- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Bence öylede değil canm. Çünkü takip eden herkes son adet tarihini günü gününe bilebilir ama yumurtlama gününü herkes bilemez kaldiki doktorlar bile bilemeyebiliyor. Oyuzden ona göre olduğunu dusunmuyorumBildiğim için değil sadece kendi düşüncem: son adet tarihinin ilk gününü değil de yumurtlama gününü baz alıyor olabilirler
Onlar tahmini referans değerleri. Yani ilk hafta şu kadar, ikinci hafta şu kadar diye. Sizin daha çok yeni büyük ihtimalle. Onlara takılmayın. 1-2 haftalık gebelik vs diye. Doktora gittiğinizde zaten haftasını size söyler bebeğin. Bunlara takılmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Adet gününüz geçmiş miydi, erken mi öğrendiniz?Kızlar sizce 1-2 haftalık gebelik diye bişey varmı. Beta HCG tahlilinde bazı referanslar 1-2 haftadan başlıyor bunun mantığını ben anlamadim
Adetime daha 5 gün var. Adete 6 gün kala beta HCG 90Onlar tahmini referans değerleri. Yani ilk hafta şu kadar, ikinci hafta şu kadar diye. Sizin daha çok yeni büyük ihtimalle. Onlara takılmayın. 1-2 haftalık gebelik vs diye. Doktora gittiğinizde zaten haftasını size söyler bebeğin. Bunlara takılmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Adet gününüz geçmiş miydi, erken mi öğrendiniz?
Yani referansa göre 1-2 haftalık ama son adet tarihine göre 3 buçuk haftalık. Bu yuzden sadece kafam karışmıştı acaba kimyasal vs. Olabilir mi diyeAdetime daha 5 gün var. Adete 6 gün kala beta HCG 90
İşte maalesef erken öğrenince böyle sürekli düşünüyor insan. O yüzden en iyisi adet geçtikten sonra test yaptırmak. Siz stres yapmayın akışına bırakın. Erken öğrendiğiniz için değeriniz henüz düşükYani referansa göre 1-2 haftalık ama son adet tarihine göre 3 buçuk haftalık. Bu yuzden sadece kafam karışmıştı acaba kimyasal vs. Olabilir mi diye
İçinizin rahat etmesi için iki günde bir kan verin düzenli artıyorsa sıkıntı yok demektir. Azalıyorsa kimyasaldır. Öyle olduğunu hiç sanmıyorum erken öğrenmişsiniz sadece. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahYani referansa göre 1-2 haftalık ama son adet tarihine göre 3 buçuk haftalık. Bu yuzden sadece kafam karışmıştı acaba kimyasal vs. Olabilir mi diye
iki kati artinca iyi.kacinci gun yumurtlama olmustuKızlar
17 şubat akşam (adete 6 gün kala) özel hastanede beta hcg 90
21 şubat sabah (adete 2 gün kala) sağlık ocağında sonuç 218
Sizce durum nasıl artış iyi değil gibi demi
Tam bilemiyorum canm ama yumurtlama 7 şubat diye dusunuyorumiki kati artinca iyi.kacinci gun yumurtlama olmustu
Artık doktorlar şu iki katı artacak kuralına takılmıyorlar , düzenli olarak artması sağlıklı bir gebeliğe işaret . Ve sizinki de artıyorKızlar kan sonucu ciktii..
Şimdi size tabloyu söylüyorum
17 şubat 90 (özel hastane)adete 6 gün var
21 şubat 218 (sağlık ocağı)adete 2gün var
23 şubat 662 (özel hastane)adet günü
Sizce nasıl değerler. Sanki biraz orantısız gibimi
Kadınların çocuğunda 2 günde %60 artış olmasına rağmen daha az bir kısmında %35 ile gebelik devam etmiş. Sizin aynı hastanede yapılan iki sonucunuzda 6 günde 6 kat fark var. Artış gayet yüksek. Ama gebelik uzun bir süreç, daha ekarte edilecek başka istenmeyen durumlar olacak. Heyecanınızı anlıyorum ama bu saatte uyuyor olmanız sizin için daha faydalı olur.Kızlar kan sonucu ciktii..
Şimdi size tabloyu söylüyorum
17 şubat 90 (özel hastane)adete 6 gün var
21 şubat 218 (sağlık ocağı)adete 2gün var
23 şubat 662 (özel hastane)adet günü
Sizce nasıl değerler. Sanki biraz orantısız gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?