- 6 Ağustos 2020
- 22
- 26
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tugce383850
Yaptirdim geldim sonucu yarin bakalim ne olacakhamilesin tebrikler :),vakit kaybetmeden kan testi yaptır bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptirdim geldim sonucu yarin bakalim ne olacakhamilesin tebrikler :),vakit kaybetmeden kan testi yaptır bence
Hamilesin canımAdetime 3 gün var mide bulantisi gögüs hassasiyeti var test yaptim böyle cikti
hadi inş,ilk bebekmiYaptirdim geldim sonucu yarin bakalim ne olacak![]()
Kesin sonuc demiHamilesin canım![]()
Evet daha 1.5 aylik evliyimhadi inş,ilk bebekmi
masaallah,hayırlı olsun şimdidenEvet daha 1.5 aylik evliyimcok istiyoduk
Çok tesekkür ederimmasaallah,hayırlı olsun şimdiden
Sonuç 2 saat içinde çıkar normalde bence de kesin hamilesin hayırlı olsun Rabbim bize de nasip eder inşallahYaptirdim geldim sonucu yarin bakalim ne olacak![]()
Yarin gel dediler bilmiyorum Amin insallah rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insallahSonuç 2 saat içinde çıkar normalde bence de kesin hamilesin hayırlı olsun Rabbim bize de nasip eder inşallah
Aminnn inşallah dualarinizi bekliyorum hamile arkadaşlarYarin gel dediler bilmiyorum Amin insallah rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insallah![]()
Benimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama regl oldum bugün sizin sonuç ne
HamileyimBenimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama regl oldum bugün sizin sonuç ne
Hamile olabilirsinCnm bn hastalanmdm daha
Kac haftalik hamulrsin cnmHamile olabilirsin![]()
4+2Kac haftalik hamulrsin cnm