kızlar sızce hangı cızme ??

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar benım ıkı cızmem mevcut ıkısı de kahve bakın ekledım :
Eki Görüntüle 332215 bu onden

Eki Görüntüle 332216 bu da yandan gorunumu kızlar

bu topuksuz duz bı cızme su da ıkıncısı :
Eki Görüntüle 332217 bu da onden

Eki Görüntüle 332218 bu da yandan gorunum kızlar
bu topuklu ama cok kucuk bı topugu var rengı dıgerıne gore daha koyu bunu onceden almıstım cok az gıydım bı muddet sonra hosuma gıtmemeye basladı on gorunumunden dolayı onu yuvarlak degıl gordugunuz gıbı ha bu arada ılk cızmem kar dolayısıyla sırılsıklam oldular normalde önu ole daha koyu bı renk degıl :1:
ve gazetenın uztundeyken resım cekmek zorunda kaldım goruntu kırlılıgınden dolayı kusura bakmayın :1: :1: :52:
asıl soruma gelelım kızlar dun bı gıysı aldım altınsarısı rengınde bı de altına tayt aldım resımlerı :
Eki Görüntüle 332220 bu ıste aldıgım gıysım

Eki Görüntüle 332221 bu da tayt
sımdı bunların altına sızce hangı cızmem gıder kızlar ben dıyorum kı topuklu olan annem de dıyokı dıger uzun olan ben karar veremedım lutfen sız bı aklı verın :(( aslında ben topuklu cızmemı pek sevmıyorum ama sankı o daha guzel oldu gıbı ama onü ıste yuvarlak degıl ya ne bılım sankı cok kotu duruyo gıbı gelıyo bana o yuzden kararsızım :((

$Görüntü0277.webp
$Görüntü0278.webp
Übu ılk cızmem
$Görüntü0279.webp
$Görüntü0280.webp
bu da ıkıncı cızmem kısıde koyu kahve annem ılkı onerıyo ama ben ıkıncı dıyorum kararsızım cunku ben ıkıncı cızmemı pek sevmıyorum ama sankı o daha cok uydu gıbı cnm bak bu da altın sarısı sımlı gıysı
$Görüntü0283.webp
$Görüntü0282.webp bu da taytım cnm offfffffff kusura bakmayın ınsallah sımdı gorunuyodur kızlar :(( bu arada ılk cızmemın onu ıslak fecı sekılde kardan dolayı ondan koyu gozukuyo ucu

Canım 2.nin burun kısmı çok kaba geldi bana..
Birincisi çok daha güzel olur, sen anne hanımı dinle bence :12:

evet ya malesef eskıden almıstım cunku zaten ama topuklu ya ne bılım daha sık olcanı dusunmustum :(( sagolun kızlar herkez aynı fıkırde sanırım o halde ıllk cızme :)

Back
X