Kizlar sizce napmaliyim

Karakiz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
437
147
33
32
1 bucuk senedir iliskim var gerek benim gecmisim yuzunden gerek onun kavglarimz oluyordu yuz goz olduk yeterince artik ben daha sabirliyim daha altan almaya calisiyorum eski fevriligim yok hersey rayina oturmus gibiydi kavga etmiyorduk sorun cikmiyordu ama sevgilimin alkol sorunu var bi yere yemege gitsek 2 3 4 5 derken kafayi buluor ve sonuc yine kavga icme dedikce tmam deyip devam eder sonra kavga cikinca saygı diye bisi kalmaz hakaretler kufurler ertesi gun ozur diler ne yapar ne eder arayi yapar uzun zmandr yoktu boyle bisey bide paranin verdigi simariklikta var alkol alinca asiri ozguven geliyor basedemiyorum bugunde is yemegi dedi normalde izin vermiyordum neyse izin verdim eve gidiyorum dedi aradim sesi alkollu geldi sonra ne dediyse bir sonraki sordugumda tam tersini soyledi söyledikleri birbirini tutmuyor simdi de durustlukten kaybettim diyor ben seni sevmsem eglenceye giderdim diyor evimdeyim diyor tamam dogru ama niye iciyorsun is yemeginde icilmez ordan kalkip niye iciyorsun icmicem deyip noye iciyosun huzurumuzu kaciriyosun suan tamamen ipler koptu saglikli dusunemiyorum cok yoruldum

Bu kadar ayyaş biriyle ugraşmam yerinizde olsam. Düzelmeyecek cunku, önce kendisinin istemesi lazim ve istemiyor gorunuyor. Sevgiliyken icmesi okadar etkilemez ama evlenip ayni eve girince cok daha zor olacak iyi düşün.

Sevgilin alkolik....icme diyince içmiyicek bi tipe benzemiyor...

Alkol sorununu çözmeniz lazım. Ciddi düşünüyorsanız evlendiginiz zaman sorunlara sebep olur.

alkolik insanla baş edilmiyo senide colugunu cocugunuda rezil eder babamdan biliyorum uzak dur

genellemelere karsiuim fakattt bazi aliskanlklar oyle kolay birakilmaz. bi ihtimal birkirsa ne ala ama kuvvetle muhtemel evlendkten snra daha da beter olablr

Huzurun kalmamış
Yarın öbür gün evlenince mi sözünü dinler sanıyorsun
Aç gözlerini...
Alkol şişede durduğu gibi durmaz...

Evlenince daha da resti çekince o da şiddet uygular ertesi gün Özür dilerim der

Affederim dersen devam et...
Yok b.ktan bir hayat dersen ardına bakma...

Bir bardak hadi neyse diyecektim
Sayı saymayi unutuyorsa yarın öbür gün aile olduğunu unutur...

Birakmaz birakmaz birakmaz bosa ugrasma kendinide tuketme birak boyle adamlarla ugrasilmiyor. Hele deictikten sonra kufur edip sabah ozur dileyenden zamanla o aksa siddet sabh özure donusuyor. (Kocamdan biliyorum)

Bunun askla, sevgiyle alakasi yok bence cirkinse cirkindir yani bu adamlari ilk goruste hepiniz asiktan kör olarak mi gordunuz sanki?
Benim önce biraz olsun beğenmem lazım. Çünkü kisilerin önce dışını görüyoruz sonuçta. Ama güzellik dedigimiz sey gorecelidir ve herkeste cok yakisikli biriyle beraber olacak bisey yok cunku herkes cok guzel veya cok yakisikli degil zaten.

Yanlış konuya mı yorum yazdınız benim mi uykum geldi

Tartisincada bahanesu oluyor cikiyor disari kendini kaybedene kdar iciyor sonra hasta oluyor ertesi gun binpisman bida icmicem diyor migdesi bozuluyor ailesi de kiziyor cok alkol aldığında ailesine gidemiyor zaten kendi evine gidiyor babası hacı zaten cok karşılar nasil vazgeç iricem

Def et gitsin

Alkolu alınca ses cikarmasam kavga cikmiyor ama ister istemez sesim cikiyor olay cikiyor saygiyi kaybediyoruz yoruldum bna gore degil kendimi tanıyamıyorum bizim yuzumuzden annemde mahvoldu üzülüyor

Sevgi yetmiyor bn herseyden vazgeçtim zamaninda bnde alkol aliyordum ama biraktimdedim bida agzima sürmedim sorumluluk bu

Alkolu alınca ses cikarmasam kavga cikmiyor ama ister istemez sesim cikiyor olay cikiyor saygiyi kaybediyoruz yoruldum bna gore degil kendimi tanıyamıyorum bizim yuzumuzden annemde mahvoldu üzülüyor
Ya sen iyi misin? ne diye bu adamı çekiyorsun?
Evlenseniz bu adam yine aynı olacak içip içip eve gelecek yüzüne bakmayacak belki şiddet uygulayacak.
Adam mı kalmadı ya ayrıl gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…