kızlar sizce bu çizmeler nasıl bnm cok hoşuma gitti

uuuu diyolar ya hani "bugün ne giysem" de öyle bi ifade oluştu ben de... bence fazla iddialı... böyle ayakkabı gördüğümde aklıma "bu ayakkaıyı giysem ve biri bana saldırsa ii bi saldırı aleti unsuru olabilir..." diye düşünmekten kendimi alamıyorum:)))))))))))))))

sivri burunluğunu ve çok ince topuklu olmasını çıkarırsak bacakları sarması bence çok güzel bu şekilde başka bir model bulunabilir hem insan yaz günü çizme giyemez ayakları pişer insanın

Fantazi çizme tarzında belki o manada giyilebilir 5 dakikalık evde filan ama asla yürünmez dışarıya uygun değil.

1.Gerçekten modası 8-10 yıl öncenin denebilecek kadar geride kaldı.
2.O topuklar zaten çizmeyi giymeyi imkansızlaştırıyor.
3.Hadi her şeye rağmen tamam dedik ama maxi boy çizme yılda en fazla 2,3 kere o da ancak gece için kullanabileceğiniz bir türdür.
Yani çizme 'çizme işlevini' yerine getiremedikten sonra anlamsız kalıyor.

çizmeler çok kötü gerçekten.sivri burundan hoşlanmamamın yanında,boyu,topukları ve burun yapısı bir arada fazla erotik duruyor bence,ama olumlu bir seksapalite değil bu.ı-ıh sevmedim.

hiç rahat değil ve eskimiş bir moda bu hatayı bende yapıp aldım ama acaip yara yaptı , ve çizme yeni kaldı , iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…