- 11 Nisan 2025
- 179
- 54
- 13
- 33
sadece sıvı dağılmış biraz çok damlatmıssınız. İkinci çizgi göremedim maalesef.Bu testin boyle olmasi normal mi ve sizce bisey var mi yarin adet gunum ?
1 2 dk icinde cektim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sıvı dağılmış biraz çok damlatmıssınız. İkinci çizgi göremedim maalesef.Bu testin boyle olmasi normal mi ve sizce bisey var mi yarin adet gunum ?
1 2 dk icinde cektim
Teşekkürler cok aslinda 2 damlada bole oldu iste nasipsadece sıvı dağılmış biraz çok damlatmıssınız. İkinci çizgi göremedim maalesef.
Olsun hayırlısı diyelim baska başlıkta da okudum yazdıklarınızı ben de bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşallah bizi bulacak bebelerimiz umutsuz olmak yokTeşekkürler cok aslinda 2 damlada bole oldu iste nasip
Iste keske gitmeden olsa devlette cok bekletiyolar bide uzak hastane cok zorlaniyorum ya rabbim kolaylik saglasin hepimize tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun, su göğüs hassaslığım cok kafami karıştırdı bide ben goruyo gibiyim sanki ikinci cizgiyi afedersiniz apallastim iyice sinirim bozuldu olsun istedigim icinOlsun hayırlısı diyelim baska başlıkta da okudum yazdıklarınızı ben de bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşallah bizi bulacak bebelerimiz umutsuz olmak yok![]()
Test oyle pembeli dalgalı sekılde kaldı mı yoksa daha tam renkler oturmadan mi foto aldın dıye oyleTeşekkürler cok aslinda 2 damlada bole oldu iste nasip
Direk cektim iste o kadar sonra biraktim testi canim sıkıldı çünkü milletin kopkoyu olunca ( maşallah) aman dedim yarin yine yaparim yada pazarTest oyle pembeli dalgalı sekılde kaldı mı yoksa daha tam renkler oturmadan mi foto aldın dıye oyle
Ben de gitmeden olsun diye 6 sene bekledim ama demek ki tıbbın müdahale etmesi gereken bişiy var. Maddi manevi yorucu süreçler evet maalesef.Iste keske gitmeden olsa devlette cok bekletiyolar bide uzak hastane cok zorlaniyorum ya rabbim kolaylik saglasin hepimize tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun, su göğüs hassaslığım cok kafami karıştırdı bide ben goruyo gibiyim sanki ikinci cizgiyi afedersiniz apallastim iyice sinirim bozuldu olsun istedigim icin![]()
En azından 5 dk bekle slik falan çıkarsa gözden kacar:) kuruma cızgısı 10 dk dan da cok sonra çıkıyor:)Direk cektim iste o kadar sonra biraktim testi canim sıkıldı çünkü milletin kopkoyu olunca ( maşallah) aman dedim yarin yine yaparim yada pazar
Bilmezmiyim 7 yil neler yasadim neler siz ilk kez mi gidiceksiniz tup bebege benm 3 transfer oldu ikinci yumurta toplama olcak taze hic denemedik bu sefer taze olcak insallah, eger adet olmazsam pazar kan vermeyi düşünüyorum suphede kaldim evet insallah guzel sonuc olurBen de gitmeden olsun diye 6 sene bekledim ama demek ki tıbbın müdahale etmesi gereken bişiy var. Maddi manevi yorucu süreçler evet maalesef.
Siz gene de çok şüphelendiyseniz bence bir kan testi verin sağlık ocağına böylelikle netleşmiş olur. Zaten yarınmış regl günü düşük de olsa beta cıkar. Ben de zamanında testlere bakmaktan testlerin içindeki çizgiler görür olmuştum artık ama hepsi negatifti. Boşa umutlanmak daha kötü![]()
Ne biliyim ya artik 4 5 gundur yapiyorum test golge gordum hepsinde ama resimde zor gözüküyor koyulasir umuduyla yapmistim oda bole olunca biraktim napiyim son zerrelerimEn azından 5 dk bekle slik falan çıkarsa gözden kacar:) kuruma cızgısı 10 dk dan da cok sonra çıkıyor:)
evet ilk denemem olacak öncesinde femara ovitrel falan oldum bişiy olmadı taze transferin de gücüne inanıyorum eğer şartlar uygunsa hangi şehirdesiniz bence genetikli tüp bebek deneyin derimBilmezmiyim 7 yil neler yasadim neler siz ilk kez mi gidiceksiniz tup bebege benm 3 transfer oldu ikinci yumurta toplama olcak taze hic denemedik bu sefer taze olcak insallah, eger adet olmazsam pazar kan vermeyi düşünüyorum suphede kaldim evet insallah guzel sonuc olur![]()
Hayirlisi olsun hakkinda genetiik tup bebegi bilmiyorum ama doktorum cok iyi arastirdi herseyimizi bi sorun cikmadi tekrarlayan düşük ve genetik bolumune bile gittik sorun gözükmüyor sans iste ortada bisey yok ankaradayim. Devlete gidiyorum iste bu arada aklinda bulunsun ben oyle yaptim asistanlar soylemisti 3 rapor hakkin oluyor raporlarini sadece yumurta toplarken kullan trasferlerde kullanma neden dersen raporsuzla ayni para yumurta toplarken cok pahali oluyo benm 3 transferimde farkli zamanlarda oldu parali yaptirdik uygun oldu ama yumurta toplama gecen sene 50 bin falandi simdi daha pahalidir baya düşüyor raporu kullaninca ve herkezde degisiyor ama dondurulmus daha yuzdesi yuksek oluyomus oyuzden dondurulmus yaptirmisti doktorum benim vucut kabul etmedi bide taze deneyelim dedi busene.evet ilk denemem olacak öncesinde femara ovitrel falan oldum bişiy olmadı taze transferin de gücüne inanıyorum eğer şartlar uygunsa hangi şehirdesiniz bence genetikli tüp bebek deneyin derim
Yerleşme kanaması olabilirMerhaba kızlar bugün sabah çok açık renkte pembe akıntım gelmiş günlük pedime. Peçeteyle sildigimde gelen birşey yok. Bir saat sonra yine çok çok açık pembe akıntım gelmişti nisanın 28. de aşılama oldum 12 mayısta kan vericem bu akıntıyla ilgili bilgisi olan var mı?
Regli oldumYerleşme kanaması olabilir