Kızlar sizce ben mi çok fesatım?

Sevgilime dicem o whatsap duruminu kaldirsin
Yani geç bile kalmışsınız. Ben olsam saniyesinde "hayırdır bilmediğim bi durum mu var" la başlayan cümlemi kurar ardından da gayet kibirli bi şekilde " bir daha böyle bi ergenlik istemiyorum kaldır şunu" derdim. Yok mu dedi ? Sevgilisi olan bir erkeğin arkadaşçada olsa başk bir kızla şunu paylaşması seninde onun gibi ergen olduğunu gösterir"diyerek kıskançlıktan değil başka koldan girerdim.

sevgilinizin kızdaki aşk durumunun aynısını yazması gözünüze batmadı da kızın o durumu kaldırmaması mı gözünüze battı?

Kız senden hoşlanıyor deyip deyip kızı sevgilinin gözüne sokmuş oluyorsun. Hiç o gözle bakmayacakken birden algı açarsın adamda. Kıza desen sevgilinle aran açılır. Sevgiline de kızada belli etmeden uzaklaştır ikisini. Başka yol bırakmamışlar. Hiçbi planın dahil etme ama bir problemin varmış gibide davranma. Görüşmeniz gerekiyorsa iş çıkar sonra sevgilin yokken görüşürsün mesela. Örnek olsun diye söylüyorum d.günümü iş çıkar gidemeyin o da gelemesin vs. Gözden ırak olan gçnülden de ırak olur. Ya da sizde onu biriyle tanıştırın hiçbişey yapamıyorsanız ortaya öyle bi laf atın bakalım tanımak isticek mi yoksa asla istemiyorum tanışmak moduna mı giricek.
Zaten sevgilimle basbasa bulusamiyo artik.Ucumuzde bulusmuyoruz.Ama mesaj falan atiyo.En son kaldir o whatsap durumunu dedim sevgilime.Arabayla ugrasiyom yazcam dedi oyle.Kiz mantiksiz davraniyo.Kizla konussam daha kotu olur eminim.Uzak durmak en iyisi

ya seni çatlatmak için yapıyo ya da onda da bir hoşlantı başlamış.. her ne olursa bu kızdan uzak durun

Bu çöpçatan hatunlar genelde çöpü çattıktan sonra birden o çöpleri aslında kendisine istediğini anlayıp böyle davranıyor.

Beni de eşimle kuzenim tanıştırmıştı ama biz tanışıp sevgili olduktan sonra bir anda manyağa bağladı, sanki üçlü bir aşk varmış da eşim aslında onunla daha önce sevgiliymiş gb davranmaya başladı, biz aynı zamanda akraba olduğumuzdan kırmamaya çalıştım ama en son yaptığı büyük terbiyesizlikten sonra görüşmeyi kestim. Bir de koskoca kadın bu bahsettiğim.

Aslında dertleri eski ilgiyi görmemeleri, erkekten gördükleri ilgi hoşlarına gidiyor. Sonradan ilgiyi kaybedince böyle sapıtıyorlar.

Sizi tanıştırdıktan sonra kız hoşlanmaya başlamış canım. Birşeyler besliyor. Durum bu.
Kiz hangi erkekten ilgi gorse bu sekilde yakinlasiyo.Dahaa once bi cocuk vardi.cocukta buna baya yakin davrandi.cocugun tabi sevgilisi vardi.kiz diyodu aralari bozuk ayrilcaklar falan.tabi ayrilmadilar o kizla.Sevgilimle konuscam mesafe koysun araya yoksa bizi kotu etkiliycek

Bu çöpçatan hatunlar genelde çöpü çattıktan sonra birden o çöpleri aslında kendisine istediğini anlayıp böyle davranıyor.

Beni de eşimle kuzenim tanıştırmıştı ama biz tanışıp sevgili olduktan sonra bir anda manyağa bağladı, sanki üçlü bir aşk varmış da eşim aslında onunla daha önce sevgiliymiş gb davranmaya başladı, biz aynı zamanda akraba olduğumuzdan kırmamaya çalıştım ama en son yaptığı büyük terbiyesizlikten sonra görüşmeyi kestim. Bir de koskoca kadın bu bahsettiğim.

Aslında dertleri eski ilgiyi görmemeleri, erkekten gördükleri ilgi hoşlarına gidiyor. Sonradan ilgiyi kaybedince böyle sapıtıyorlar.
Evet bak ben yokken cocuk bunla hep konusur bulusurmus.ben hayatlarina girdim cocuk baya uzaklasti.hatta kiz dediki sen hayatimiza girdin aramiz bozuldu kusmeye basladik dedi.Ben uzaklassamda sevgilim konusuyo arada

Uyuma demiş size.. ben burdan yola çıkıp açıkça konuşurdum cıngar çıkarıp hayatımdan çıkarırdım o kızı.. sevgilime de söyler muhattap olmanızı istemiyorum derdim

Şöyle ki

Ben de arkadaşımın whatsapta ki durumunun aynısını yaparım.Beğenmiştir, belki birinden hoşlanıyodur ona ithafen yazmıştır.

Ki ben de hiç olmadık insanlarla burç uyumunu bakarım. İlla karsidakinden hoslandigim anlamına gelmez bu.

İyi de zaten bunlar sizden önce de çok samimiymişler. Siz varken uzaklaşmak zorunda değiller, arkadaş olarak. Siz onların arkadaşlığını kaldıramıyorsanız ayrılın. Onlar ezelden beri böyleymiş. Küserler, barışırlar, birbirlerini taklit ederler, bu onların muhabbeti. Siz ilişkinize bakın.

İyi de zaten bunlar sizden önce de çok samimiymişler. Siz varken uzaklaşmak zorunda değiller, arkadaş olarak. Siz onların arkadaşlığını kaldıramıyorsanız ayrılın. Onlar ezelden beri böyleymiş. Küserler, barışırlar, birbirlerini taklit ederler, bu onların muhabbeti. Siz ilişkinize bakın.
Kiz sinirimi bozcak bisey yapmadigi surece ben ses etmiyorum.belli etmiyorum

Kiz hangi erkekten ilgi gorse bu sekilde yakinlasiyo.Dahaa once bi cocuk vardi.cocukta buna baya yakin davrandi.cocugun tabi sevgilisi vardi.kiz diyodu aralari bozuk ayrilcaklar falan.tabi ayrilmadilar o kizla.Sevgilimle konuscam mesafe koysun araya yoksa bizi kotu etkiliycek
Bak birebir şahit olmuşsun önceden de zaten. Benim de öyle bir arkadaşım vardı üniversitede, ortak yakın kız arkadaşlarımızdan birisi yine kendi arkadaş çevremizden bi çocuktan hoşlanıyodu. Bizim kız bunların aralarını yapıyor gibi davranıyodu yakın diyaloglara giriyodu ikisiyle de. Hatta kızcağızdan dert dinliyodu, çok hoşlandığını çocuğun ne zaman ona karşılık vericeğini falan. Akıl veriyodu bizimki, oturup onunla beraber üzülüyodu. Bigün yurda gittim odaya girdim bi baktım bu köşeye büzülmüş morali bozuk falan. Demesin mi bana: "Ben x'e aşık oldum. Şuan imkansız görünüyo ama kalbime de söz geçiremiyorum napayım aşık oldum işte." Şok şok :skandal:
Bence sende de o tarz bi durum olabilir. Senin oğlanın uzak durmasında fayda var ;)

Bak birebir şahit olmuşsun önceden de zaten. Benim de öyle bir arkadaşım vardı üniversitede, ortak yakın kız arkadaşlarımızdan birisi yine kendi arkadaş çevremizden bi çocuktan hoşlanıyodu. Bizim kız bunların aralarını yapıyor gibi davranıyodu yakın diyaloglara giriyodu ikisiyle de. Hatta kızcağızdan dert dinliyodu, çok hoşlandığını çocuğun ne zaman ona karşılık vericeğini falan. Akıl veriyodu bizimki, oturup onunla beraber üzülüyodu. Bigün yurda gittim odaya girdim bi baktım bu köşeye büzülmüş morali bozuk falan. Demesin mi bana: "Ben x'e aşık oldum. Şuan imkansız görünüyo ama kalbime de söz geçiremiyorum napayım aşık oldum işte." Şok şok :skandal:
Bence sende de o tarz bi durum olabilir. Senin oğlanın uzak durmasında fayda var :KK66:
Olabilir.ama ben yokken bu cocugu baska kizlarla tanisirmis.kiz gitmis baskalariyla cikmis falan.psikolojik tedavi goruyo.babasiyla annesi ayri.acaba bu cocuktan ilgi gorunce baba sevgsini falan mi tamamliyo.Aşik olsa acilirdi herhalde.bilemedim ki. :-( bi de fizik olarak kiz uzun iri.sevgilim daha kisa daha zayif uymuyolar yani :-)

Back
X