- 10 Eylül 2025
- 60
- -5
- 1
- 18
- Konu Sahibi nurlaleldkc
Kızlar adet olmama 10 gün var vijinal bölgede adet olunca bi sancı olur ya hafif hafif ondan vuruyor sol kaşığımda hafif ağrı var sizce neden oluyordur adetim düzenli de gelşypr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama ağrısıdır.
10 gün önceden anons ediyor valla haklısınGelecegım dıye haber edıyor. Benım de 5 gun gecıktı ama agrısı gumbur gumbur
Geç yumurtlama olunca mı oluyor yoksa yumurtlamadan sonra mıYumurtlama ağrısı?
Normal yumurtlama zamanı işte. Kaç yaşındasınız siz?Geç yumurtlama olunca mı oluyor yoksa yumurtlamadan sonra mı
19 6 aydır evliyim kusura bakmayın bilmiyorum böyle şeyler dahaNormal yumurtlama zamanı işte. Kaç yaşındasınız siz?
19 yaşında evlilikle ne işin var yahu? Zaten yumurtlamanın da evlilikle ne alakası var ablacım sen regl nedir, yumurtlama nedir hiç mi okumadın?19 6 aydır evliyim kusura bakmayın bilmiyorum böyle şeyler daha![]()
Kızzz ne acelen vardı?19 6 aydır evliyim kusura bakmayın bilmiyorum böyle şeyler daha![]()
Neyin ne olduğunu biliyprum abla işte bazen insanın kaderinde ne varsa o oluyor19 yaşında evlilikle ne işin var yahu? Zaten yumurtlamanın da evlilikle ne alakası var ablacım sen regl nedir, yumurtlama nedir hiç mi okumadın?
Ben hastalık falanımdır diye merak ettim sadece gebelik düşünmüyorumHamilesin dememizi bekliyorsun ama böyle anlaşılmaz
6 aylık evliliğe de çocuk hem de yaş 19
KaderKızzz ne acelen vardı?![]()
Hamile mi kalmak istiyorsunuzKızlar adet olmama 10 gün var vijinal bölgede adet olunca bi sancı olur ya hafif hafif ondan vuruyor sol kaşığımda hafif ağrı var sizce neden oluyordur adetim düzenli de gelşypr
Yok hayır sadece hiç daha önce yaşamadım hastalık falan mı diye korktumHamile mi kalmak istiyorsunuz
Buradan bir bayan daha önceden öyle hamile kalmak istediğinizle ilgili mesajlarınızı görmüş ama?Ben de öyle bir izlenim aldım.Buradakiler hamile olabilirsin hamilelik belirtisi bu deseler sizce sonuç değişir mi?Yok hayır sadece hiç daha önce yaşamadım hastalık falan mı diye korktum
Seni ne alakadar eder tam olarakzort yani