Hamilesiniz tebrik ederim
Evet canim pozitif. Sağlıkla gelsin inşallah
Ne kadarlıkdır sizce çok teşekkür ederimHamilesiniz tebrik ederim
Ne kadarlıkdır sizce çok teşekkür ederimEvet canim pozitif. Sağlıkla gelsin inşallah
Ne kadarlıkdır sizce çok teşekkür ederimHamilesiniz tebrik ederim
Çok teşekkür ederim ❤Hayırlı olsun, daha yeni gözüküyor
Adetim geçirmedi henüz 6 günüm var 2 3 gün önce lekelenme yaşadım o nedenle şüphelendimkaç gün gecikti adetiniz
1 yada 2 haftalık oluyor benim bildiğim çünki beta hcg değerleri diye google yazın 1.2 haftalıkda 50 arası gözüküyorAdetim geçirmedi henüz 6 günüm var 2 3 gün önce lekelenme yaşadım o nedenle şüphelendim
1 yada 2 haftalık oluyor benim bildiğim çünki beta hcg değerleri diye google yazın 1.2 haftalıkda 50 arası gözüküyor
Hayırlı olsun isterseniz 2gün tekrar beta hcg baktırın değeri ikiye katlamış mi kontrol edilsin❤
Teşekkür ederim inşallah katlanır 1 buçuk haftalık şuan sanırım düşük mü sizce değerHayırlı olsun isterseniz 2gün tekrar beta hcg baktırın değeri ikiye katlamış mi kontrol edilsin❤
Yok canım olması gerektiği gibi önemli olan 2.kan vermenizde değerin ikiye katlamış olması gerekliTeşekkür ederim inşallah katlanır 1 buçuk haftalık şuan sanırım düşük mü sizce değer
Yok canım olması gerektiği gibi önemli olan 2.kan vermenizde değerin ikiye katlamış olması gerekli
Maşallah çok iyi tebrik ederimEki Görüntüle 2797847
Canım bugün tekrar kan verdim 268.83 çıktı 3 gün arayla bu kadar artması normal mi
Teşekkür ederimMaşallah çok iyi tebrik ederim
Transferin kaçıncı günü.Teşekkür ederim3 gün arayla bu kadar artınca korktum biraz
Gayet güzel canımm maşallah doktor ne dediEki Görüntüle 2797847
Canım bugün tekrar kan verdim 268.83 çıktı 3 gün arayla bu kadar artması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?