Kızlar sizce arkadaşıma yardım etmeli miyim

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.831
815
73
34
Kızlar merhaba arkadaşım eşinden ayrılmayı düşünüyor, kıyafet ve giyim yüzünden bir tane çocukları var. Başka sorunlarının olmadığını söyledi, ben de düşünmesini söyledim yani diğer türlü sorununuz yoksa orta yolda buluşun dedim. Konu şu ki ailesi istemiyor gelmesini ve benim ağzımı aradı.Sana gelsem tek misin dedi. Ben de tek kalıyorum misafirlik için tabi gel dedim. Benim evim görev yaptığım yerde ben şuan tatildeyim. İşte giderken arabayla mı gideceksin ne zaman gitceksin dedi .Ama işi yok, çocuk var ve birikimi de yok . Benim ev sahibim istemez ve aile içi olaya karışmak istemem. Şiddet olsa ya da ölüm tehdidi olsa tabi hemen gelsin .Yardımcı olurum Eşini de çok seviyor ama ben arada kalacağım. Gezmek kafan dağılmak için gel dedim ama ben böyle kalacak olursak istemeyeceğim malesef çünkü aile işi. Sizce doğru mu yapıyorum. Zaten kardeşim de yanımda kalmak istiyor o gelecek benimle.

Arkadaşınız öyle diyor ama 4 duvar arasında ne olup bittiğini bilemezsiniz. Ben cesaret edemezdim. He boşanır, boşandıktan sonra tabiki destek olur kapımı açarım ama onun dışında ilişkileri hakkında yorum bile yapmazdım. Düşünüp orta yolu bulmaları için bile..

Risk olsun olmasın sen tek yaşıyorsun gelirin giderin buna göre neden bir yetişkin bir çocuğa daha bakasın ha sokakta kalır şiddet olur bir şey olur okey ama insan eti ağırdır kolay değil

Giderken haber vermeden gidin.Ararsa da daha açık konuşursunuz.Şu an pek misafir olarak geleceğe benzemiyor.He ayrılmıştır babasının evindedir yada kendi evinde misafirliğe gelecek okey de.Şu an ayrılmak için sizin dönmenizi bekliyor ee sonra ...Sonrası düşünülmemiş.Arkadaşlarım canımdır da evim de sığınma evi değil, herkes başının çaressine baksın.

Arkadaşınızın hayatında başka biri olabilir mi? Yani ya yarınını düşünmüyor , günü geçirmeye bakıyor yada sizin ev bir durak olacak, kocaya kaçtı olmasın diye.

Yani bana direkt gelmek istiyorum tarzı vs demedi ama böyle sorular sorması, ağzımı arıyor gibi hissettim . Şöyle oldu aslında ilk önce evimi felan sordu tek mi kalıyorsun vs. Ne zaman gideceksin işte. Arabanla mı gideceksin.ayın kaçında gideceksin vs Sonra ayrılacağını falan anlattı ben de konuştum sonra bugün de mesaj attı ailem kabul etmedi diye. Bilmiyorum başka da tekrar sormadım.

Ben olsam şu durumda misafir olarak dahi kabul etmezdim.Ailesi neden istemiyor kendini aslında en doğrusu aile evine dönmesi daha sonra düzenini kurmaya çalışması.
Çünkü kaçarak evlendi ailesi o kişiyle ve mesleğini eline almadan evlenmesini istemedi. Ben de çok söyledim ona sen böyle birisiyle yapamazsın mesleğini eline al dedim ama dinlemedi. Şimdi de bana özeniyor sen atandın ohh hayat sana güzel. Evin var istediğini alıyorsun ben böyle kaldım diye. Ama şimdi yine beni dinlemiyor malesef

Yerinizde olsam karismam cünkü insanlar nankör. Sonra adi "sen yalnis yönlendirdin/cesaret verdin" olur adi. Benim bir akrabagimin bosanma sebeplerden bir tanesi pantolon.kadin tesettürlü ama pantolon giyemek istiyordu, esi istemiyordu. Kavga gürültü sonuc olarak genel olarak farkli hayatlar istedikleri icin ayrildilar. Olan cocuklarina oldu. Kadin acildi ve bir kac sene sonra tekarar kapandi. Ne o eski aile ortamini kurabildi nede cocuklari ile görüsebiliyor. O zamanlar ona gaz verenleri de sorumlu tuttu. O gaz verenler de yok simdi ortada. Ortada siddet felan yoksa konu sirf kiyafetse profesyonel destek almasini önerin. Mesele isteklerini yok saymak degil, ama belki cözülecek konu. Ha cözülmüyor o zaman ayrilmaya hazirlanmasi lazim. Ilk önce is bularak.

Hiçbir arkadaşıma evimi uzun süreli açmam. Bir süre sonra ilişkiniz mutlaka bozulur. Başkasının ailevi durumlarına da karışmam. Yorumlarınıza istinaden misafir olarak dahi kabul etmem çünkü gitmek istemeyebilir. Herkes tercihlerinin sonuçlarına katlansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…