Kızlar sizce hangi yüzük olsun karar veremedim ..

Merveg42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
127
37
34
Kızlar modern bişey olsun istiyorum vana fikir verebilir misiniz ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 972
  • image.jpg
    image.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 963
  • image.jpg
    image.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 925
Sizce başka nasıl tektaşlar bakabilirim.. En güzel modeller bunlardı baktıklarım arasında

Yani bu tarz tek taş şeklinde düşünüyorsanız ilk olan klasik en şık tektaş bence. Sadece kenarındada taş olmayanlar daha iyi duruyor.Yada taşlı olacaksa eklediklerim gibi olabilir. Ben tamtur sevdiğim içinde belki bu tarz tektaşlar bana hoş gelmiyor olabilir.

images.jpg
images (3).jpg
images (4).jpg
images (5).jpg

Yani bu tarz tek taş şeklinde düşünüyorsanız ilk olan klasik en şık tektaş bence. Sadece kenarındada taş olmayanlar daha iyi duruyor.Yada taşlı olacaksa eklediklerim gibi olabilir. Ben tamtur sevdiğim içinde belki bu tarz tektaşlar bana hoş gelmiyor olabilir.

Eki Görüntüle 1597539 Eki Görüntüle 1597540 Eki Görüntüle 1597541 Eki Görüntüle 1597542
Bi de son sorum:) sizce beyaz altın mı sarı altın mı olsun yüzüğün halkasının rengi

Bana cok kaba geldi kocaman taş 5 tlye satilan imitasyonlar gibi lisabellanin onerdikleri icinden 1. Olan cok şık mesela

Sadece tek tas kullanacaksaniz bence beyaz altin olsun.
Ama alyans da kullanacaksaniz ikisine bir karar verin derim. Biri sari biri beyaz olmasin. Hos durmaz diye dusunuyorum.

Tek tasta da klasik modeller iyidir. Yamuk kesimli vs bir sey alacaksaniz alyansla bir arada kullanamazsiniz.

Eger bu 3 tanesi arasindan biri olmak zorundaysa 2.si daha iyi.

X