• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce hamile miyim

Olsun hayırlısı diyelim baska başlıkta da okudum yazdıklarınızı ben de bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşallah bizi bulacak bebelerimiz umutsuz olmak yok 😊
Iste keske gitmeden olsa devlette cok bekletiyolar bide uzak hastane cok zorlaniyorum ya rabbim kolaylik saglasin hepimize tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun, su göğüs hassaslığım cok kafami karıştırdı bide ben goruyo gibiyim sanki ikinci cizgiyi afedersiniz apallastim iyice sinirim bozuldu olsun istedigim icin 😭

Iste keske gitmeden olsa devlette cok bekletiyolar bide uzak hastane cok zorlaniyorum ya rabbim kolaylik saglasin hepimize tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlarimiz olsun, su göğüs hassaslığım cok kafami karıştırdı bide ben goruyo gibiyim sanki ikinci cizgiyi afedersiniz apallastim iyice sinirim bozuldu olsun istedigim icin 😭
Ben de gitmeden olsun diye 6 sene bekledim ama demek ki tıbbın müdahale etmesi gereken bişiy var. Maddi manevi yorucu süreçler evet maalesef.
Siz gene de çok şüphelendiyseniz bence bir kan testi verin sağlık ocağına böylelikle netleşmiş olur. Zaten yarınmış regl günü düşük de olsa beta cıkar. Ben de zamanında testlere bakmaktan testlerin içindeki çizgiler görür olmuştum artık ama hepsi negatifti. Boşa umutlanmak daha kötü :(

Direk cektim iste o kadar sonra biraktim testi canim sıkıldı çünkü milletin kopkoyu olunca ( maşallah) aman dedim yarin yine yaparim yada pazar
En azından 5 dk bekle slik falan çıkarsa gözden kacar:) kuruma cızgısı 10 dk dan da cok sonra çıkıyor:)

Ben de gitmeden olsun diye 6 sene bekledim ama demek ki tıbbın müdahale etmesi gereken bişiy var. Maddi manevi yorucu süreçler evet maalesef.
Siz gene de çok şüphelendiyseniz bence bir kan testi verin sağlık ocağına böylelikle netleşmiş olur. Zaten yarınmış regl günü düşük de olsa beta cıkar. Ben de zamanında testlere bakmaktan testlerin içindeki çizgiler görür olmuştum artık ama hepsi negatifti. Boşa umutlanmak daha kötü :(
Bilmezmiyim 7 yil neler yasadim neler siz ilk kez mi gidiceksiniz tup bebege benm 3 transfer oldu ikinci yumurta toplama olcak taze hic denemedik bu sefer taze olcak insallah, eger adet olmazsam pazar kan vermeyi düşünüyorum suphede kaldim evet insallah guzel sonuc olur 🤲

En azından 5 dk bekle slik falan çıkarsa gözden kacar:) kuruma cızgısı 10 dk dan da cok sonra çıkıyor:)
Ne biliyim ya artik 4 5 gundur yapiyorum test golge gordum hepsinde ama resimde zor gözüküyor koyulasir umuduyla yapmistim oda bole olunca biraktim napiyim son zerrelerim 😁

Bilmezmiyim 7 yil neler yasadim neler siz ilk kez mi gidiceksiniz tup bebege benm 3 transfer oldu ikinci yumurta toplama olcak taze hic denemedik bu sefer taze olcak insallah, eger adet olmazsam pazar kan vermeyi düşünüyorum suphede kaldim evet insallah guzel sonuc olur 🤲
evet ilk denemem olacak öncesinde femara ovitrel falan oldum bişiy olmadı taze transferin de gücüne inanıyorum eğer şartlar uygunsa hangi şehirdesiniz bence genetikli tüp bebek deneyin derim

evet ilk denemem olacak öncesinde femara ovitrel falan oldum bişiy olmadı taze transferin de gücüne inanıyorum eğer şartlar uygunsa hangi şehirdesiniz bence genetikli tüp bebek deneyin derim
Hayirlisi olsun hakkinda genetiik tup bebegi bilmiyorum ama doktorum cok iyi arastirdi herseyimizi bi sorun cikmadi tekrarlayan düşük ve genetik bolumune bile gittik sorun gözükmüyor sans iste ortada bisey yok ankaradayim. Devlete gidiyorum iste bu arada aklinda bulunsun ben oyle yaptim asistanlar soylemisti 3 rapor hakkin oluyor raporlarini sadece yumurta toplarken kullan trasferlerde kullanma neden dersen raporsuzla ayni para yumurta toplarken cok pahali oluyo benm 3 transferimde farkli zamanlarda oldu parali yaptirdik uygun oldu ama yumurta toplama gecen sene 50 bin falandi simdi daha pahalidir baya düşüyor raporu kullaninca ve herkezde degisiyor ama dondurulmus daha yuzdesi yuksek oluyomus oyuzden dondurulmus yaptirmisti doktorum benim vucut kabul etmedi bide taze deneyelim dedi busene.

Adet oldum korkumun uzerine gitmeye karar verdim sali hastaneye gidicem doktorum tmm derse tup bebege basliyorum duanizi esirgemeyin kolaylikla gecsin

Merhaba kızlar bugün sabah çok açık renkte pembe akıntım gelmiş günlük pedime. Peçeteyle sildigimde gelen birşey yok. Bir saat sonra yine çok çok açık pembe akıntım gelmişti nisanın 28. de aşılama oldum 12 mayısta kan vericem bu akıntıyla ilgili bilgisi olan var mı?
Yerleşme kanaması olabilir

Back
X