• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sız olsanız ne yapardınız???

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen konularınızı içeriğe uygun başlıklara açınız.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Mutsuzsun.
O kadar net anlaşılıyor ki mutsuz olduğun.

Sevdiğinle evlenmeye karar vermişsin.Razı gelmeyen ailesi razı gelmiş,herşey yolunda.Ama sen mutsuzsun.
Neden ? Çünkü aslında değişen birşey yok.Onlar sırf kapandığın için ve onların istediği gibi yaşayacağın için razı olmuşlar.Ama bu senin istediğin gibi bir hayat değil.

İkilem şöyle : Sevdiğin adamla istemediğin hayat mı yoksa sevdiğin adam olmadan istediğin hayat mı ? Bence ikincisi.Sen mutlu olmadıktan sonra yanındaki adama sevgin ve saygın kalmayacak hatta mutsuzluğunun sorumlusu olarak onu göreceksin.Zaten belli ki ailesi fazlaca karışıyor.Evlendikten sonra da sizi sıkacaklar.

Norveç'ten gel,burada baskıya gir.Çekilmez.İyi düşün.

Aşk derken???Ortada aşkmı var???O zamanında senden vazgeçerek, sende burda konu açıp acaba yanlış mı yapıyorum diye bizlere sorarak ortada aşk olmadığını zaten göstermişiniz..
Çiftler birbirinin yaşam tarzına,düşüncesine,hayallerine, umuduna seni sen yapan aklına gelen ne varsa saygı duyarsa aşk olur.Senin yaptığın gibi onu kaybetmemek adına bunlardan birinden vazgeçerse farklı adlandırılır.

Bir kaç saatini ayır burda senin gibi eşi,aşkısı :53::52:istediği için yukardaki söylediklerimin birinden vazgeçen bayanların yaşadıklarını, pişmanlıklarını anlatan ben nerde hata yaptım diye soran bayanların konularını bir oku istersen..

Son düzenleme:
Her ne olursa olsun kendi tercihlerinizden taviz vermemeniz gerektiğini düşünüyorum...

Bu şekilde sağlam bir ilişki olamaz.

Seçimlerinizi tekrar gözden geçirin derim...

canim benim askta bitiyor meskte onemli olan mutlu olman vede guvenmen bunlar olmazsa olmaz guvenini zaten zedelemis birde baskalrinin istedigi gibi yasarsan gun gelir icindeki olmazlar bir gun I$IGA cikar o zamanda gene seni uzerler dilerim mutlu olursun her ne sekil olursa olsun

valla benim yerimde olsanız naparsınız demişsin ya, ben asla o adama ve ailesine hayatta evet demezdim, açıkcası ben bunun aşk olduğunu düşünmüyorum, yaşın küçük ve muhtemelen başka ciddi bi ilişkin olmamıştır ondan başka, bence sadece bi takıntıydı senin hislerinde onunkilerde
ve bunu söylemek istemiyorum ama evlenince daha da mutsuz olacaksın gibi geliyor, ortada şuan somut bi sorun olmadığı halde bunun için gelip buraya konu açmışsın, demekki o kadar içine sinmemiş bu durum
ama tabii ki temennim mutlu olursunuz inşallah
bence ankadara okuma ya da yaşama imkanın varsa mutlaka gitmelisin, teblidi mekanda ferahlık vardır
hep aynı yaşam tarzı, aynı oda, aynı insanlar, aynı ortamlarda farklı bakış açıları yaratmak imkansız oluyor çünkü bazen

Son düzenleme:
Back
X