• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce böyle bir adamla evlenilirmi yardım lütfen :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi x34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
55
0
0
İstanbul
kızlar 28 yaşındayım,1 yıldır devlet memuru birisiyle çıkıyorum,deli gbi aşığım ona (kötü bir huy ama ben çok zor aşık olan beğenen biriyim) bu hayatımda 2. aşık olduğum biri.evlenmeyi düşünüyoruz ama tarih belli değil.kararsız olduğum konu onun huyları.çoğu zaman çok dengesiz mesela gün içinde benimle güzel konuşuyor aşk sözcükleri söylüyor , ama akşam olunca ağzından ''evet,hayır cümlelerini zor alıyorum zorla konuşuyor benimle telefonu kapatmak için sabırsızlanıyor resmen neden böyle davrandığını sorunca mayıştım ,bi tembellik geldi,çok yemek yedim ağırlık yaptı, gibi saçma sapan şeyler söylüyor ki işi de okadar yorucu değil ,bende bu bahane diyorum oda napayım ağzımdan çıkmıyor birşey diyor.ben açlıktan,uykusuzluktan,gebersem bile o arayınca aşkla konuşuyorum,onun bu tavrı beni üzüyor,bide çok borcu var 60 000 tl filan ama hala rahat yaşıyor,birde bana çok az zamanlarda ve kısaca söylüyor beni sevdiğini yapım böyle diyor söyleyemiyorum diyor sizde bilirsiniz biz bayanlar güzel şeyler duymak istiyoruz çok şey istemiyorum ki :( böyle bir adamla evlenilirmi ama dediğim gibi çok seviyorum ayrılmayı düşündüğüm an hıçkırıklara boğuluyorum.

Son düzenleme:
erkekler genelde çok ilgili davranamıyorlar onun için pek bişey diyemem ama

borcu çok rahatlıktan da ödün vermiyor nasıl ödenecek o borç

hem bu borç düğün borcu yapamazsınız 2 maaşla olacak iş değil

o yüzden bi daha düşün derim

Borç yapan insanla evlilik zor olsa gerek.Bence iyi düşünün.

bence de çok iyi düşünmelisin...anlattığın şeyler -özellikle borç- rahatsız edici...

şuan anlattığın şeylere göre ayrınılcak bi pozisyon yok canım rahat ol o konu da...ama şuna emin ol bi insanın kendini sadece telefon aracılığıyla ifade etmesi çok zor...anlattığın şeylerin nedenini anlayabilmen için daha çok birlikte vakit geçirmeniz gerekir yani onu tanıman gerekir...şimdi ilişkiler çoğunla sanal ortamda ya da tel.yoluyla idare ediliyor...bu şekilde bi insanı tanıyabilmen çok zor bence...
mesela ben 3 yıl nişanlı kaldım.severek nişanlandım o ankarada ben ist.teydim sadece tel.la görüşebiliyoduk çok nadirdi bir arya gelmemiz ben de ayrılmayı çok düşündüm oda...ama sonuç itibariyle evlendik 3 yıllık da avliyim şuan iyi ki de evlenmişim diyorum..genelde nşanlılık ballandıra ballandıra anlatılır ya yok anam ben evliyken daha mutlu oldum adamı bi başka sevdim yani tanıdıkça...o da aynışekilde olduğunu söyleerr...
sana diyeceğim kendini tel de ifade edemeyebilir belki sevmiyordur da tel.de konuşmayı ...dert edilcek bişey değil bu konuşarak (yüzyüze) halledilebilir canım mutluluklar dilerimmm

Evlenilmez........ Zaten o kadar borcu varken adam yakın zamanda evlenmeyi de düşünmez...

ailesine kredi çekmiş , bir arkadaşına parayı kaptırmış,sonra bunlar azmış gibi gitti salak gibi kendine krediyle araba aldı.aylık 2000 maaşı var 700 tl kredi ödüyor,lojman hakkımız var ben çalışamasam bile 1300 ile geçinebilriiz diye düşünüyorum ama beni en çok sabah farkı akşam farklı olması canımı sıkıyor , sanki karşısında iplemediği biri varmış gibi konuşuyor zoraki,bende çok ilgi güzel söz duymak isten biriyim kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canım moralim bolzuyor hatta oda napabilirim böyleyim işte diyor napcam bilmiyorum:((

Erkek arkadaşın akşamları yorgun olabilir, illa günün
her saatinde aşk meşk konuşulmak zorunda değilsinizya.

