Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyy benm düğünüm cumartesi gündüz oldu çook kötüydü ya gelemeyen o kadar çok insan olduki anlatamam![]()
Evet canım gelmek isteyip gelemeyen o kadar çok insan oluyor ki iş sebebiyle.Onu önlemek için işte bu kafa yoruyorum ama karar verdim kk sağolsun![]()
evet bende öyle yapmıştım hayalim cumartesi akşamı düğün yapmaktı amam yer bulamadığımızdan parazar akşamına almıştırk..kına gecemide salonda yaptım cuma günü bir gğün dinlenmiş olduk..annmgil feln kınada insan çok yoruluyor...ara vermek iyi oluyor.
bu arada öyle bir ayarlanmışki dedem kına gecemden bir gün önce vefat etti cumartesi boşluğunda da misafir ağırladık...aman öle işte hayırlısıyla ölsun bitsinde....
gelinin aldığı keyif önemlide misafirsizde düğün olmuyor kendin çal kendin oyna tarzında bişey oluyor.düğün kalabalıkla güzel olur o yüzden dedim misafirlerin gelmesi gitmesi kolay olsun diye.kimsenin gelemeyeceği yerde zmanda olmaması için arkadaşa fikir vermek istedim.büsbüyük konforlu salonda düğün gördüm ama masaların %50 si boştu o kadar keyifsizdiki.ama ufacak olsun tıklım tıklım etrafında hiç aklına bile gelmicek akrabaların tanıdıkların insan gördükçe mutlu oluyor sevip sayıp gelmiş diye.düğün kalabalıkla güzel olur.düğünü o gece gelin damat yapmaz misafir yapar.misafir geldiği için düğündür.yoksa giy gelinliği damatlığı tek başına yap oyna hiç tadı olurmu..o yüzden arkadaşa misafirin gelmesini dönmesini düşün die fikir verdim.