• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce evli mi

Adamın hayatı zaten düzensiz pilot kendisi işten gelince hep bu evinde takılıyo zaten yeni taşınmış hiç aklıma gelmemişti:// zaten evliyse silerim hayatımdan

Evli değilse ne yapacaksın? Adam seni daha hayatına almadan çıkarmış. İstemiyor ki seni.
Sanırsın adam peşinde koşuyor da kafalardaki tek soru işareti medeni durumu 🙄

Kızlar ben 3 hafta önce bi adamla flörtleşiyodum benim yaşım 23 onunki 36 1 hafta sonrasında da yemeğe çıkmıştık sonra evine geçtik bi şeyler içmeye. Sonra beni öpünce ben hiç biriyle birlikte olmadım falan demiştim. Beni eve bıraktıktan sonra ona wpden yazdım teşekkür ettim sonra rica ederim dedi. Sonra bi daha görüşmesek daha iyi olur durumunu bilmiyodum demişti. Ben de sandım ki bakire olduğum için istemiyor herhalde. 3 hafta oldu hala ne numaramı sildi ne de instagramdan sildi hatta dün storylerimi izledi. Ben bununla flörtken linkedin hesabına bakmıştım attığı yorumlara falan baktım. 2 yıl önce bi kadını tebrik etmiş baktım aynı üniversite de falan okumuşlar soyadları da aynı olduğu için ben bunun kardeşi sanmıştım:D meğersem değilmiş. Az önce fb hesabına bakıyım dedim 2016 yılında nişanlanmış fotoğraflarını gördüm. İnstagram hesabından da takipleşiyolar ama kadın orda sadece kendi soyadını kullanıyor. Adam bu evine de 5-6 ay önce taşınmış. bi de 1+1 bahçeli bi evde tek yaşıyo gittiğimde hiç kadına ait bi eşya yoktu zaten. Kafam o kadar karıştı ki??? Şimdi ben evli bi adamla mı flörtleştim?? Bunlar evli mi değil mi şimdi onu da anlayamadım. Sizce ne olabilir? kendimi çok kötü hissediyorum://
Sizi seks objesi olarak görmüş bir adamı neden daha düşünüp bir de arkasını araştırıyorsunuz ki adam efendice çekmiş gitmiş işte.. abi böyle kadınlar da anlamak çok zor ya derdiniz ne yani sizin, ne yapsaydı ilişkiye mi girseydi peşimizde mi dolansaydı başınıza bela mı olsaydı tertemiz defolup gitmiş hayatınızdan ne istiyorsunuz . Hayır öyle olmuş olsa bile şu an sizin için ne fark edecek , ne ifade edecek . beni silmedi takip ediyor falan diye çıkarımlar yapmak yerine engelleyin geçin yani birileri sizi hayatından çıkarmadan siz çıkaramıyor musunuz

Sizi seks objesi olarak görmüş bir adamı neden daha düşünüp bir de arkasını araştırıyorsunuz ki adam efendice çekmiş gitmiş işte.. abi böyle kadınlar da anlamak çok zor ya derdiniz ne yani sizin, ne yapsaydı ilişkiye mi girseydi peşimizde mi dolansaydı başınıza bela mı olsaydı tertemiz defolup gitmiş hayatınızdan ne istiyorsunuz . Hayır öyle olmuş olsa bile şu an sizin için ne fark edecek , ne ifade edecek . beni silmedi takip ediyor falan diye çıkarımlar yapmak yerine engelleyin geçin yani birileri sizi hayatından çıkarmadan siz çıkaramıyor musunuz
Cogu zaman haklı olarak erkeklere kiziyoruz ama bazilari arada haklı oluyor iste boyle.

36 yasinda adan takılmak istemis, olmayacağını gorunce aciklamasini yapmis konuyu kapatmis. 23 yasinda kiz pesinden kosuyor.

Illa yatip kalkip ayrilmasi gerekiyor herhalde.

Cogu zaman haklı olarak erkeklere kiziyoruz ama bazilari arada haklı oluyor iste boyle.

36 yasinda adan takılmak istemis, olmayacağını gorunce aciklamasini yapmis konuyu kapatmis. 23 yasinda kiz pesinden kosuyor.

Illa yatip kalkip ayrilmasi gerekiyor herhalde.
Muhtemelen öyle olsun istiyordu ki bu kadar kafaya takıntı yapıp konu üstüne konu açıp taaaaa 2016 yılına kadar araştırmış

O ev garsoniyerdir bunu bile düşünemeyecek kadar safsın be kuzum.

