- Konu Sahibi mercan_dilara
-
Gizemcim ayni sey bizde de var kayra da kucagima alip bastirdigimda ayaklarini basamiyor..Benim esiminde bir hareketi var cocuklarini daha 4 aylikken ayaklarinin altinadn tutup havaya kladiriyor.Sadece ayaginin altindan dusunun.Oglula da mercanlada resmi var ama kayaraya yapamiyor ..Birde oglunu da mercani da daha 4- 5 aylikken banyo kuvetinin perdesinin demirinde sallandiriyordu.Cocuklar demiri kavrayinca birakiyordu elleri altinda acik dusmesinler diye bekliyordu,ben ne kadar kizsamda ama bunun faydasi hem bacak kaslari hemde kal kaslari acaip kuvvetli ve gelisti.Mercana simdi kapi araligina demir taktirdim yuksekce ona atilip sallaniyor ve kendi yukari asagi uzun sure cekiyor.Boyu belki de o yuzden bayagi bi uzun..bende yürüteç düşünmüyom salıncak aldım içine koyuyom azcık oyalanıyo sonra tüm gün kucağımda yada yatakta kuduruyoruz
ya bide benim oğlum ayağını yere tam basmıyo basıncada ço az dururyo dik olarakya hiç şimdiye kadar dik tuttmadım o şekil ondan olabilirmi
annem diyo bunun popsu ağır geç yürüryecek:)
ayperin solak olabilir bi sorun olduğunu düşünmüyom benimki her ikisinide basamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?