- 26 Kasım 2022
- 8
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi leyla2340K
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken yapmışsın canım sanki kuruma çizgisi gibi birkaç gün bekleyip yine test yap istersenAdetime daha 8 gün var dayanamıyıp test yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır
Haklısın bir an şaşırdım bende çok teşekkürler yorumun içinKuruma çizgisi gibi. Ne zaman çıktı çizgi
Bir 20 dk sonra sanırımKuruma çizgisi gibi. Ne zaman çıktı çizgi
Çok erken yapmışsın canım sanki kuruma çizgisi gibi birkaç gün bekleyip yine test yap istersen
Olabilir aslın da çünki C bölgesindeki çizginin önündeyde afif pembe çizgi vardıTest bozuk bence
Çok erken yaptım ya belki olabilir mi dedim kendi kendime bir kaç gün daha geçerse denicem birdaha erken gebelik testi ile varsa onda doğru sonuç çıkar diye umuyorum hayrlısı inşellahTest bozuk
Ayrica ilk 5dk icinde cikan Sonuc dogrudur
Ben erken gebelikle öğrenmiştim canım kaset testte çizgi çıkmamıştı 50 ile öğrendim zaten sende erken testle deneyebilirsinÇok erken yaptım ya belki olabilir mi dedim kendi kendime bir kaç gün daha geçerse denicem birdaha erken gebelik testi ile varsa onda doğru sonuç çıkar diye umuyorum hayrlısı inşellah![]()
Adetime 2 yada 3 gün kala erken testi ile denicem sonucu buraya tekrar atarım hakkımızda hayrlısı inşellahBen erken gebelikle öğrenmiştim canım kaset testte çizgi çıkmamıştı 50 ile öğrendim zaten sende erken testle deneyebilirsin
Test bozuk
Ayrica ilk 5dk icinde cikan Sonuc dogrudur
Bakın anında ikinci çizgi çıktı ve daha 5 gün var olmama