Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce başka nasıl tektaşlar bakabilirim.. En güzel modeller bunlardı baktıklarım arasındaTercihiniz ıllede bu üçü arasındaysa ilk olan derim
Hadi ya sizce nasıl olabilir.. Daha alınmadı fikir verin noluraçık söylemek gerekirse 3üde benim zevkime hitap etmiyor
Kenarları da mı Taşlı olsun ya da Şekil mi farklı olsun?bencede çok klasik,bıraz daha gez bak,
tek taşlı olmayıp komple alyans taşlı olanlar var,kız çok güzel yüzükler var,onlar klasık vazgeç tek taşdan,yada tek taş olsun,afilli olsun,aman mutlu ol tatlım :)Kenarları da mı Taşlı olsun ya da Şekil mi farklı olsun?
Sizce başka nasıl tektaşlar bakabilirim.. En güzel modeller bunlardı baktıklarım arasında
Bi de son sorum:) sizce beyaz altın mı sarı altın mı olsun yüzüğün halkasının rengiYani bu tarz tek taş şeklinde düşünüyorsanız ilk olan klasik en şık tektaş bence. Sadece kenarındada taş olmayanlar daha iyi duruyor.Yada taşlı olacaksa eklediklerim gibi olabilir. Ben tamtur sevdiğim içinde belki bu tarz tektaşlar bana hoş gelmiyor olabilir.
Eki Görüntüle 1597539 Eki Görüntüle 1597540 Eki Görüntüle 1597541 Eki Görüntüle 1597542
ilk olanı çok hoşMavili mor ışık yansıması değilse günlük durmuş biraz.
Tabii sizin zevkiniz ve icinize sinmesi onemli.
O zaman beyaz altın olsun zarif olsun bizim olsun:))Bana cok kaba geldi kocaman taş 5 tlye satilan imitasyonlar gibi lisabellanin onerdikleri icinden 1. Olan cok şık mesela
arkadaş eklemişşş güzel modellerden düşünebilirsinBi de son sorum:) sizce beyaz altın mı sarı altın mı olsun yüzüğün halkasının rengi
Bi de son sorum:) sizce beyaz altın mı sarı altın mı olsun yüzüğün halkasının rengi