kızlar sizce bu pişmanlık mı?

Sizce şimdi benim için bitti bir daha rahatsız etme diye cevap atmalı mıyım

Seviyor muyum evet hemde çok ama yakıştıramıyorum kendime bu sevgiyi.Geri dönmek istemiyorum çünkü çektiğim acıyı en iyi ben bilirim.
Ben sadece nedenini yüzüme söylesin istiyorum.

haketmiyor,
ayrica yuzunuze nedenini soyleyecek kadar mert olsaydi ilk ayrilik da oylece cekip gitmezdi,
simdi de soylemeyecek ozledim vb kendi isteklerine odaklanip guya ozur konusmasi yapacak,
o kisiye en kotu kelimeleri de soyleseniz anlamaz, ustelik bu durumdan zevk alir gibi bir hali var,
ayrica alkolluydudiyorsunuz, sizin tamam goruselim yanitiniza ertesi gun yanit vermeme olasiligi var ki kabul etmis gibigozukeceginizden hepten sinir olabilirsiniz...
hic bulasmayin derim.
En azindan daha tatmin olacaginiz bir mesajgelene kadar...

sizce herşey bitti benim için bir daha rahatsız etme demeli miyim ?

Sizce şimdi benim için bitti bir daha rahatsız etme diye cevap atmalı mıyım
Icinizde kalmasin istiyorsaniz saydirin...
Ancak ask acisi cektiginizden kuyrugunuza basilmis gibi degil, dozunu tutturun.

fakat yerinizde olsam onu da yapmazdim,
ya hic yazmaz o uokmus gibi davranirdim, ya da yakamdan dussun istiyorsam dalga gecer bi sekilde sacmaliklarini dinleyemeyecegimi soylerdim.

Bunu yapabilecek gücü bulabilirsem hiç bir sıkıntı olmayacak

Iliski lackalasmis araya mesafe girmiş ve tekrar baslasaniz bile eskisi gibi olmaz bana kalırsa. Çünkü ortada bitirme nedeni bile yok. Belki o süre icinde başka biriyle gorustu fitne vermek gibi oldu ama olabilir yani bi ihtimal. Bu sebeple bedel ödeme sırası eski sevgilinizde bence. Bu kez de siz o yokmuş gibi davranın.

Ama şöyle de bişey var tabi. Hem ondan sogudunuz hem de kafanizi karistiriyor işte. Oysa ki olgun bi şekilde bitirip ayrildiktan sonra da o şekilde davransaydi belki bi umut.. Bırakın acimasizca çocukça davranisinin bedelini ödesin.

Gulmek baska bisey yaninda biriyle gormek baska.

Keşke hiç yapmasaydı bunu. Yani pişman oluşunu görmek istiyordum ama görmek daha kötü.
Dileğin kabul olduğu için Şükürler edip ilgilenmemeye çalışmalısın.
Eminim çok zor olacak ama bin kere pişman olsa bin kere de nasıl pişman olduğunu unutacak.
Sen ki gelecek hayalleri kurarken bir anda bir hiçmişcesine arkasını dönüp gitmesini, kabalıklarını
unutmaya hazırken onun pişmanlıklarını unutması daha olağan değil mi?
Bunu, o insanın ikinci şansı hak etmediği anlamında söylemiyorum canım.
İkinci şans için çaba gösterip seni inandırması gerekir.

"Neden simdi" demissin ya ustune basa basa, seni ilk defa bir baskasi ile iliskin oldugunu dusunecek bir sekilde gordu de ondan. Double date gibi gorunmussunuz disaridan. Eee, sen de mutlusun, bak okulda da guluyormussun, adami gordugunde de gormezden gelmissin, iki erkek iki kadin, yoksa?!

Simdi soyluyor bunlari cunku simdi unutuldugunu, gecmiste kaldigini dusunuyor. Bence dusundugu gibi de olmali. Yerinde olsam gorusmeyi reddederdim. Zaten duzelecek bir sey yok ortada, adam SADECE VE SADECE senin hala ona karsi duygularin oldugunu, onun yasini tuttugunu gormek istiyor. Eger onunla bulusup, ustune eski defteri acip da istedigini verirsen, karsinda eskisinden daha da kalin bir duvar goreceksin, suraya yaziyorum. Adam seninle yeniden birlikte olmak falan istemiyor.

bence bu çocuk ilişkinin rutininden sıkılmış, terk etmiş seni gitmiş, kimseye hesap vermek zorunda olmadan özgür özgür fingirdemiş eğlenmiş şimdi bu durumdan sıkılmış, sığıncak liman arıyo e kime gelecek tabii ki zaafını bildiği için sana, çok basit bunu anlamak, kısa zamanda yine bi şeyden bunaldım demesi muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…