• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce bu ne anlama geliyor?

Seninle iliskisinin yuruyup yurumemesi umrunda bile degil, yeterki ona yanlis yapma. Yanlis yaptigin anda hic bir tavizi kalbinde hak edecek kadar yerin yok. Bu kadar kesin konusuyorum cunku erkek arkadasinin soylediklerinin aynisini kendi eski sevgilime soyluyordum cunku ayni onun soyledigi gibi hissediyordum. Kiskanmiyordum hic, ama madem yanimda gezecek o zaman beni hak eden, edepli biri olmali, oyle sacma sapan oyunlarla gelecekse eksik olsa da olur diye kendimi ondan ustun gorup ona da o sekilde bi tavir sergiliyordum. Neyse umarim sizde durum farklidir ve erkek arkadasiniz racon kesiyordur. ama genelde erkekler ne dusunurlerse dolayli yoldan degil tak diye soylerler o yuzden cumlelerinin altindaki olabilecek anlamdan cok cumlenin kendisine bakmanizi tavsiye ederim.

canım yaaa:( böyle olursa yani senin yaptğın gibi çok üzülürüm yaaaaaaaaaa ama bende bir yandan şöyle düşünüyorum bir insan neden karşısındakine böyle söylesin ki bence o korkuyor diye düşünüyorum düşndükçe bugün aklıma bu geldi çünkü bana gözdağı vermeye çalışıyor 1,5 yılı geçirdik hiçmi kavgalarımız kötü tartışmalarımız olmadı çok oldu birde uzaktayız birbrimizden daha çok oldu fakat ayrılmadık hiç evet o nettir cevaplarında ama benim ona yapacağım yanlış yani yapacağımı düşündüğü yanlış onu korkutuyor çünkü kendine yediremez bunu diye düşünüyorum ama beni sevdiğine inanıyorum ya inan içimde en ufak bir sevgisine inancım olmasaydı bu günlere gelmezdik tatlım yaaa

Seni resmen tehdit etmiş arkadaşım.
Böyle kibar kibar konusup alttan alttan gözünü korkutmak istemis.
Dikkat et bana biraz tehlikeli geldi

evet canım gözümü korkutmak istiyor ama bana zarar vericek birşey yapmaz buna eminim sevgisinden de eminim bu günlere gelemezdik ben deli gibi aşık olsam o beni sevmese mesela asla devam etmez bu ilişki çünkü kendisi hep der kim olursa olsun benim istemediğim sevmediğim birşeyi asla zorla yapmam kendim istediğim için yaparım der hani sevdiğine eminim Allah sonumuzu hayır eder inşallah yaaa seviyorum onu:( ama düşüncelerin bana yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol arkadaşım

Back
X