- 18 Şubat 2022
- 15
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi dolunaydurak
kızlar merhaba bundan 4 gün önce yaptığım test silikti 4 gün sonra tekrardan yaptım yine silik sizce hamile olsam koyulaşma olmazmıydı hamile değilsemde niye hayalet cizgiler cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki niye koyulaşma olmadı sizceHamilesin
Kan verin testlere cok güvenmeyin
öyle yapmayo dusunuyorum canimKan verin testlere cok güvenmeyin
yok canim ben goruyorum cizgi var ama silik sadece kafami karistiran koyulasma olmamasi 3 gündeBu tek çizgi yanındaki yok bence kandan baktır İÇİN rahat etsin
Kan ver ki takip etmesi daha kolay olur betanın yükselişini görürsünöyle yapmayo dusunuyorum canim
o yüzden beklemek istiyorum yükselsin diye umutlanmakta istemiyorum ama rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinKan ver ki takip etmesi daha kolay olur betanın yükselişini görürsün
Amin amin adet gecikmeniz olmadıysa bekleyin erken öğrenmekte iyi değilo yüzden beklemek istiyorum yükselsin diye umutlanmakta istemiyorum ama rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
aynen adetim duzensiz oldugu icin tam bilemiyorum ama erken ogrenmekte iyi degil dedigin gibi yukselmeleri bekleyemem sabir edemem cok stres yaparim :)Amin amin adet gecikmeniz olmadıysa bekleyin erken öğrenmekte iyi değil
Evet canm maalesefaynen adetim duzensiz oldugu icin tam bilemiyorum ama erken ogrenmekte iyi degil dedigin gibi yukselmeleri bekleyemem sabir edemem cok stres yaparim :)
Merak etme bir günlük bile olsa kanda çıkıyoro yüzden beklemek istiyorum yükselsin diye umutlanmakta istemiyorum ama rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin