Kızlar Sizce Hamile miyim ?

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Kızlar BAT ıma 8-9 gün var. Bu ay korunmasız ilişki oldu. Şuan karnımda baya şişkinlik var ve göğüslerimde dolgunluk ve uçlarına ellediğimde acıyor. Göğüsde şişkinlik ve karında şişkinlik adetime yakın olurdu ama göğüs uçlarımda ağrı olmazdı normalde. Hamile miyim acaba .??

cenım bak bende batıma 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif dediler mama bugün 2 gün geçti adetim tekrardan kan verdim. bence şimdi kan testi yada idrar testi yaptırma negatif çıkıyor genelde sonra moralinde bozulur adet tarihini bekle bir kaç gün geçsin git bi sağlıkocağında betahcgne baktır zaten onlarda söyler hamilesin diye. şimdi erken benim gibi heyecandan balıklama atlama valla bir koli test bitirdim

slm canim bu ay bendede var bu durum bir haftadir goguzlerime dokunamiyorum yattigimda bile agriyo benimde bir haftam var bakalim bekliyorum bat imi oldum oldum olmadim kizima kardes gelicek galiba,,,
bu arada iki yasinda kizim var ama biz korunuyorduk eger hamileysem kondom kurbani olacam bircok daha belirtim var hayirlisi olsun diyorum...sende bat ini bekle arkadaslarin dedigi gibi husran yasama ben kizimdada goguslerimden anlamistim birde bol akintidan resmen harita gibiydi goguslerim seninkide aynimi....

Canım yok zaten şuan test yapsamda sonuç vermez testin doğru sonucu vermesi için adetimin geçmesi gerekiyor mecbur bekliycem ama beklemekde zor insan sabırsızlanıyo yaa

merhaba bayanlar 24 yaşındayım mart 26 da adet oldum 7 gün sürdü ondan bu yana tam 51 gün oldu ve adet görmüyorum.4 kez farklı zamanlarda idrar dan gebelik testi yaptım negatif çıktı.sol kasık bölgemde 4-5 gündür bastırdığımda hissettiğim bir ağrı var göğüslerimde ve uçlarında ağrı ve hassasiyet mevcut. haliyle stres oluyorum. acaba dış gebelik olma ihtimali var mıdır

benimde 19 mart 2012 son regl başlangıcı.şu an 8 haftalık hamileyim.ben tam 50. günü gittim kan verdim beta hcg ye baktırdım.38400 gibi bir değer çıktı.sonuçtan ertesi gün dr.a göründüm bebeği gördü.karından ultrasonla.kalp atışını bile duyduk.hatta dün de hastanedeydim.14.05.2012 KAN VE İDRAR testi verdim.baklım sonuca göre dr yönlendirecek. seninde 51 gün geçmiş kanda gebeliğe baktır şimdi.normalde adeti 10 gün geçtikten sonra kanda bakılabiliyo yine.beta yaklaşık 400 küsürlerde çıkıyo.yani dr a gitmen lazım başka bir sorun varsa söyler zaten.durumu iyice anlatırsın.

herkezin belirtileri farklıdır ama ben ilk gebeliğimde de 2.gebeliğimde de göğüs uçlarımdan anlamıştım inanılmaz bi sızı oluşmuştu aniden ve ben eşime dönüp ahanda hamileyim demiştim ertesi gün test aldım ve hamileydim

merhaba canim sen hala neden gitmedin dr hele dis gebelikten supheleniyorsan sakin ihmale alma hemen git,,benim kardesimin esi oldu dis gebelik ama suda varki dis gebelikte parca geliyor ara ara kanamalar oluyor ihmal etme varsada yoksada en azindan neden adet olmadin onu ogrenirsin hafta sonu gelmeden hemen bi dr git bizede paylas neyinin oldugunu allah acil sifalar versin kalbindekini sana versin canim...

baya stresli olaylarda yaşadım acaba strese bağlı gecikmede olabilir mi ki ? bide idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı ona da biraz güvendim sanki gebe değilimdir nasılsa diye. doktora gideceğim inş en kısa zamanda çok sağolun kızlar ilgilendiğiniz için. inş hamile değilimdir kısa zamanda adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…