Evlidir kadının akrabalarıyla niye takipleşsin. Bunu düşünmekten uğradığın büyük hakaretin bile farkında değilsin. Lütfen kendi değerini öğren. Erkeklere ona göre davran.

%100 evli. Ama evli olmasa da adamın sizden tek beklentisi cinsellik. Sizi silmedi çünkü aynı iş yerindesiniz ve bir süre sonra cinsellik için tekrar şansını deneyecek. Şimdilik hayatınızdaki ilk erkek olma sorumluluğunu almak istemediği için sizin bu küçük “sorun”dan kurtulmanızı bekliyor. Ev de muhtemelen tek gecelik ilişkileri için kullandığı garsoniyer. Böyle bir adamdan uzak durmalısınız bence.

%100 evli. Ama evli olmasa da adamın sizden tek beklentisi cinsellik. Sizi silmedi çünkü aynı iş yerindesiniz ve bir süre sonra cinsellik için tekrar şansını deneyecek. Şimdilik hayatınızdaki ilk erkek olma sorumluluğunu almak istemediği için sizin bu küçük “sorun”dan kurtulmanızı bekliyor. Ev de muhtemelen tek gecelik ilişkileri için kullandığı garsoniyer. Böyle bir adamdan uzak durmalısınız bence.
Siz silmeme deyince tekrar aklıma geldi. Genç kızlar silmeme olayına o kadar gereksiz anlam yüklüyor ki. Geçtik o yollardan. Üşenir silmez, çok tepkisel olacağını düşünür silmez. Onun nesine üşenir insan demeyin gayet de üşeniliyor şu çağda, benim rehberimde işyerinden ayrılan insanların telefonları duruyor (çoğu muhtemelen artık kullanılmayan şirket hattı )onu mu silmekle uğraşacağım. Bence tekrar şansını filan da denemeyecek bakire kızla uğraşmaz.

Siz silmeme deyince tekrar aklıma geldi. Genç kızlar silmeme olayına o kadar gereksiz anlam yüklüyor ki. Geçtik o yollardan. Üşenir silmez, çok tepkisel olacağını düşünür silmez. Onun nesine üşenir insan demeyin gayet de üşeniliyor şu çağda, benim rehberimde işyerinden ayrılan insanların telefonları duruyor (çoğu muhtemelen artık kullanılmayan şirket hattı )onu mu silmekle uğraşacağım. Bence tekrar şansını filan da denemeyecek bakire kızla uğraşmaz.
Bu konuda size o kadar katılıyorum ki. Kırklı yaşlarının başındayım hayatımdan çok insan çıkardım ama aklıma onları rehberimden silmek aklıma gelmedi. Ama bizden sonraki nesil, buna çok fazla anlam yüklüyor. 36 yaşında birinin aklına bile gelmemiştir “Dur ben bu kadını rehberden sileyim.” diye düşünmek. Konu sahibini bunu düşünecek kadar bile önemsememiş de olabilir tabii.

Bu konuda size o kadar katılıyorum ki. Kırklı yaşlarının başındayım hayatımdan çok insan çıkardım ama aklıma onları rehberimden silmek aklıma gelmedi. Ama bizden sonraki nesil, buna çok fazla anlam yüklüyor. 36 yaşında birinin aklına bile gelmemiştir “Dur ben bu kadını rehberden sileyim.” diye düşünmek. Konu sahibini bunu düşünecek kadar bile önemsememiş de olabilir tabii.
Valla ben de silmem. Rehberden hic silmem, yarin obur gun arar, mesaj atar, en azindan kim oldugunu taniyayim diye. Bir de rehberden silmek falan cok buyuk tepki yani, umursamadığı insana o tepkiyi vermez kimse.

İnstagramdan da eski datelerimi falan silmem, aklima gelmez. Uc bes ayda bir "dur ya kim vardi instada" der bakarim, o arada bir temizlik yapar gecerim.

O açıdan bakinca eski datelerim de beni silmiyor yani :D

Adam evli olsa ne olur bekar olsa ne olur??
Vur kaç yapmak istemiş, bakire olduğun için seninle görüşmek dahi istemiyor.

Bu çakallar öğrenmiş, etkilenirse bir kadın kendi ayakları ile gelip bunların yataklarına giriyor. Ya gelirsen diye de takipten çıkmıyor.

Back
X