Ama borç işi kötü.
Adamın o kadar cok borcu varken bu kadar rahatsa,
bugün buldum bugün yerim yarına Allah kerim düşüncesinde belliki.
Zaten bu borclar varken dügün masraflarını nasıl yapacaksinız.
İşin baya zor.

ailesine kredi çekmiş , bir arkadaşına parayı kaptırmış,sonra bunlar azmış gibi gitti salak gibi kendine krediyle araba aldı.aylık 2000 maaşı var 700 tl kredi ödüyor,lojman hakkımız var ben çalışamasam bile 1300 ile geçinebilriiz diye düşünüyorum ama beni en çok sabah farkı akşam farklı olması canımı sıkıyor , sanki karşısında iplemediği biri varmış gibi konuşuyor zoraki,bende çok ilgi güzel söz duymak isten biriyim kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canım moralim bolzuyor hatta oda napabilirim böyleyim işte diyor napcam bilmiyorum:((

Evli olabilir mi? :53: :53:

Bir süre ayrı kalsan iyi olur..Sadece borcu harcı değil mesele..... Dengesiz ve ilgisiz biri... Evli olmadığına eminmisin ? Kusura bakma ilk aklıma geleni yazıyorum.... Sen ne kadar tanıyorsun bu adamı ??

Bir süre ayrı kalsan iyi olur..Sadece borcu harcı değil mesele..... Dengesiz ve ilgisiz biri... Evli olmadığına eminmisin ? Kusura bakma ilk aklıma geleni yazıyorum.... Sen ne kadar tanıyorsun bu adamı ??

evet dengesiz ve ilgisiz böyle birini kabullenebilirmiyim diye düşünüyorum, yok önemli değil herşeyi sorabilirsiniz arkadaşım tanıştırdı ailesiyle tanıştım bekar kaç defa ani baskın yaptım evine birde uzağıız ben istanbulda o izmirde 3-4 ayda bir görüşüyoruz ama aldatmadığını düşünüyorum yakalamadım brşeyi günün her anı ansızın arıyorum hep işte evde asosyal zaten

Erkek arkadaşın akşamları yorgun olabilir, illa günün
her saatinde aşk meşk konuşulmak zorunda değilsinizya.

Ama borç işi kötü.
Adamın o kadar cok borcu varken bu kadar rahatsa,
bugün buldum bugün yerim yarına Allah kerim düşüncesinde belliki.
Zaten bu borclar varken dügün masraflarını nasıl yapacaksinız.
İşin baya zor.
yok rahat işi yorgun değilim canım istemiyor bişey yapmak zaten aşklık konuşmayı geçtim ama insan içten konuşuruz evet hayır gibi kısa ve baştan salma cevaplar vermezki ben onun sevgilisiyim ve uzaktayız zaten birbirimizden sevgisini böyle göstermemeli bence evet oda var bu borç 3 yılda bitmez .kesin evleneceğimizde belli değil planlar kuruyoruz ama 3 yıl borcun bitmesini bekleyeyim diyorum yaş 31 olcak oda önemli değil beklerim ama 3 ylınn sonunda olmazsa çok üzülrüm ağlarım başka gelen kısmetlerime bakayım diyorum ama olmuyor yapamıyoruz ben onu sevyorum diyorum napcam bilmiyorum

borcu olan adamla evlenme felan ya allah askına nasıbınse herturlu evlenılır maasıda bana gore cok ıyı 1300le gecınırsınız maddıyat sorunu cozulurde ya adamın ılgısızlıgı evlenınce ya artarsa bence sen en cok onu dusun :31:sanırım tu erkekler gıbı rahatına duskun eve gıdınce senden elını ayagını kestıgıne gore:6:

Back
X