kızlar sizce benmi abartıorum :S

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
erkek arkadaşımla 2,5 yıldır birlikteyiz sürekli tartışıyoruz ve tüm tartışmalarıda ben yapıorum napım herşeye takar oldum ufacık bişeyi bile çok büyütüyorum sanki ilk zamanlardaki gibi değil sürekli ona ilk başlarda byle değildin ama diodum yeter artık ilk neysem şimdide oyum sen beni tanımamışsın dio napıcam bilmiorum yaaa :S

Verebileceğin bi örnek varsa sanırım daha güzel anlayıp cevap veririz :)

mesela bi konu hakkında düşüncemi söylüorum yanlış olduğunu kime göre dio bana göre diorum ama bana göre doğru dio hem sadece sana göreyse sen öyle düşünüosundur herkese göre öyleyse bende bi sıkıntı var demektir o zaman o sıkııntıyı ben düzeltiririm dio benim düşüncelerim önemli değilmi diorum milletin düşüncesi bile benden daha önemli dedimde de tamam devam et böyle düşünmeye dio sürekli kendisinin düşünceleri doğru benim düşüncelerimin önemi yokmuş gibi davranıo kavga ettiğimizdede ben kimseyle gelmedim bu dünyaya ben böyleyim diip kenara çekilmeye çalışıo biraz konuşuncada uzatttığımı söylüo

Bu ne kadar süredir böyle çünkü sanki kafası meşgul başka sorunları var da uğraşmak istemiyomuş gibi geldi bilemiyorum tabi bu benim görüşüm ama :)

Bu ne kadar süredir böyle çünkü sanki kafası meşgul başka sorunları var da uğraşmak istemiyomuş gibi geldi bilemiyorum tabi bu benim görüşüm ama :)

sürekli tartışıoruz zaten son zamanlarda kafasının karışık olması askerlik olayı okulu bitmediğinden askere çağırdılar 15 ay yapıcam giderse ama gitmeyip okulu bitiricek iş problemleri falan oldu son zamanlarda bunlarla uğraşıo bu şekilde die bende fazla üzerine gitmek istemiiorum ama yapamıorum dayanamıorum baazen umrunda değilmişim gibi davranıo eevde zaten sürekli oyun oynuo oda ayrı bi dert ne yapıcağımı şaşırdım acaba ben mi çok yüz verdim nasıl olsa bu kız beni bırakmaz diemi düşünüo artık bende ne düşünüceğimi ve ne yapıcağımı şaşırmış bi vaziyetteyim :S

Sunu unutmayin onu mutlu etmek zorundasiniz . Cok basit adam oyundan daha cok zevk alirsa sizinle vakit gecirmek istemez .

Sevdigi bi seyler yapin , tartismayin artik seviyorsaniz . Ne bileyim oyunla ilgili sohbet edin .basarilarini dinleyin . Oyundaki basarilarini anlatirken gozlerinin ici guluyor hele birde siz gercekten dinliyormus algisi yaratirsaniz offff ondan mutlusu sizden kiymetlisi yok . Ama ben dinlerken afakanlar basiyordu o ayri :) icimden hayatimda duydugum en salak seyler diyordum :D ama unutmayin dunyadaki varlik amaci sizi mutlu etmek degil

Onu mutlu etmelisiniz

Sunu unutmayin onu mutlu etmek zorundasiniz . Cok basit adam oyundan daha cok zevk alirsa sizinle vakit gecirmek istemez .

Sevdigi bi seyler yapin , tartismayin artik seviyorsaniz . Ne bileyim oyunla ilgili sohbet edin .basarilarini dinleyin . Oyundaki basarilarini anlatirken gozlerinin ici guluyor hele birde siz gercekten dinliyormus algisi yaratirsaniz offff ondan mutlusu sizden kiymetlisi yok . Ama ben dinlerken afakanlar basiyordu o ayri :) icimden hayatimda duydugum en salak seyler diyordum :D ama unutmayin dunyadaki varlik amaci sizi mutlu etmek degil

Onu mutlu etmelisiniz

işte ben onu yapamıorum ee benim mutluluğum ne olucak ben buna gelemiyorum işte sırf o, o ne isterse o olucak gerçi öyle değil şuanlık ilerde ne olur bilmiorum ama deli edio bazen beni en son dayanamayıp "bundan sonra hiç bişeyini takmıcam kafama aynı senin yaptığın gibi gerek yokmuş boş yere.." yazdım gece 1 de falan konuştuk cvbı "ok" du sadece ve benim en nefret ettiğim kelime sonra gece 2,30 da "seli deli gibi seviyorum.. çok seviyorum çokkkk" yazmış anlamıorum bu kadar sevio ama bazen o kadar farklı davranıoki :S bende aşırı inadım napıcam bilmiorum :S

işte ben onu yapamıorum ee benim mutluluğum ne olucak ben buna gelemiyorum işte sırf o, o ne isterse o olucak gerçi öyle değil şuanlık ilerde ne olur bilmiorum ama deli edio bazen beni en son dayanamayıp "bundan sonra hiç bişeyini takmıcam kafama aynı senin yaptığın gibi gerek yokmuş boş yere.." yazdım gece 1 de falan konuştuk cvbı "ok" du sadece ve benim en nefret ettiğim kelime sonra gece 2,30 da "seli deli gibi seviyorum.. çok seviyorum çokkkk" yazmış anlamıorum bu kadar sevio ama bazen o kadar farklı davranıoki :S bende aşırı inadım napıcam bilmiorum :S

çok takılmayın , herşeyi mantık şirazesine oturtmak erkeklerle zor . Biraz çocuk hepsi . Sadece doğru söyleyip söylemediğii hissedin . Seni sevdiğini hissediyorsan inan . Ayrıca sadece onun istediği olucak diye bi şey yok sadece onunda keyif aldığı şeyler olsun .

çok takılmayın , herşeyi mantık şirazesine oturtmak erkeklerle zor . Biraz çocuk hepsi . Sadece doğru söyleyip söylemediğii hissedin . Seni sevdiğini hissediyorsan inan . Ayrıca sadece onun istediği olucak diye bi şey yok sadece onunda keyif aldığı şeyler olsun .

beni sevdiğini hissettiğim için devam ediorum ama yinede bazen o kadar büyük bi boşlukta oluorum ki tartışmaya başladığımızda amann biterse bitsin diorum o raddeye gelmesinden de korkuorum :s

Back
X