Kızlar Sizce Hamile miyim? Hamilelik İlk Belirtileriniz nelerdi?

blossom32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
3
0
1
30
Selamlar. 6 aydır bebek deneme sürecimiz var. Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim. Yumurtlama günü 2 gün olarak gösterdi 3. Gün çizgi silikleşti. Bu 3 günü değerlendirdik. Reglime 8 gün var. Sağ kasık ağrım ve arada kasığımda batma hissediyorum. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif. Siz nasıl hangi belirtilerle öğrendiniz? Sizce hala umut var mıdır?

Tabiki vardır stres etme dha 8 gün var zatn olumsuz düşünme regle yakın 1.2 kala testi tekrarla

Çok stres yaptım( kaç aydır psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum ama hep aklımda ve rüyalarımda. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum tekrar regl olmaktan çok korkuyorum

Canım stres gebeligi cok zarar veren faktörlerden cnm kafaya takma ya sanki çocuk istemiyoesynuzda oylesni iliski kafaya cok takarsn piskolojik bask yaparsn kendine

6 ay kısa bir süreç bir sene de olmaması bile çok normal diyorlar endişe etmeyin, stres her şeyi etkiler ❤ siz regle bir iki gün kala tekrarlayın bazen hiç belirti vermiyor kendinizi çok dinlemeyin regl belirtisi yumurtlama belirtisi hepsi benzer malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…