- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Asgari ucret 1300 cnm 2bin gecinmesini bilen için cok iyi bi para bunun ekstraları da oluyo tabi. Herkes memur olamıyo malum o surekli borc oduyo ben nereye kadar dayanırım blmiyorum calışırken benm gelirim aylık en az 4bin liraydı smdi calışamıyorum da bakalım gttgi yre kadar
Ben konudan baya koptum sanırım. Konunun başında eve market ya da pazar alışverişi bile yapmayan bir adam boş bir buzdolabı canlanmıştı gözümde. Ama şimdi iş kıyafete kuaföre gitmiş tam anlamadım durum ne. Ama şunu söylemek istiyorum 2 bin lira ev geçindirmek için çok düşük bir maaş. Siz de zamanında çalışmış bir insansınız. 4 bin alıyormuşsunuz. Bir de ailenizle yaşarken bu parayı alıyormuşsunuz. 2 bin lira ile size ayrı bir evde bu standartı sağlayabileceğinin garantisini vermesi saçma sizin buna inanmanız da öyle. Sonuçta hiç paranın idaresini bilmeyen bir insan değilsiniz. Siz 4 bin alırken atıyorum her ay kenara 3 bin ayırabiliyor muydunuz? Ailenizle kalırken kira falan vermiyorsunuz sonuçta, faturadır falan. Tamam asgari ücret 1300 de açlık sınırı da öyle.