Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün var kasık ağrım var regl olacakmışım da gibi bilmiyorumVar gibi hafif silik çok erken bir zamanda mı yaptınız adetinize kaç gün var
Dış gebelik mi geçirdin düşük mü oldu. Önceki konunda dış gebelik yazmışsın. Dış gebelik iğne ile sonlandırılıyor kendiliğinden düşeni hiç duymadım.Geçen ay düşük yaptım o yüzden tekrar aynılarını yaşarım diye korkuyorum
2 doktora gittim biri dış gebelik dedi diğeri kimyasal ama kendiliğinden düştüDış gebelik mi geçirdin düşük mü oldu. Önceki konunda dış gebelik yazmışsın. Dış gebelik iğne ile sonlandırılıyor kendiliğinden düşeni hiç duymadım.
Markası ne testin pozitif malesef başımıza gelecek varsa önüne gecemeyiz içini ferah tut dua et olan olmuş sonucta
zaten istiyorduk ama bu kadar erken beklemiyordum bugün normalde regl olmam gerekiyordu olmadım ama kasıklarımda Ağrı var normal mi acabaMarkası ne testin pozitif malesef başımıza gelecek varsa önüne gecemeyiz içini ferah tut dua et olan olmuş sonucta
Normal kuzum benimde ara ara oluyor adet sancısı bilmem ama yaşayanlar benzer olduğunu söylüyor bende yerleşme olduğunu ve rahmin büyüdüğünü düşünerek normal geliyor bu ağrı kanaman yoksa böbrek ağrısı gbi sancılı değilse korkmazaten istiyorduk ama bu kadar erken beklemiyordum bugün normalde regl olmam gerekiyordu olmadım ama kasıklarımda Ağrı var normal mi acaba
Peki doktora ne zaman gitmeliyim sizce ne zaman gidersem kese görünür kiNormal kuzum benimde ara ara oluyor adet sancısı bilmem ama yaşayanlar benzer olduğunu söylüyor bende yerleşme olduğunu ve rahmin büyüdüğünü düşünerek normal geliyor bu ağrı kanaman yoksa böbrek ağrısı gbi sancılı değilse korkma
Kuzum benim 2 gün geçti şuan reglim pozitif veriyor sağlıklı sağlıksız bilemem ama ben 21 temmuza aldım randevu kanamam ağrım sızım olmazsa 6 7 haftaya kadar beklicem stres olmak istemiyorum sürekli yok gözükmedi yok kese yok bebek yok kalp falanPeki doktora ne zaman gitmeliyim sizce ne zaman gidersem kese görünür ki
Kuzum benim 2 gün geçti şuan reglim pozitif veriyor sağlıklı sağlıksız bilemem ama ben 21 temmuza aldım randevu kanamam ağrım sızım olmazsa 6 7 haftaya kadar beklicem stres olmak istemiyorum sürekli yok gözükmedi yok kese yok bebek yok kalp falan