gecmıs olsun . aynı seyı yasadım ben de rabbım bıdaha bebiş nasıp eder ınsallah hepımıze. belırtı olabılır olmayadabılır. psıkolojık olabılr. usutmus olabılırsın. hamıle de olabılırsın ılıskıye gırdıgıne gore. 3 gun sonra evde erken gebelık testı yapabılırsın. hakkında hayırlısı olsun.slm kızlar ben 3 ay once bebegim 6 haftaliken kurtaj oldum.gelisemedigi icin ölmüştü bir ay sonra adet gunumde kahverengi lekeler oldu yani tam.adet olamadim sonraki adet tarihimde tam.kanama adet oldum ve duzenli iliski oldu gun asiri fln ve suan adetime 7 gun var cok hafif mide bulantisi. Adet sancisi kasik agrisi var ayagi kalkinca kramp fln giriyor usume. baslamis cok kalin giyinmeme ragmen usuyorum azim sulaniyor yani bilmiyorum diger hamileligimde sadece koku hasasiyeti agrisi boyle olup hamile.kalan varmi
Cok saol cnm Rabbim tez zamanda sanada hayirli bir evlat nasip eder insaAllahgecmıs olsun . aynı seyı yasadım ben de rabbım bıdaha bebiş nasıp eder ınsallah hepımıze. belırtı olabılır olmayadabılır. psıkolojık olabılr. usutmus olabılırsın. hamıle de olabılırsın ılıskıye gırdıgıne gore. 3 gun sonra evde erken gebelık testı yapabılırsın. hakkında hayırlısı olsun.
Enfeksiyon da olabilir mi acaba geçen ayda benim başımdan geçti de ondan diyorumYazmayi unutmusuam yumurtlamadan sonra afedersiniz asiri beyaz akintim olmaya baslamis surekli geliyor ve idrarimi tutamiyorum ve rengi sari ve kokuyor.
akıntı sarı olsa kokusuz olsa normale yakın da kokuyo olması enfeksıyon mantar vs olabılır canım :S normalı kokmaz yanı kötü kokmaz. bence bunu pek aksatmadan bı kadın doguma gorunYazmayi unutmusuam yumurtlamadan sonra afedersiniz asiri beyaz akintim olmaya baslamis surekli geliyor ve idrarimi tutamiyorum ve rengi sari ve kokuyor.
KoKu fln yok sadece beyaz akinti var
Yukarda rengi sarı kokuyo yazmışsınızKoKu fln yok sadece beyaz akinti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?