lütfen eğri oturun doğru düşünün. Evlilik gelip geçici bişey değil bi ömür aynı yastığa baş koyacaksınız. gerçeklerle yüzleşin
Adam şimdiden size yüz vermiyor, sallamak için türlü bahaneler buluyor, konuşup bişey paylaşmıyor, bide üstüne bidünya borçla gününü gün ediyor umru olmuyor
ya lütfen sizin hayatınız bu kadar ucuzmu niye böyle bir insanla bir gelecek kurma hayali kuruyosunuz hala anlayamadım,
aşka saygım var elbet ama biyandada gerçekler var,
aşk gelir gider unutmayın anneniz babanızda aynı şeyi savunacaktır durum böyleyse mutlaka
yapmayın hiç tanımasamda sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten
hadi çaba olsa peşinizden ayrılmasa neyse
borç olur olmaz değil borçsuz insan yok ama biz sorumluluklarımızı bilerek alırız o yükü üzerimize
gerçekten birdaha düşünün derim
kızdırdızsam yada fazla olduysa bu yazdıklarım özür dilerim elbet sizin hayatınız ama seçimlerde biraz bizim elimizde öyle değilmi
sonradan daha fazla üzülmektense sevgili arkadaşım gerçekten bidaha düşünün
Adam şimdiden size yüz vermiyor, sallamak için türlü bahaneler buluyor, konuşup bişey paylaşmıyor, bide üstüne bidünya borçla gününü gün ediyor umru olmuyor
ya lütfen sizin hayatınız bu kadar ucuzmu niye böyle bir insanla bir gelecek kurma hayali kuruyosunuz hala anlayamadım,
aşka saygım var elbet ama biyandada gerçekler var,
aşk gelir gider unutmayın anneniz babanızda aynı şeyi savunacaktır durum böyleyse mutlaka
yapmayın hiç tanımasamda sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten
hadi çaba olsa peşinizden ayrılmasa neyse
borç olur olmaz değil borçsuz insan yok ama biz sorumluluklarımızı bilerek alırız o yükü üzerimize
gerçekten birdaha düşünün derim
kızdırdızsam yada fazla olduysa bu yazdıklarım özür dilerim elbet sizin hayatınız ama seçimlerde biraz bizim elimizde öyle değilmi
sonradan daha fazla üzülmektense sevgili arkadaşım gerçekten bidaha düşünün