- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar bugun bir arkadasimin dugunu var ona gideceğim. Dün arkadaşim icin ceyrek altın aldim. 3 aylık bir sevgilim. Var her şey mukemmel. Ancak sevgilimle bu konu ile ilgili bir tartisma yasadik. Bankadan para cekicem cuzdani açtım şak diye cuzdandan kartimi çekti dur ben hallederim diye. Sifremi biliyor girdi ne kadar cekiyim diyip parayi cekti direkt kuyumcuya gittik beraber altını aldı verdi bana. Bu hareket benim hosuma gitmedi belli ettim elimde olmadan. Suratım düştü. Sordu noldu diye. Yaptığın şey hiç hoş değil dedim. Sanki ben beceremiyorum kartimdan para cekip altın almayi. Elimden alıp sen çekiyorsun ben sana yapıyor muyum boyle bisey diyorum. Bu saygısızlıktır dedim. Bir kere değil iki kere değil kaçıncı kez yapıyor aynı şeyi. Burdan tartışma çıktı işte ben sen yorulma diye yapıyorum senin için herseyi yaparim ben kart islerini halletmek ne ki falan bunun yorulmakla ilgisi yok dedim para cekmekten mi yorulcam. Agir bisey kaldırttırmıyorsun anlarım ağır islerde yardim edersin anlarım da her seyimde direkt el atıyorsun beni pasof bırakıyosun hoşuma gitmiyor bu hareketler dedim. Bana biraz ataerkil geldi hareketin dedim. Hani altın alırken altını alan benim ama o alıyor goruncek benden alip o vercek kuyumcuya yok bankadan o cekecek parayi. Çıkarıyorum para cekicem kartı cekip almalar falan. Sorun senin tavrın dedim. Bu arada yanlis anlasilmasin olay asla maddi değil banka şifrelerimi bilir. Ihtiyaci olursa veririm çeker. O daha öğrenci ben mezunum çalışıyorum çünkü maddi anlamda her türlu destek sağlarım. Ben yaptığı hareketten rahatsiz oldum ve bu ilk kez degil sürekli yapiyor. Ben hic gormedim boyle bisey. Benim annem babam abim elimden kartimi alip da para cekmedi. İsterler ceker veririm biter. Bana normal gelmedi bu hareket. Sizlere de sormak istedim. Sizce abarttım mı siz olsaniz ne tepki verirdiniz