hadi ama cevapları bekliyorummmmmmmmm
Kızlar BAT ıma 8-9 gün var. Bu ay korunmasız ilişki oldu. Şuan karnımda baya şişkinlik var ve göğüslerimde dolgunluk ve uçlarına ellediğimde acıyor. Göğüsde şişkinlik ve karında şişkinlik adetime yakın olurdu ama göğüs uçlarımda ağrı olmazdı normalde. Hamile miyim acaba .??
slm canim bu ay bendede var bu durum bir haftadir goguzlerime dokunamiyorum yattigimda bile agriyo benimde bir haftam var bakalim bekliyorum bat imi oldum oldum olmadim kizima kardes gelicek galiba,,,
bu arada iki yasinda kizim var ama biz korunuyorduk eger hamileysem kondom kurbani olacam bircok daha belirtim var hayirlisi olsun diyorum...sende bat ini bekle arkadaslarin dedigi gibi husran yasama ben kizimdada goguslerimden anlamistim birde bol akintidan resmen harita gibiydi goguslerim seninkide aynimi....[/QUO
selam canım adet günüme çok az kaldı bekliycem göğüs uçlarımda elleyince ağrıyor şişkinlik var baş ağrısı var ama göğüslerimde harita gibi bi görüntü yok şuan canımm
cenım bak bende batıma 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif dediler mama bugün 2 gün geçti adetim tekrardan kan verdim. bence şimdi kan testi yada idrar testi yaptırma negatif çıkıyor genelde sonra moralinde bozulur adet tarihini bekle bir kaç gün geçsin git bi sağlıkocağında betahcgne baktır zaten onlarda söyler hamilesin diye. şimdi erken benim gibi heyecandan balıklama atlama valla bir koli test bitirdim
Gebelik belirtileriyle adet belirtileri ne kadar aynı insan anlayamıyor ne oldugunu
merhaba bayanlar 24 yaşındayım mart 26 da adet oldum 7 gün sürdü ondan bu yana tam 51 gün oldu ve adet görmüyorum.4 kez farklı zamanlarda idrar dan gebelik testi yaptım negatif çıktı.sol kasık bölgemde 4-5 gündür bastırdığımda hissettiğim bir ağrı var göğüslerimde ve uçlarında ağrı ve hassasiyet mevcut. haliyle stres oluyorum. acaba dış gebelik olma ihtimali var mıdır
merhaba bayanlar 24 yaşındayım mart 26 da adet oldum 7 gün sürdü ondan bu yana tam 51 gün oldu ve adet görmüyorum.4 kez farklı zamanlarda idrar dan gebelik testi yaptım negatif çıktı.sol kasık bölgemde 4-5 gündür bastırdığımda hissettiğim bir ağrı var göğüslerimde ve uçlarında ağrı ve hassasiyet mevcut. haliyle stres oluyorum. acaba dış gebelik olma ihtimali var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?