Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan testi yaptıracm bakalm sonucu paylaşırım inşallahMuhtemelen... Yarın tekrar yap zamanla çizgi koyulaşırsa hamilesindir. Hayırlı olsun...
Malesef kızlar değer 1.20 çıktı hamile değilim ama daha 5 günğm var çok mu erken davrandmbence var hamilelik sonucunu mutlaka bildir.
biraz daha bekle bakalım.Malesef kızlar değer 1.20 çıktı hamile değilim ama daha 5 günğm var çok mu erken davrandm
Malesef kızlar değer 1.20 çıktı hamile değilim ama daha 5 günğm var çok mu erken davrandm
Bence çok çok erken davranmissin. Ben günüm 3 gün geçince idrar testi yaptım. Sonra emin olmak için hastahaneye kosacaktim ki hemşire bir tanıdık değerler düşük çıkar uzulursun dedi.. 1 haftaya yakın bekleyip öyle gittim. Bir de bu değer günden güne o kadar hızlı artıyor ki... bence hala umut var. Bir de farklı markalardan idrar testi dene yine silik çıkarsa bence var gebelik.Malesef kızlar değer 1.20 çıktı hamile değilim ama daha 5 günğm var çok mu erken davrandm
Ay inşallah dediğin gibidir canım ya bekleyim bakalm ne biliyim kanda öncedende tespit ediliyor ya ondan yaptırtm dedimBence çok çok erken davranmissin. Ben günüm 3 gün geçince idrar testi yaptım. Sonra emin olmak için hastahaneye kosacaktim ki hemşire bir tanıdık değerler düşük çıkar uzulursun dedi.. 1 haftaya yakın bekleyip öyle gittim. Bir de bu değer günden güne o kadar hızlı artıyor ki... bence hala umut var. Bir de farklı markalardan idrar testi dene yine silik çıkarsa bence var gebelik.
Kuzum benim ya çok şükür benm evladım var rabbim sanada nasip etsin benm ikinci hayallerim bunlar hayırlısını istiyoruz rabbimdenCanim bende 4 aydir ugrasiyorum bi ara kendimi tamamen kapirdim paralarimi testlerw verdim ama hep negatifti tim beliriler psikolojik allahim kimsejin kucagini bos birakmasin ben 8 aylik evliyim 6 aydir korunmuyoruz dah umutsuzluk icin cok erken dusunmek iatemiyorum ama hep acaba diyorum. herseyin hayirlisi
Amin canim allah size bagislasin evladini evliligim daha erken ama cok istiyorum allahimin taktiri bu allah kimsenin kucagini bos birakmasinKuzum benim ya çok şükür benm evladım var rabbim sanada nasip etsin benm ikinci hayallerim bunlar hayırlısını istiyoruz rabbimden
Amiiin canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallahAmin canim allah size bagislasin evladini evliligim daha erken ama cok istiyorum allahimin taktiri bu allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin kuzum inşallah sende hayırlısıyla bebeğini kucağınaalırsınBen de ikinciyi bekliyorum. Allah inşallah vermiştir kuzucuğunu sana. Test için erken bence bekle biraz daha. Tekrar yaptır. En azından adetin geçsin. Geç döllenmeyse hele hiç çıkmayabiliyor adet günü bile kanda. Hayırlısı olsun canım.