- 6 Ağustos 2020
- 22
- 26
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tugce383850
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EwtttAdetime 3 gün var mide bulantisi gögüs hassasiyeti var test yaptim böyle cikti
Çok tesekkür ederim amacım kesinlikle nispet yapmak değil Net değil Silik ciktigi icin emin olamadim ilk gebeligim olacagi icin danismak istedim bosa umitlenmemek icin Rabbim en kısa zamanda olmayanlarada nasip etsin insallahHamilesin canım tebrikler. ( ve ben hala anlamıyorum net çıkanlarn olmayanlara nispet yapar gibi sormalarını)![]()
Çok tesekkür ederim kan verdim geldim bkliyorumGayet var canım hayırlı olsun. Kan ver bugün
Yaptim bakalim sonuc ne olacakEwtttkan testi yap bence hemen ☺
Kan verdim sonucunu bekliyorum umarım boş çıkmazHayırlı olsun şimdiden, çizgi bariz şekilde belli kan sonucuna göre eşine mutlu haberi verirsin![]()
Bende bugün test yaptım ilk başta hiçbirşey çıkmadı sonra uyudum uyandım çok çok silik bir çizgi oluşmuş sizde de mi öyle oldu iki testi ayni anda mi yaptinizAdetime 3 gün var mide bulantisi gögüs hassasiyeti var test yaptim böyle cikti
Hayirli olsun rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallahAdetime 3 gün var mide bulantisi gögüs hassasiyeti var test yaptim böyle cikti
Ilk predictor erken gebelik testini yaptim biri silik cikinca ardindan diğerinide yaptim ikiside 5 dakika icinde bu sonucu verdiBende bugün test yaptım ilk başta hiçbirşey çıkmadı sonra uyudum uyandım çok çok silik bir çizgi oluşmuş sizde de mi öyle oldu iki testi ayni anda mi yaptiniz
Hayır çok net silik çizgi böyle olmaz canım.. tahmini 4 haftalık vardr .. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinÇok tesekkür ederim amacım kesinlikle nispet yapmak değil Net değil Silik ciktigi icin emin olamadim ilk gebeligim olacagi icin danismak istedim bosa umitlenmemek icin Rabbim en kısa zamanda olmayanlarada nasip etsin insallah![]()
Amin insallah çok tesekkür ederim Rabbim olmayanlarada tez zamanda nasip etsin insallahHayır çok net silik çizgi böyle olmaz canım.. tahmini 4 haftalık vardr .. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin![]()