Kızlar sizce bu iki model nasıl?

kelebek088

Dokunmasınlar kanatlarıma
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
541
4
296
37
Adana
[/URL][/IMG]

kızlar sizce bu iki model nasıl? Ya da ikisinden birini alsanız hangisi olurdu?

sağdakiiii... yani tek taşı da olann
süperrrrrrrrrr
aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Biraz daha büyüğünü de ekleyeyim. Diğeri küçük çıkmış ayrıntılar seçilmiyor.

[/URL][/IMG]

bence bu modeller çok büyük güzelim ne bileyim bir ömür takıcaksınız hani parmakta fazla ağırlık hissi olmamalı biraz hafif ve biraz daha ince olmalı derim ben

Yorumlarınız iin teşekkür ederin kızlar. Ben elişi istediğim için biraz daha kalın ve enli oluyor ama en güzel modeller de onlarda var. Bana kalsa daha güzel modeller var da sözlüm de kadının modeli taşlı olduğu için her halükarda güzel gözüküyor ama erkeğinki çok sıradan diyor o nedenle bu iki modeli karşılaştırdım. Yoksa daha ne modeller var ama kararsızım. Durun bir tane daha ekleyeyim. Onlara da bugün baktık.

[/URL][/IMG]

şu beyaz altın olanının acaba sarısını mı yaptırsak diye düşündük. Çünkü beyaz altın gümüş gibi duruyor. Çok da uzun süre gümüş takınca sıkıldık sanırım. Ama nasıl durur bilmiyorum. BU ikisi nasıl kızlar? Çok kararsızım ya.

Ben de sarısını yaptırıp pişman olmaktan korkuyorum. ÇÜnkü siparişi verince geri dönüş yokmuş bu modellerde.

Ben de sarısını yaptırıp pişman olmaktan korkuyorum. ÇÜnkü siparişi verince geri dönüş yokmuş bu modellerde.

canIm ben aLyansımda beyaz aLtın ve yogun tasLı. buna ragmen uzaktan haLa gümüs oLdugunu zannedenLer var. tek tas kuLLanıcaksan cok sık duruyor ama. hemde tek tasLa beraber gümüs anLamı kaLmıyor.
ayrıca diger modeLdeki gibi düz aLanı genis oLan aLyansLarı tavsiye etmiyorum kendi tecrübeLerime dayanarak. ne kadar korursan koru ciziLiyor.

bence soldaki modeli yaptır çok güzel ama beyaz ltında taşlar daha güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…