Sızıntı şeklinde su gelmesi

O zaman acilden giriş yap özel doktorunsa hemen ara kontrol etsin ne bekliyorsun ki düşünüp duracağına bu arada bebek hareketi nasıl
Bebek sabahları hiç hareketli değil ama akşamları hareketli kasıklarıma baskı yapıyor şu anda geriniyor gibi bide

Sürekli tuvaletim de geliyor daha 15 dakika oldu yine tuvaletim geldi

Sen bı doktora git istersen, doğum anında da o tuvalet hissi oluyor çünkü, belki ağırlıktan baskıdan öyle hissediyorsundur ama yine de su meselesi falan biraz şüpheli

Sen bı doktora git istersen, doğum anında da o tuvalet hissi oluyor çünkü, belki ağırlıktan baskıdan öyle hissediyorsundur ama yine de su meselesi falan biraz şüpheli
şuanda 5-10 dakika da bir tuvalete gidiyorum sürekli az az geliyor bide tuvaletim

Baskı yapıyor iyice aşağıya bbek hastaneye götürecek biri yok mu yanında ve ilk doğum mu olacak
İlk doğum doktoruma sordum şimdi bir anda gelmiyorsa bir çay bardağı kadar sorun teşkil etmez dedi ama az az geliyorsa şikayetin devam ederse yarın gel kontrol edelim dedi şuan gitmeme gerek yok sanırım

ama benim az az geliyor bir anda değil o yüzden kafam karışıyor

Dedm ya yırtılma üstten olursa sızıntı olur alttan olursa şırıl şırıl gelir doguma kadar da sızıntı yapar, öyle gördüğün doğum sahnelerine aldanma

Dedm ya yırtılma üstten olursa sızıntı olur alttan olursa şırıl şırıl gelir doguma kadar da sızıntı yapar, öyle gördüğün doğum sahnelerine aldanma
Doktora sordum şimdi bir çay bardağı kadar gelmiyorsa sorun teşkil etmez dedi ama az az gelmeye devam ederse yarın gel kontrol edelim dedi

Back
X