Kızlar Sizce Çok Mu Pahalıya Aldık?... İçime Kurt Düştü

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
bunlar iptal ettik kızlar
paramızı biirktirip peşin aldık
fırın ve çamaşır makinası aynı sadece buzdolabı ve bulaşık makinasını değiştirdik

Eklentiler

• $MCSA043632_WAS20460TR_def[1].webp
    $MCSA043632_WAS20460TR_def[1].webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 86
  • $MCSA037341_KDN40A73NE_def.webp
    $MCSA037341_KDN40A73NE_def.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $MCSA044084_HGV74W320T_def.webp
    $MCSA044084_HGV74W320T_def.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 103
  • $MCSA047140_SMS58M88EU_def.webp
    $MCSA047140_SMS58M88EU_def.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Aldıklarınız inox mu canım? Çamaşır makinasının 8kg olmasından, bulaşık makinasının 6 programlı olmasından dolayı biraz pahalı olmuş sanırsam. Buzdolabını yazmamışsın ama resmi var, o da dahil mi?

Aldıklarınız inox mu canım? Çamaşır makinasının 8kg olmasından, bulaşık makinasının 6 programlı olmasından dolayı biraz pahalı olmuş sanırsam. Buzdolabını yazmamışsın ama resmi var, o da dahil mi?

Evet buzdolabı da dahil canım
Çamaşır makinam ve fırınım beyaz. AMa diğerleriyle uyumlu olsun diye gri motifli olanları tercih ettim.

Evet buzdolabı da dahil canım
Çamaşır makinam ve fırınım beyaz. AMa diğerleriyle uyumlu olsun diye gri motifli olanları tercih ettim.

O zaman bence çok pahalı değil. Biz 2 sene önce buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinasını ve mini fırınımızı 3500 liraya almıştık. Bu arada güle güle kullan canım :)

O zaman bence çok pahalı değil. Biz 2 sene önce buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinasını ve mini fırınımızı 3500 liraya almıştık. Bu arada güle güle kullan canım :)
Ayy teşekkür ederim tatlım. Rabbim sana da hayırla kullanmayı nasip etsin.

biz gecen sene 5000 liraya almıstık bosch bence pahalı deil

Hepsini boschtan mı almıştın canım

bosch ıcın pahaı deıl ama elbette baska markalarda daha ucuza alabılırdın ama kalıte farkı var..

niye fırını beyaz buzdolabını gri aldın canım. hepsini gri al bence.
biz siemens den aldım bizimde 5000 tuttu

niye fırını beyaz buzdolabını gri aldın canım. hepsini gri al bence.
biz siemens den aldım bizimde 5000 tuttu

Gri fırının lekeleriyle falan uğraşamazdım canım. Kullanan yakınlarım var, ocakların görüntüsünü hiç begenmiyorum
Buzdolabım ve bulaşık makinamla uyumlu olsun diye gri motifli aldım. Tutacağı, düğmeleri ve kenarları gri...
Ama daha peşinatı ödemedik, büyük ihtimalle hepsini beyaz alıcam çünkü ben lekelere karşı aşırı takıntılıyım, ileride rahatsız olmak istemiyorum
Hem beyaz daha ferah daha temiz geliyo benim gözüme

bende boschtan aldım ankastre ocak fırın buzdolabı çamaşır mak (seninkiyle aynı galiba buzdolabımızda aynı benimki beyaz) bulaşık mak. bide elektrik süpürgesi 5000 lira hepsi.kdv indirimi varken almıştım ben

Gri fırının lekeleriyle falan uğraşamazdım canım. Kullanan yakınlarım var, ocakların görüntüsünü hiç begenmiyorum
Buzdolabım ve bulaşık makinamla uyumlu olsun diye gri motifli aldım. Tutacağı, düğmeleri ve kenarları gri...
Ama daha peşinatı ödemedik, büyük ihtimalle hepsini beyaz alıcam çünkü ben lekelere karşı aşırı takıntılıyım, ileride rahatsız olmak istemiyorum
Hem beyaz daha ferah daha temiz geliyo benim gözüme

ben daha ewlenmedim yakında düğünüm var evde kullandığımız ocakla fırının aynısını aldım temizlik için diyosan biz bi sorun yaşamıyoruz walla gayet rahat temizliği öyle aman aman leke olmuyo o yüzden ben kendimede ondan aldım normal fırını nası temizliyosan onuda öyle temizliyoruz iz miz olmuyo benimde sadece ocağım fırınım inox diğerleri beyaz

o zaman hepsini beyaz al canım. ama ben inoks da pek sorun yaşamadım. bulaşık makinesi ve buzdolabında hiç sorun yok.fırın biraz sıkıntılı o da çok değil

Cevaplarınız içiçn teşekkürler fıstıklar opuyorumnanaktan
Forumda bahsedilen fiatları görünce bi an duraksamıştım
Rabbim hayırlı şekilde een enn güzel günlerde kullanmayı nasip etsi hepimize
Em4561, canım dediğin gibi yaptım, buzdolabnı ve bulaşık makinasını beyazlarıyla değştirdim :Saruboceq:

benim beyaz eşyalarımda bosch hatta bulaşık makinası ve çamaşır makinalarımız aynı.bizde toplam 5300 tl ye aldık.

Bence pahalı olmuş. Biz geçen sene ötv indiriminden yararlandık. buzdoloabı, çamaşır makinası, mini fırın, set üstü, bulaçık malinası, 82 ekran lcd televizyon 5600 aldık cnm.

Hiç bişe değil çok iyi bile fiyatı.
Ben evlenirken yani 4 sene önce vur kır pazarlıkla peşin para çamaşır makinemi,bulaşık makinemi ve fırınımı 2850 ytl almıştım.Siemensden.
Şimdi kardeşimin beyaz eşyalarını biz alıcaz eşim geçende gitti benim aldığım yere,az daha bekle demiş ona x bey,hepsi için peşin 4000 lira çıkarmış ocak şubat gibi 3-3250 ye alırsın bunu acelen yoksa bekle demiş yani.Keşke sizde biraz bekleseydiniz.

Back
X