• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce doğrumu söylüyor??

alcn_glsn arkadaşın tavsıyesıne uyman gerek o zaman bu durumda..ben katı görüşluyum bıraz..o daha ılımlı..sebıyorsan yenı ılışkınıze şans verırsın..ama kendısı gırıpte sana yalan söyledıyse,arkadaşını ortaya attıysa önce bır döv:)
sıkma kendını canım benım..kafanı hep bununla meşgul etme,konuşamadan zıhnın yorgun düşer..herşeyın hayırlısını dıle ve ıyı düşün..

saol canım beniim inşallah hakkımızda hayırlısı olur
ama arkadaşını ortaya gerçekten atıp atmadıqını hiçbizaman öğrenemicem çünkü arkadaşıyla böyle bir durum karşısında büyük ihtimal işbirliği yapmış olmalı çok samim olduqunu söylüyor eğer o böyle bir hata yaptysa ilşkisini kurtarmak beni kaybetmemek adına arkadaşıda ona destek çıkacaktır tabiki yada gerçekten o yapmıştır benimkinin suçu yoktur o yüzden bu konuda hiçbizaman yüzde yüz yapmamıştır diyemicem
ama bundan sonraki tavırlarına çok dikkat etmem gerekiyor bakalım bidaha böyle bi durumla karşılacakmıyım

bak o doğru..hayırlısı senı bulsun canım:nazar:
kal sağlıcakla..

of çok canım sıkkın ya ne yapmalıyım sizce bütün günüm bunu düşünmekle geçti aradı bikez açmadım uyucam dedim tm dedi o yine bana aşkımlı falan konuşuyor ama çok rahat hiç bişey olmamış gibi bende burda kendimi yiyorum

Rapunzel..Başka ışlerle ilgılen bıraz..Kafan öyle dağılır arkadaşım..:79:

ben inanmayı seçtim en azından birdaha böyle bişey olmayacak daha dikkatli davranıcak bu konularda rahat vesorumsuz davranışlardan o günden sonra kaçınıyor ki öylede olması gerekli

bariz yalan :) hala bunlara inanan kızlar varya cidden pes insanın basına ne geliyosa saflıktan geliyo bence

sevdiğine güvenmek mantıklı veya mantıksız onun ağzından çıkan kelimenin senin için büyük önem taşıması eğer saflıksa ben SAFIM kabul ediyorum ki ben burdan çok inanıyorumda demedim inansam zaten buraya böyle bir konu açıpta sizlerle paylaşma yorumlarınızı alma gereksinimi duymazdım uzaktan yorum yapması o kadar kolayki benim yerimde başka biriisi bu konuyu açmış olsaydı ona öyle güzel yorumlar yapar öyle güzel tavsiyelerde bulunurdumki ama durum kendimize gelince bazı şeyleri görsekte görmemezlikten gelebiliyoruz hiçmi sevmediniz yada hiçmi aşık olmadınızda bu kadar realistik konuşabiliyorsunuz o yüzden böyle yakıştırmalar yapmak yerine karşınızdaki insanın yerine kendinizi koyup ona göre yorum yapın teşekkürler

cnm bencde yalan benımde sevgılım hep sıyrılmak ıcn arkadaşlarım yapmıstr yalanını savur ama ayrılmıcaksan yutmuş gbi yapmanda fayda var hem yalanımı yakaladı hemde devam edıo dıe dusnup yüz bulup devam etmesin

cnm bencde yalan benımde sevgılım hep sıyrılmak ıcn arkadaşlarım yapmıstr yalanını savur ama ayrılmıcaksan yutmuş gbi yapmanda fayda var hem yalanımı yakaladı hemde devam edıo dıe dusnup yüz bulup devam etmesin

haklısıncanım bende öyle yapıyorum zaten çünkü ben onsuz yapamam
tamam yalanda söylese doğruda söylese ben onu çok seviyorum bu duyguyu ancak yaşayan bilebilir
onu yanlışı dooğrusuyla kabul ediyorum ben

bende facebok actıgını yakalamışstım arkadaşlarım acmış demıştı gerçi felaket karşı oldugu seylerdır hala tamda emin deglim ama yalan dıye dusundum ustundede pek durmadım zaten kavga edip ayrıldık o donem olan yne bana oldu uzuldum keske uzatmayp kapatsaydm knuyu

sevdiğine güvenmek mantıklı veya mantıksız onun ağzından çıkan kelimenin senin için büyük önem taşıması eğer saflıksa ben SAFIM kabul ediyorum ki ben burdan çok inanıyorumda demedim inansam zaten buraya böyle bir konu açıpta sizlerle paylaşma yorumlarınızı alma gereksinimi duymazdım uzaktan yorum yapması o kadar kolayki benim yerimde başka biriisi bu konuyu açmış olsaydı ona öyle güzel yorumlar yapar öyle güzel tavsiyelerde bulunurdumki ama durum kendimize gelince bazı şeyleri görsekte görmemezlikten gelebiliyoruz hiçmi sevmediniz yada hiçmi aşık olmadınızda bu kadar realistik konuşabiliyorsunuz o yüzden böyle yakıştırmalar yapmak yerine karşınızdaki insanın yerine kendinizi koyup ona göre yorum yapın teşekkürler

eğer uzaktan yorum yapılması kolay diyecek kadar yorumları hiçe sayıyorsanız neden konu actınız? sizin gibi kızlar zaten hep inanmak istediklerine inanırlar sonundada hep üzülen olurlar..burda dogrudur diyenlere hicbisey sölememişsiniz ama bariz yalan olan bir konu icin benden istediginizi duyamadıgınızda hosunuza gitmiyor sizin gibi kızlar oldukca erkekler daha cok aldatır paşalar gibide tepenize cıkar alın dürüst erkek arkadasınızın hayrını görün :65:

Back
X