- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Risk olsun olmasın sen tek yaşıyorsun gelirin giderin buna göre neden bir yetişkin bir çocuğa daha bakasın ha sokakta kalır şiddet olur bir şey olur okey ama insan eti ağırdır kolay değilKızlar merhaba arkadaşım eşinden ayrılmayı düşünüyor, kıyafet ve giyim yüzünden bir tane çocukları var. Başka sorunlarının olmadığını söyledi, ben de düşünmesini söyledim yani diğer türlü sorununuz yoksa orta yolda buluşun dedim. Konu şu ki ailesi istemiyor gelmesini ve benim ağzımı aradı.Sana gelsem tek misin dedi. Ben de tek kalıyorum misafirlik için tabi gel dedim. Benim evim görev yaptığım yerde ben şuan tatildeyim. İşte giderken arabayla mı gideceksin ne zaman gitceksin dedi .Ama işi yok, çocuk var ve birikimi de yok . Benim ev sahibim istemez ve aile içi olaya karışmak istemem. Şiddet olsa ya da ölüm tehdidi olsa tabi hemen gelsin .Yardımcı olurum Eşini de çok seviyor ama ben arada kalacağım. Gezmek kafan dağılmak için gel dedim ama ben böyle kalacak olursak istemeyeceğim malesef çünkü aile işi. Sizce doğru mu yapıyorum. Zaten kardeşim de yanımda kalmak istiyor o gelecek benimle.
HaklısınızArkadaşınız öyle diyor ama 4 duvar arasında ne olup bittiğini bilemezsiniz. Ben cesaret edemezdim. He boşanır, boşandıktan sonra tabiki destek olur kapımı açarım ama onun dışında ilişkileri hakkında yorum bile yapmazdım. Düşünüp orta yolu bulmaları için bile..
Evet yok zaten ben de istemiyorum çünkü zor ben kendim geçiniyorumRisk olsun olmasın sen tek yaşıyorsun gelirin giderin buna göre neden bir yetişkin bir çocuğa daha bakasın ha sokakta kalır şiddet olur bir şey olur okey ama insan eti ağırdır kolay değil
Evet işi olsa belki kabul ederim ama aile arasına giremem hemBirikim yok, iş yok, gelip çocukla ne yapacak, sen mi bakacaksin, sen mi gezdireceksin, durumu sıkıntılı görüyorum ben, gelip gitmeme durumu olursa sıkıntı, bu işlerin sonu ilişkinin bozulmasiyla biter maalesef...
Çünkü kaçarak evlendi ailesi o kişiyle ve mesleğini eline almadan evlenmesini istemedi. Ben de çok söyledim ona sen böyle birisiyle yapamazsın mesleğini eline al dedim ama dinlemedi. Şimdi de bana özeniyor sen atandın ohh hayat sana güzel. Evin var istediğini alıyorsun ben böyle kaldım diye. Ama şimdi yine beni dinlemiyor malesefBen olsam şu durumda misafir olarak dahi kabul etmezdim.Ailesi neden istemiyor kendini aslında en doğrusu aile evine dönmesi daha sonra düzenini kurmaya çalışması.
Hiçbir arkadaşıma evimi uzun süreli açmam. Bir süre sonra ilişkiniz mutlaka bozulur. Başkasının ailevi durumlarına da karışmam. Yorumlarınıza istinaden misafir olarak dahi kabul etmem çünkü gitmek istemeyebilir. Herkes tercihlerinin sonuçlarına katlansın.Kızlar merhaba arkadaşım eşinden ayrılmayı düşünüyor, kıyafet ve giyim yüzünden bir tane çocukları var. Başka sorunlarının olmadığını söyledi, ben de düşünmesini söyledim yani diğer türlü sorununuz yoksa orta yolda buluşun dedim. Konu şu ki ailesi istemiyor gelmesini ve benim ağzımı aradı.Sana gelsem tek misin dedi. Ben de tek kalıyorum misafirlik için tabi gel dedim. Benim evim görev yaptığım yerde ben şuan tatildeyim. İşte giderken arabayla mı gideceksin ne zaman gitceksin dedi .Ama işi yok, çocuk var ve birikimi de yok . Benim ev sahibim istemez ve aile içi olaya karışmak istemem. Şiddet olsa ya da ölüm tehdidi olsa tabi hemen gelsin .Yardımcı olurum Eşini de çok seviyor ama ben arada kalacağım. Gezmek kafan dağılmak için gel dedim ama ben böyle kalacak olursak istemeyeceğim malesef çünkü aile işi. Sizce doğru mu yapıyorum. Zaten kardeşim de yanımda kalmak istiyor o gelecek benimle.
HaklısınızHiçbir arkadaşıma evimi uzun süreli açmam. Bir süre sonra ilişkiniz mutlaka bozulur. Başkasının ailevi durumlarına da karışmam. Yorumlarınıza istinaden misafir olarak dahi kabul etmem çünkü gitmek istemeyebilir. Herkes tercihlerinin sonuçlarına katlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?