Kızlar sizce hamile miyim

zanimoo27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
12
38
36
test yaptım ve ilk 5 dk da ikinci çizgi hayalet gibi göründü sizce hamile miyim adetime 8 gün var

Eklentiler

• IMG_6029.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 91
Burda daha belli sanırım foto da net olmuyor

Eklentiler

• IMG_6029.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 88
adetine 8 gün kala silik çizgi bencede hamilesin..eğer heycanlıysan bekleyemem diyosan kesin ve net sonuç için git kan ver
belli olur zaten...hayırlısı olsun

Yok

yani çizgiyi sizde görüyorsunuz öyle mi hayal görmüyorum ben

Kanda hemen çıkar mi peki

canım açıkcası resimde ben göremedim ama resim net çıkmamış olabilir sen gördüğünden eminsen
evet kan verirsen çıkar biraz değer düşük çıkar ama çünkü daha adetin gecikmemiş ..bana sorarsan beklemeni tavsiye ederim adet günün gelsin hiç değilse ...ama seni anlayabiliyorum heycanla bekliyosan ve kafama takıldı ben beklemem diyosa git kan ver ...

Tamam canim cok haklısın bende öyle yapmayı düşünüyorum adetime daha var ve bende onu beklemek istiyorum bak bi tane daha atıcam resim

Eklentiler

• IMG_6035.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 78
Tamam canim cok haklısın bende öyle yapmayı düşünüyorum adetime daha var ve bende onu beklemek istiyorum bak bi tane daha atıcam resim
resimden olabilir pek bişi gözükmüyo gibi ama çok erken daha sen 2 gün sonra bidaha yap en iyisimi.peki test erken gebelik testimi ?

resimden olabilir pek bişi gözükmüyo gibi ama çok erken daha sen 2 gün sonra bidaha yap en iyisimi.peki test erken gebelik testimi ?
Yok erken gebelik testi degil bu normal ucuz olanlardan geçen ay yaptığımda böle netti hiç bir belirti iz yoktu ama bugun yaptım ve ilk 5 dk da hafif kırmızılık olunca değişik duygulara girdim hayırlısı Allahtan dediğin gibi iki gün sonra yine yapayım cok sagol ilgilendiğin icin

tez zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim

boşver benim işler karışık ve uzun ..burda hamile arkadaşların haberlerini okuyarak mutlu oluyorum..umut ediyorum... dua ediyorum... takılıyorum öle işte

boşver benim işler karışık ve uzun ..burda hamile arkadaşların haberlerini okuyarak mutlu oluyorum..umut ediyorum... dua ediyorum... takılıyorum öle işte
Anladım canım ne derdin sıkıntın varsa tez zamanda aydınlığa kavuşsun insallah. Bende sevinemiyorum bile aslında esimle istiyorduk da sırf borclar yüzüne ertelemeyi düşünürken bi umut doğdu bilmiyorum bende iste benimde karışık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…