kızlar siz olsaydınız napardınız..

bencde gitmeyin zaten annesi sizi görmüş yengelerinin görmesine ne gerek varki istemede sözde görsünler bakalım siz erkek arkadaşınızı kendi amcalarınızın yengenizin yanına götürün ne hissedecek arkadslara katılıyom gitmeyin

bende eşimin annesiyle sözlenmeden önce tanışmıştım.aslında çok yanlış ben de tanışmak itemedim ama eşim çok bunaltmıştı beni o zamanlar annesi illa görücem görücem demiş.istemeye istemeye gittim sevdi beni begendi.ama evlendikten sonra bana ne dedi biliyomusun beğenmeseydim karşı çıkcaktım dedi pişkin pişkin.bi önceki gelinini beğenmemiş istememiş kıyameti koparmış ama nafile tabii.. Her neyse gitme tanışma erkekler anlamıyo bu işlerden herkes kendi bildiği işi yapsın.ne münasebet yengeler mengeler.evlendikten sonra yüzüne vurabilirler bunu da unutma

benim eşimin ailesiyle ilk tanışmam düğünlerinde olmuştu, sülale görmüştü beni D ama niyetimiz ciddiydi zaten, askerden izne gelmişti bi an önce tanışalım diye eşim. çok tez canlıdır kendisi. ama bence ciddi bişeyler düşünüyosanız tanışın. düşünmüyosanız gitme derim. birde sor bakayım annesi istemese bile seni alır mıymış, almam derse bas tekmeyi

Bende tanıştım, şuanlık pişman değilim çünkü bir kez olsun kendimi kötü hissettirecek bir davranışta bulunmadılar, bir söz söylemediler. Ne gelmiyor, aramıyor dediler ki, bence hiç bir zaman böyle bir hakları yok. Ne de gitmeme zorladılar. Şanslıydım, ama şans her zaman benden yana olmayabilir. Şuan olsa tanışır mıydım?
KK gibi bir nimetle tanıştıktan, buradaki sorunları okuduktan sonra, bilemiyorum gerçekten? :44:
Etkilenebilirdim..
Annen ne diyor bu duruma? Gidelim desen gelir mi?
Niyetiniz ciddi, yakın zaman da söz-nişan gibi planlarınız varsa tanışmanız iyi olur. Bir sonraki aşama daha rahat geçer. Ama yoksa eğer, hiç anneni de bulaştırma derim.

ben olsam gitmezdim babam bilmeden gitmem açıkçası ha dışarda buluşulup birşeyler içmek neyse de ev ortamı bence olmaz

Bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim henüz madem yengeler seninle ve annenle tanışmak istiyor onlar sizin eve gelsin çay içmeye erkek tarafı olarak öncelikle kız tarafı olarak siz gitmeyin derim.

Babanı ezmiş olmazsın ama yerinde olsam gitmem.
Henüz arada bir ciddiyet yokken gereksiz samimiyete gerek yok.

Gerek yok lüzumsuz samimiyete. Çok meraklıysalar istemeden sonra görürler.

Bence gitme.

Bence bi sakıncası yok kadın kadına oturacaksınız sonuçta ve annende yanında olucak.Babanı karıştıracak bı durum yok fıkrımce,bı tanışma bi sohbet bundan ne çıkarki.

Ağırdan almakta fayda var bence

canlarım öncelkle bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

ben olsam gitmezdim babam bilmeden gitmem açıkçası ha dışarda buluşulup birşeyler içmek neyse de ev ortamı bence olmaz

Bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim henüz madem yengeler seninle ve annenle tanışmak istiyor onlar sizin eve gelsin çay içmeye erkek tarafı olarak öncelikle kız tarafı olarak siz gitmeyin derim.

Babanı ezmiş olmazsın ama yerinde olsam gitmem.
Henüz arada bir ciddiyet yokken gereksiz samimiyete gerek yok.

Gerek yok lüzumsuz samimiyete. Çok meraklıysalar istemeden sonra görürler.

Bence gitme.

Bence sorun etme , annelerin tanışmasında ne sakınca olabilir ki ..

Yani babani ezmiş gibi olmazsin sonucta sadece tanismaya gideceksin arkadasinda dedigi gibi nikah kiymayacaksiniz ya :) ben olsam giderdim ne kadar utansam da :) ciddi dusunuyosaniz eninde sonunda olacak birsey bu :)

Bence gitme
Onlar seni istemeye gelince görürler, çok merak ediyorlarsa

babanı ezmiş olmazsın bence, annen tanıyomuş ama düşünce şeklini de çok sevdim, takdir ettim söylemeden geçmiyim.

babani ezmekle ilgisi yok
git insanlar hakkinda ortam hakkinda fikrin olur
hem erkek ark ailesi ve akrabasi vs
utanacak birsey yok
ayrica gelin sifatiyla degil ogullarinin kiz ark sifatiyla gideceksiniz

Canlarım öncelikle bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

ÖNCELİKLE YANLIŞ ANLAMALARI DÜZELTEYİM ANNESİ İLE TANIŞIYORUZ TELEFONLADA KONUSUYORUZ.AMAÇ YENGELeRİ İLE TANIŞTIRMAKHem utanıyorum hem babama saygısızlık yapmış gbi düşünüyorum çünkü hani benim oraya gitmem demek abile rablalar yengeler ben sizin biricik yiyeğinizin kız arkadaşıyım bakalım beni begencekmisinizdemek oluyor diyelimki gittim beni istemeye geldiklerinde hepsi beni tanıyor olacak ve canım babama sadece evet demek kalacak cunku ben dünden razı olacam ve benim ailem o cocugu oarada ilk defa görecek....bazı arkadaslarım dediği gbi k.v beni arsa cay koy biz geliyoz dese o zamn olur ama bu türlü olmaz diye düşünüyorum bide ciddiyet konusunda kısmet olursa yaza evlenmeyi düşüyoruz bebişler

canım eğer yaza evlenmeyi düşünüyorsanız tanışabilirsin..iş ciddiye binmiş zaten..ve az da zaman var..bu yüzden tanışmanın bir sakıncası yok..utanmanı gerektiren bir şey yok..sonuçta o insanlarla eninde sonunda tanışacaksın..olsun bitsin bari bu tanışmada..

babana gelince de sen kötü bir şey yapmıyorsun ki..ne var bunda ..altı üstü bir tanışma..herkes var üstelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…