Tabiki vardır stres etme dha 8 gün var zatn olumsuz düşünme regle yakın 1.2 kala testi tekrarlaSelamlar. 6 aydır bebek deneme sürecimiz var. Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim. Yumurtlama günü 2 gün olarak gösterdi 3. Gün çizgi silikleşti. Bu 3 günü değerlendirdik. Reglime 8 gün var. Sağ kasık ağrım ve arada kasığımda batma hissediyorum. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif. Siz nasıl hangi belirtilerle öğrendiniz? Sizce hala umut var mıdır?
Canım stres gebeligi cok zarar veren faktörlerden cnm kafaya takma ya sanki çocuk istemiyoesynuzda oylesni iliski kafaya cok takarsn piskolojik bask yaparsn kendineÇok stres yaptım( kaç aydır psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum ama hep aklımda ve rüyalarımda. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum tekrar regl olmaktan çok korkuyorum
6 ay kısa bir süreç bir sene de olmaması bile çok normal diyorlar endişe etmeyin, stres her şeyi etkiler ❤ siz regle bir iki gün kala tekrarlayın bazen hiç belirti vermiyor kendinizi çok dinlemeyin regl belirtisi yumurtlama belirtisi hepsi benzer malesefÇok stres yaptım( kaç aydır psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum ama hep aklımda ve rüyalarımda. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum tekrar regl olmaktan çok korkuyorum
Merhaba sonuç ne oldu acabaSelamlar. 6 aydır bebek deneme sürecimiz var. Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim. Yumurtlama günü 2 gün olarak gösterdi 3. Gün çizgi silikleşti. Bu 3 günü değerlendirdik. Reglime 8 gün var. Sağ kasık ağrım ve arada kasığımda batma hissediyorum. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif. Siz nasıl hangi belirtilerle öğrendiniz? Sizce hala umut var mıdır?
Merhabalar. Mide bulantısı dahil tüm belirtiler vardı. Regl’m 2 gün gecikince kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı maalesef 3. Gün çok ağır bir regl başlangıcı oldu. Çocuk denemeye başladığımızdan beri çok ağır regl geçiriyorum ve tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Artık çok fazla okuyup psikolojimi bozmayacağım. Bu ay çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allahım isteyen herkese nasip etsin.Merhaba sonuç ne oldu acaba
Yaa acaba stresten olabilirmi çünkü o duyguyu gerçekten yaşadım 1 buçuk yıldır istiyoruz her ay öyle hissediyorum buyuk ihtimal seninde öyle olmuştur canım benim Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsinn umudunu kaybetmeMerhabalar. Mide bulantısı dahil tüm belirtiler vardı. Regl’m 2 gün gecikince kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı maalesef 3. Gün çok ağır bir regl başlangıcı oldu. Çocuk denemeye başladığımızdan beri çok ağır regl geçiriyorum ve tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum. Artık çok fazla okuyup psikolojimi bozmayacağım. Bu ay çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim balım inşallah rabbim en doğru zamanda bizi daha fazla yıpratmadan sağlıkla nasip etsin tüm isteyen herkes dualarımdaYaa acaba stresten olabilirmi çünkü o duyguyu gerçekten yaşadım 1 buçuk yıldır istiyoruz her ay öyle hissediyorum buyuk ihtimal seninde öyle olmuştur canım benim Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsinn umudunu kaybetme
Benimde ilk defa lekelenmem oldu kasıklarımda doluluk hissi var ama heveslenmek istemiyorum yarın kan vericem inşallah vardır bakalımÇok teşekkür ederim balım inşallah rabbim en doğru zamanda bizi daha fazla yıpratmadan sağlıkla nasip etsin tüm isteyen herkes dualarımda
Ayyyy hadi inşallahhh bol bol dinlen olumlu düşün ama olmazsa da canını sıkma dua edicem senin içinBenimde ilk defa lekelenmem oldu kasıklarımda doluluk hissi var ama heveslenmek istemiyorum yarın kan vericem inşallah vardır bakalım
Tabikide vaarrrSelamlar. 6 aydır bebek deneme sürecimiz var. Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim. Yumurtlama günü 2 gün olarak gösterdi 3. Gün çizgi silikleşti. Bu 3 günü değerlendirdik. Reglime 8 gün var. Sağ kasık ağrım ve arada kasığımda batma hissediyorum. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif. Siz nasıl hangi belirtilerle öğrendiniz? Sizce hala umut var mıdır?
Yaaaa çok teşekkür ederim bende senin için dua edeceğim Rabbim gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla versinAyyyy hadi inşallahhh bol bol dinlen olumlu düşün ama olmazsa da canını sıkma dua edicem senin için
Offf bende öyle 5ay oldu sürekli öyle belirtiler oluyor ama tekrar regl oluyorum bu ayı merak ediyorum inşallah hamileyimdir yüzümde sivilce cikiyor ama bilmiyorumÇok stres yaptım( kaç aydır psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bu ay kafaya takmamaya çalışıyorum ama hep aklımda ve rüyalarımda. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum tekrar regl olmaktan çok korkuyorum
Merhabalar sonuç ne oldu acabaYaaaa çok teşekkür ederim bende senin için dua edeceğim Rabbim gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla versin
İnşallah rabbim nasip etsinOfff bende öyle 5ay oldu sürekli öyle belirtiler oluyor ama tekrar regl oluyorum bu ayı merak ediyorum inşallah hamileyimdir yüzümde sivilce cikiyor ama bilmiyorum
Sizde noldu gebemisinzİnşallah rabbim nasip etsin
Hayır maalesefSizde noldu gebemisinz
Belirtilerinz neydiİnşallah rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?