Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testimin adi bebetime adetim carsamba olmasi gerekiyorHayır canim kuruma cizgisi değil bu bildigin gebelik çizgisi. Kaç günün gecikti? Ve testin markası nedir
Daha adet olmadim canim carsamaba olmasi gerekiyorTestimin adi bebetime adetim carsamba olmasi gerekiyor
5 dk icinde cikti golge olustu sonra kirmizilandikaç dakikada çıktı? bence acilde kan testi verin bu testler yanıltabiliyor
Ay insallah yaBence gebelik kuruma çizgisine benzemiyor
Kanka carsamba gunu adet olmam gerekiyor daha 2 gun var markasi bebetimeHayır canim kuruma cizgisi değil bu bildigin gebelik çizgisi. Kaç günün gecikti? Ve testin markası nedir
Ay insallah yaKuruma cizgisi degil bencede![]()
inşallah gebesinizdir ama ben çok yanıldım farklı farklı markaların hepsi beş dkda pozitif geldi buraya sordum hayırlı olsun dedi herkes sonra regl oldum5 dk icinde cikti golge olustu sonra kirmizilandi
Aminn kardesim, Rabbim bizleri en kisa zamanda guzel haberi alip anne olmamizi nasip etsin insallahinşallah gebesinizdir ama ben çok yanıldım farklı farklı markaların hepsi beş dkda pozitif geldi buraya sordum hayırlı olsun dedi herkes sonra regl oldumdoğru gösteren de çok oluyor siz yine de kan verin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alacağınız bir bebişiniz olur
![]()