- 24 Kasım 2017
- 127
- 25
- 98
- 29
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Evet canım inşallah çıkar çıkmaz yazarım seninkide cumartesi demi kontrolünCanım ben de seninkini Kıza benzetiyorum ayrıca yarın kontrolün vardı dimi güzel haberlerini bekliyorum:)
Bende erkek istiyorum eşimde çok erkek istiyor bende onun gönlündeki olsun istiyorum rabbim büyük önce sağlıklı olsun inşallah herkesin bebegi[/QUOTE
Gönlünüzden geçen olur inşallah
Gönlünüzden geçen nasip olur inşallahBende erkek istiyorum eşimde çok erkek istiyor bende onun gönlündeki olsun istiyorum rabbim büyük önce sağlıklı olsun inşallah herkesin bebegi
Evet inşallah hayırlı haberler alırız önce sağlıklı olsunlar sonra da cici minik bir hanımefendi haberi alırız senden bana da sağlıklı yakışıklı bir oğulcuk inşallah:)Evet canım inşallah çıkar çıkmaz yazarım seninkide cumartesi demi kontrolün
Ayy inşallah canım benimEvet inşallah hayırlı haberler alırız önce sağlıklı olsunlar sonra da cici minik bir hanımefendi haberi alırız senden bana da sağlıklı yakışıklı bir oğulcuk inşallah:)
Amin inşallah canım Allah seni de gönlüne göre versinGönlünüzden geçen nasip olur inşallah
Amin canımAmin inşallah canım Allah seni de gönlüne göre versin
Canım. Benım hamılelıgımı ögrendıgımden bu yana erkek gecıyor içimden.ruyamdada hem hamıle olacagımı hemde bebegımın erkek olacagını gormüştüm onunda etkısı varmı bılmıyorum.2 doktor kıza benzettı.esım Cok cok istıyor kız olmasını.cunku 2 oglumuz var.benım için önce sqglıklı olması bastan buyana dusuk tehlıkesı cok yasadım.amq içümden bır seste sankı erkek dıyor.17 haftalık hamıleyı m.Canım sende mi kız bebek istiyosun
Aynı durumdayız desene ama ne güzel sana kız demişler inşallah sağlıkla minnak bi prensesin olur canımCanım. Benım hamılelıgımı ögrendıgımden bu yana erkek gecıyor içimden.ruyamdada hem hamıle olacagımı hemde bebegımın erkek olacagını gormüştüm onunda etkısı varmı bılmıyorum.2 doktor kıza benzettı.esım Cok cok istıyor kız olmasını.cunku 2 oglumuz var.benım için önce sqglıklı olması bastan buyana dusuk tehlıkesı cok yasadım.amq içümden bır seste sankı erkek dıyor.17 haftalık hamıleyı m.
Canım randevun kaçtaydı bugün ayyyyy çok meraktayım hemen haber bekliyorum benim yüzük falı sende çıkarsa diye ben de ümitlenicemEvet inşallah hayırlı haberler alırız önce sağlıklı olsunlar sonra da cici minik bir hanımefendi haberi alırız senden bana da sağlıklı yakışıklı bir oğulcuk inşallah:)
Erkek canım bende tutmadı yüzükCanım randevun kaçtaydı bugün ayyyyy çok meraktayım hemen haber bekliyorum benim yüzük falı sende çıkarsa diye ben de ümitlenicem
İnşallah sende tutarErkek canım bende tutmadı yüzük
Sağlıkla kucağına al canım benim de içine hep kız doğuyor bende de tutmayacak sanki sağlıklı olsunlar da :)İnşallah sende tutar
Sağlıkla kucağına al canım benim de içine hep kız doğuyor bende de tutmayacak sanki sağlıklı olsunlar da :)
Sana Çin takvimi Rus takvimi felan ne diyorduİnşallah sende tutar
Amin canım inşallahSağlıkla kucağına al canım benim de içine hep kız doğuyor bende de tutmayacak sanki sağlıklı olsunlar da :)
Kız diyodu canımSana Çin takvimi Rus takvimi felan ne diyordu
Sızınkı kesınlestımı artık.kesın erkekmıKız diyodu canım
Evet canım 4 doktorda erkek dedi 24 haftalık olmuşuz yanılmazlar artık ama doğuma kadar dualarımı okuycam bol bol Rabbimden ümit kesilmezSızınkı kesınlestımı artık.kesın erkekmı
Canım gittin mi doktoraSağlıkla kucağına al canım benim de içine hep kız doğuyor bende de tutmayacak sanki sağlıklı olsunlar da :)
Canım belli oldumu bebeğinin cinsiyetiSana Çin takvimi Rus takvimi felan ne diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?