Doğuma Hazırlık Kızlar sizce cinsiyet ne???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım sende mi kız bebek istiyosun
Canım. Benım hamılelıgımı ögrendıgımden bu yana erkek gecıyor içimden.ruyamdada hem hamıle olacagımı hemde bebegımın erkek olacagını gormüştüm onunda etkısı varmı bılmıyorum.2 doktor kıza benzettı.esım Cok cok istıyor kız olmasını.cunku 2 oglumuz var.benım için önce sqglıklı olması bastan buyana dusuk tehlıkesı cok yasadım.amq içümden bır seste sankı erkek dıyor.17 haftalık hamıleyı m.

Aynı durumdayız desene ama ne güzel sana kız demişler inşallah sağlıkla minnak bi prensesin olur canım

Evet inşallah hayırlı haberler alırız önce sağlıklı olsunlar sonra da cici minik bir hanımefendi haberi alırız senden bana da sağlıklı yakışıklı bir oğulcuk inşallah:)
Canım randevun kaçtaydı bugün ayyyyy çok meraktayım hemen haber bekliyorum benim yüzük falı sende çıkarsa diye ben de ümitlenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…