Kızlar sizce ben mi çok fesatım?

Olabilir.ama ben yokken bu cocugu baska kizlarla tanisirmis.kiz gitmis baskalariyla cikmis falan.psikolojik tedavi goruyo.babasiyla annesi ayri.acaba bu cocuktan ilgi gorunce baba sevgsini falan mi tamamliyo.Aşik olsa acilirdi herhalde.bilemedim ki. :-( bi de fizik olarak kiz uzun iri.sevgilim daha kisa daha zayif uymuyolar yani :-)
Ne ne zaman başına gelir bilemezsin ki. Önceden yoktur belki sonradan oluşmuştur ilgi.
Ben, şahsen, bizzat, en yakın arkadaşım hatta kardeşim dediğim adamla evleneli 4 ay oluyo.. Ordan pay biç yani :)
Tabi ikimizin hayatında da kimse yoktu bizim hikayede o ayrı.

Ne ne zaman başına gelir bilemezsin ki. Önceden yoktur belki sonradan oluşmuştur ilgi.
Ben, şahsen, bizzat, en yakın arkadaşım hatta kardeşim dediğim adamla evleneli 4 ay oluyo.. Ordan pay biç yani :)
Ohaaa cidden mi.Bunlarda birbirine hep kardeşim diyo.Haklisin hic mi hic belli olmaz.hersey erkekte bitiyo ama

Ohaaa cidden mi.Bunlarda birbirine hep kardeşim diyo.Haklisin hic mi hic belli olmaz.hersey erkekte bitiyo ama

Valla bende kardesim arkadasim dedigim kisiyle 3yildir beraberim. Bi laf da vardir kanka ayagi mok ayagi yani konu sahibi dikkatli ol :halay:

Back
X