• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar siz napardınız?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
bir iki arkadasınızla bir şeyler konuşuyorsunuz beraber birlikte aynı kişiler üzerinden yorumlar eleştiriler yapıyorsunuz yani dedikodu.

Sonra içinizden biri o kişilere söylüyor. Fakat kendikileri çok detaylı anlatmıyor. Üstün körü bende öyle düşünmüştüm vs söylüyor..

Sizler suçlanıyosunuz hatta başka haraketlerinizi başka yerlere çekiyor bu insanlar.. biz bu durumda arkadaşımla susmayı tercih ettik onun dediklerini anlatmadık..
Ve diğerlerinden özür diledik.

Bu bizi haksız durumamı düşürdü susmamız. Kabullenmiş gibi yapmamız?

Ki biz konuşulanı orada bıraktık deşmedik.. bizim için herne olursa olsun konuşulan orada kalır düşüncesi var çünkü..

Haksizsiniz zaten susarak dustukmu demeniz biraz acayip..ama ozur dilemissiniz madem birdaha yapmazsiniz.O yetiştiren arkadaşı da silin defterden.sizde bidaha dedikodu yapmayin.Hic hos degil.

Haksizsiniz zaten susarak dustukmu demeniz biraz acayip..ama ozur dilemissiniz madem birdaha yapmazsiniz.O yetiştiren arkadaşı da silin defterden.sizde bidaha dedikodu yapmayin.Hic hos degil.
Haklısınız. Bizede ders oldu cidden çok üzüldük. Bi nevi dolduruşa geldik daha önce böyle şeyler asla olmazdı.. Rabbim bi daha fesatlık gıybet çemberine düşürmesin

Ben olsam" ben bunları konuştum ama yanlış ama doğru konuştum yani ama size yetiştiren de bunları dedi" der köşeme çekilirim:KK52:

Tamamen tüm suc bize kaldı. Demediğimiz şeylerde eklendi. O kişi şuan onlarla beraber yakınlar.

Acaba diyoruz bizdemi söyleseydik? Ki bu kişi erkek. Söyleyen bunları onlara

sizde o erkeği dışlayın. arada laf sokun. gemisini yürüten kaptan, of erkeğin dedikoducusuda çok fena vs vs.

En basta siz gıybet yapmazsanız sonrasında olusan diğer bütün reaksiyonlarında önüne peşinen gecmis olursunuz. Yani gıybet yapmayın.
Arkadasınızın sizi açık etmeside yaptığınız hatayı hafifletmiyor, siz halen gıybetcisiniz, bu sadece onu hem gıybetci hem ispiyoncu yapıyor.

Back
X