• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce doğru mu yaptım?

sukufe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
142
1
96
Ankara
kızlar bundan yaklaşık bir sene önce filan yine konu açmıştım bakarsanız görürsünüz benm bi sevgilim vardı ayrılmıştık sonra en barısmak için geri döndüğümde bana yeni sevgilisinn resmini gösterdi sonra işte beni ciddi üzecek şeyler söyledi ve sonrasında bir sene onunla konusmadm uzak durdum bu arada hayatıma bazı insanlar girmek istedi olmadı onları dahil edemedm hayatıma bi türlü yaklasık 2 hafta önce eski sevgilim bana döndü özür diledi filan tmm dedim ama hala doğru yapıp yapmadığımı bilmiyorum çünkü sürekli yaptıklarını yüzüne vuruyorm oda haklısın diyo ama ben hala bazı seylerden emin olamıyorum mesela beni okadar üzen bir insann beni sevdiğine inanamıyorum sanki beni gerçekten sevmiyo gibi düşünüyorum bu konularda bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım hiç bilmiyorum:(

canım hata yapıp yapmadığını zamanla anlayacaksın.
hatasını sürekli yüzüne vurma. bir süre unutmuş gibi davran.
bu süre içinde sevgilini iyice gözlemle. sana nasıl davranacak bakalım.
sana sevgisi gerçek de olabilir olmayabilir de. kesin bir şey söyleyemem.
dediğim gibi zaman gösterecek.

zamanla üzülmekten korkuyorum bana sevdiği için mi döndü yoksa sevgilisnden ayrıldığı için mi döndü bunu anlayabilmek isstiyorum kafdamı hep kurcalıyo bide zamnla ikimzde değişmişiz sanki uyum saglayabilecekmiyiz acaba diye düşünüyorum bilmiyorum önceden dakka bası arardı şimdi daha az arıyo ve onuda böyle böyle yapmıyosn diyerek bunaltmak istemyorum ne yapsam ki ben onu seviyorm hala ama o beni sevmiyorsa çok incinirim sırf yalnız kaldııgı için dönmüşse:(

cnm arkadışnda yazdığı gibi zamana bırak sana olan davranışları hareketleri zaten bunu belli eder şimdilik üstüne gitme akışına bırak

Sırf yalnız kaldığı için dönmesi tabi ki bir ihtimal ama sen bunu yaşamadan öğrenemezsin. Bence sen onun duygularından emin oluncaya kadar çok kaptırma kendini, biraz farkettirmeden yokla bakalım. Ama ne olursa olsun sorularla geçmişle bunaltma onu. Seni ne kadar seviyo olursa olsun çok bunaltırsan gider. 'seven adam nolursa olsun gitmez' diye saçma bir düşünce var ama ben buna asla katılmıyorum, kişilik meselesi bu. Eğer geçmişle çok takıntılıysan da -ki öyle ilişki yaşanmaz,tadı çıkmaz, sana yazık- herşeyi göze al ve ayrıl. Zaten uzun bir süre ayrı yaşamışsın, demek ki onsuz yaşanabiliyormuş. İnsan yaşadığı ilişkiden şüpheliyse hayatın tadı çıkaramaz.

zaten onu ölçüyorum sürekli ama bazen yetmiyo bide şu ara cok yoğun sınava calışıyo ondan kafasını toplayamıyo diye düşünüyorum ama şöyle bişeyde var sınavı kazanınca ne yapcaksın dediğmde hayalinde yer almıyorum gibi şöyle bi ay kafamı dinlicem kitap görmeden yaşıycam diyo bana senle şunu yaparız demiyo bu konularda biraz tereddüt ediyorum düşünemiyo mu yoksa gerçekten sevmiyo mu bilmiyorum ama cok merak ediyorum bide bizim aramızda mesafeler var ayrı şehirlerdeyiz görüşmemizde çok mümkün olmuyo ondan mı diye bisürü düşünce kafamı kurcalayıp duruyo:(

benzer bi durumu benim arkadaşımda yaşadı uzun süreliydi ilşkileri lise üniversite dönemi falan br kaç kez ayrılıp bir araya gelmişlerdi.son ayrılıklarının üzerinden daha ayı dolmadan gidip başkasıyla nişanlandı.o yüzden kendini ona endeksleme derim ki araya başka bir gönül işi girmiş senin bunu unutup bir arada olmanız, onun gözünde seni kolay elde edilecek bir kişiye dönüştürür.hatalarını yüzüne vurman da onu uzaklaştırabilr. planlarını fazla ona göre yapma bir daha çıkarsa hayatından bu sefer daha acı olur hem zamanı hem güveni hem de hayata olan inancını kaybetmene sebep olur. Allah en doğru kararı almanı nasip etsin ve gönlünde bu karardan mutlu olsun...

Zamana bırakmalısın..Zaten tanıdığın bildiğin biri hareketlerini davranışlarını az çok yorumlayabilirsin sana karşı olan tutumu çok önemli değiştim diyen insan herşeyiyle değişir ve artık seni kaybetmemek için elinden geleni yapan biri olur..Sonuç olarak birkere kaybedip geri dönen biri bunun bilincinde olmalı ve ona göre davranmalı davranmıyorsa o zaman eminim sen en guzel kararı verirsin yok hakıkaten değişmişse zaten mutluluk sizinle olur...
Herşeyin gösterericisi zaman ama bu zaman diliminde ona çok kapılmaki gözlemlerini doğru yapabilesin.

ex'ten next olmaz derler ama...sonuçta sevgi bitip yeniden başlamaz.o başkasını sevmiş yada bişeyler paylaşmış.yeniden sana gelmesi seni sevdiği içinmi?onu sevdiğini bilip yedek klübesinde gördüğü senin sevginden faydalanmak için mi?eh bunları sen zaten bin kez düşünmüşsündür.ki istemesende artık ona güvenemezsinde...güven olmadan olur mu?bence olmaz.şüphe her gün artar.çığ gibi...eksildiğini hiç görmedim.sen kendi kendini üzersin istemeden.ona da bunu yansıtırsın ama ona yansıttığın hissettiğinin binde biri olur.kendine yazık...yine sen bilirsin.çünkü kimi seveceğimizi seçemiyoruz.aradaki saygı da önemli.seni o kadar kırdıktan sonra ben eşeğim deyip unutturabildi mi yaptıklarını?iyice düşün bence.duygularını karıştırmadan eğrisini doğrusunu...:44:

büyük bi ihtimalle yalnız kaldığı için döndü ama şöyle düşün, öyle olsa bile, ben yalnız kaldım biriyle olmalıyım dese bile, yeniden denemek için sizin ilişkinize güvendi demek ki, sana şans vermek istedi.

eğer bu başlığı, sizce dönmeli miyim diye açmış olsaydın, dönme bence derdim.

ama artık döndüğüne göre, zamana bırakıp gözlemlemek en doğrusu, acaba öyle mi, yoksa böyle mi diye düşünüp kendine ve ona eziyet etmek bi işe yaramaz ki, ayrılmıycanız varsa da ayrılırsınız.

Back
X