kızlar sizce bu elbise nasıl

kızlar aldım ama rengi konusunda kararsızım sizce nasıl nolur bir fikir verirmisiniz tabi birazda flaştan parlamış

önumüz yaz .bu renk sakın lıyın rengi.birde zayıf gösteren renk diye biliyorum çok güzel ğüle ğüle giy

Rengi hos civil civil. farkli renkte bir kemer ilede cok hos durabilir canim. Gule gule giyin.

bende bu rengi severim ama elbise için bu kadar keskin renkleri sevmiyorum bide bu yeşilin en fosforlusu elbisede bu renk daha doğrusu yeşilin bu tonu çok iddialı geldi bana

canım bende geçen hafta aldım bu elbisenin siyahını bence çok rahat bil elbise göğüs kısmı dar geliyo ve sonra bollaşıyor ben çok beğendim üstüme giyince hele çok rahat ettim içinde... ,bir düğünümüz var ve düğün gündüz düğünü olduğu için bende bu elbiseyi tercih et sade ama kibar duruyor bak istersen üstümde bile denedim hemen el çantam ve ayakkabımla :)

bu haftada diğer renklerden alıcam inşallah...

bence yeşilide siyahıda çok güzel tam yazlık çok da rahat görünüyo güle güle giyin ikinizde..

evet kızlar çok rahat yazın giynek için aldım zaten belinede kemer takınca çok hoş duruyor işte biraz renkte tereddüt ettim ama geneli beğenmiş teşekür ederim

çok ciciiiiiiiii:):)güle güle giy cnm:)
belinay seninkide çok hoş ne siyahtan vaz geçerim nede cıvıl cıvıl renklerden :)

ben böyle elbiseleri diz altı seviyorum.rengide cıvıl cıvıl olmalı tabi :)))
tam sahilde giymelik valla kaydirigubbakcemile2

bende begendim uzun elbiseler cok moda bu yil :)) cok yakisicaktir eminim :)
güle güle giy cnm

ben beğendim..yeşilide çok severim....hatta bugün bende aynı elbiseden alıyordum....bu ay maddi açıdan çok sıkışık olduğumdan almadım....şmdi sende görünce bir ah ççektim...güle güle giy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…