kızlar 28 yaşındayım,1 yıldır devlet memuru birisiyle çıkıyorum,deli gbi aşığım ona (kötü bir huy ama ben çok zor aşık olan beğenen biriyim) bu hayatımda 2. aşık olduğum biri.evlenmeyi düşünüyoruz ama tarih belli değil.kararsız olduğum konu onun huyları.çoğu zaman çok dengesiz mesela gün içinde benimle güzel konuşuyor aşk sözcükleri söylüyor , ama akşam olunca ağzından ''evet,hayır cümlelerini zor alıyorum zorla konuşuyor benimle telefonu kapatmak için sabırsızlanıyor resmen neden böyle davrandığını sorunca mayıştım ,bi tembellik geldi,çok yemek yedim ağırlık yaptı, gibi saçma sapan şeyler söylüyor ki işi de okadar yorucu değil ,bende bu bahane diyorum oda napayım ağzımdan çıkmıyor birşey diyor.ben açlıktan,uykusuzluktan,gebersem bile o arayınca aşkla konuşuyorum,onun bu tavrı beni üzüyor,bide çok borcu var 60 000 tl filan ama hala rahat yaşıyor,birde bana çok az zamanlarda ve kısaca söylüyor beni sevdiğini yapım böyle diyor söyleyemiyorum diyor sizde bilirsiniz biz bayanlar güzel şeyler duymak istiyoruz çok şey istemiyorum ki
böyle bir adamla evlenilirmi ama dediğim gibi çok seviyorum ayrılmayı düşündüğüm an hıçkırıklara boğuluyorum.

Son düzenleme: