Bebek sabahları hiç hareketli değil ama akşamları hareketli kasıklarıma baskı yapıyor şu anda geriniyor gibi bideO zaman acilden giriş yap özel doktorunsa hemen ara kontrol etsin ne bekliyorsun ki düşünüp duracağına bu arada bebek hareketi nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek sabahları hiç hareketli değil ama akşamları hareketli kasıklarıma baskı yapıyor şu anda geriniyor gibi bideO zaman acilden giriş yap özel doktorunsa hemen ara kontrol etsin ne bekliyorsun ki düşünüp duracağına bu arada bebek hareketi nasıl
Hemen bekleme azalmış hareketleri bakBebeğim hareket olarak gün içinde çok hareket etmiyor ama akşamları biraz hareket ediyor o da çok az azalma var hareketlerinde
Sürekli tuvaletim de geliyor daha 15 dakika oldu yine tuvaletim geldiHemen bekleme azalmış hareketleri bak
Acile gidin beklemeyin sabahı yada çarşambayıSürekli tuvaletim de geliyor daha 15 dakika oldu yine tuvaletim geldi
Maşallah sizeBenden de az bir leke gelmisti ,nisan diye kosa kosa hastaneye gitmistim. Gittigimde 8 cm acilma olmustu. Sifir sanciyla , cok mutlu olmustum![]()
Insalah kolaylikla ve saglikla gelsin bebisinizYa ne güZel umarım bize de kolay doğum nasip olur
Sürekli tuvaletim de geliyor daha 15 dakika oldu yine tuvaletim geldi
Yarın gidin bence. Doğum haftaları çok normal bazen böyle su azar azar geliyor ama hiç ağrı girmiyor. Nişanınız geldi mi?37 bitiyor 38 e giriyorum çarşamba günü
Nişan gelmedi hafif ağrım oluyor ara sıra sadece ama şuanda 5 dakika da bir az az tuvaletim geliyorYarın gidin bence. Doğum haftaları çok normal bazen böyle su azar azar geliyor ama hiç ağrı girmiyor. Nişanınız geldi mi?
şuanda 5-10 dakika da bir tuvalete gidiyorum sürekli az az geliyor bide tuvaletimSen bı doktora git istersen, doğum anında da o tuvalet hissi oluyor çünkü, belki ağırlıktan baskıdan öyle hissediyorsundur ama yine de su meselesi falan biraz şüpheli
Nişan gelmedi hafif ağrım oluyor ara sıra sadece ama şuanda 5 dakika da bir az az tuvaletim geliyor
ama benim az az geliyor bir anda değil o yüzden kafam karışıyorBenim de nişanım gelmedi akşam suyum geldi sabah dogurdum
Bebek sabahları hiç hareketli değil ama akşamları hareketli kasıklarıma baskı yapıyor şu anda geriniyor gibi bide
Baskı yapıyor iyice aşağıya bbek hastaneye götürecek biri yok mu yanında ve ilk doğum mu olacakSürekli tuvaletim de geliyor daha 15 dakika oldu yine tuvaletim geldi
Bana da biranda bardaktan boşanırcasına gelir demişlerdi ama senin anlattıklarınla pek durma derim yaniama benim az az geliyor bir anda değil o yüzden kafam karışıyor
İlk doğum doktoruma sordum şimdi bir anda gelmiyorsa bir çay bardağı kadar sorun teşkil etmez dedi ama az az geliyorsa şikayetin devam ederse yarın gel kontrol edelim dedi şuan gitmeme gerek yok sanırımBaskı yapıyor iyice aşağıya bbek hastaneye götürecek biri yok mu yanında ve ilk doğum mu olacak
ama benim az az geliyor bir anda değil o yüzden kafam karışıyor
Doktora sordum şimdi bir çay bardağı kadar gelmiyorsa sorun teşkil etmez dedi ama az az gelmeye devam ederse yarın gel kontrol edelim dediDedm ya yırtılma üstten olursa sızıntı olur alttan olursa şırıl şırıl gelir doguma kadar da sızıntı yapar, öyle gördüğün doğum sahnelerine aldanma
Sen yarın git canım dr ölcümlerini yapsın ihmal etme doğum çantanı da hazır bulundurNişan gelmedi hafif ağrım oluyor ara sıra sadece ama şuanda 5 dakika da bir az az tuvaletim geliyor