• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar sizce napmaliyim

Dedim benim hayatim dedim ama iste anlatamadgm seyler var babam yüzünden bazi seylere bile bile taviz vermek zorubda kaldım iste basina gelmeyen bilemez mecbur kaldim normalde iyi bi insan ama alkol alınca seytan çıkıyor icinden alkol alinca tanıyamıyorum normalde hem arkadasim hem dostum hemde sevgilim benim isteklerimi ihtiyaclarimi benden once düşünür ama kizinca dusunmez sozde ceza landiriyor ona muhtac olduğumu dusunuyor kendini cok yuksekte görüyor ego tavan

işte taviz vermeyeceksin. dik duramamışsın.
seni düşünen sevgili seni her zaman düşünür.
şu an bi tür flört şiddeti yaşıyorsun ve bunu da alkole bağlıyorsun. alkol olmasa da bu sağlıklı bir ilişki değil. hele ona muhtaç olduğunu düşünmsi..

vur kıçına tekmeyi. kendine yeni bir hayat kur.
böyle geçmez.. yazık.

Beni çalıştırmiyor kendizi bakıyor bana ya ondan muhtac sanıyor ben ona dedimki ben caliscam benmi ddim sana bana bak diye dedim kendisi dedi calismicaksin diye oyle olmasa bilr inssnlara karşı bi kucumsrmesi var kendibi yuksrk görüyor hrr yemege ciktigimzda 2 3 bin harcıyor sonrada diyor millet bir ayda harcıyor filan Ben boyle bi insan degilim gelemiyorum bende para varsa vardir lafini etmeye gerek yk bence bu sonradan görme yani pek gecmisini bilmiyorum ama bence öyle

Back