kızlar sizce normal doğummu sezeryan doğummu?

Maalesef 2side acılı
Birisini olurken hissetmiyorsn ama sonrası sıkıntı
Diğeri olurken acı hissediyorsun ama sonrası rahat

Benm fikrim her türlü normal doğum derdim. Doğamızda olan birşey
evet ama keşke korkmasak hersey daha ıyı olur

Bende 40.haftama kadar normal doguma sartlanmis fakat son anda doktor tarafindan 40 hafta doldu gel alalim demesiyle sezeryan olmus biriyim.keske sancim gelmis olsaydi normal dogum olsaydi.inanin sezeryan da oyle kolay degil,evet dogum esnasi lay lay lom ama sonra bir agri basladi bebek kucagimda ama ben agridan perisan halde.10 gun oturdugum gibi uyudum,dikisten dolayi ne tam uzanabiliyorsun ne yana dönebiliyorsun.ameliyatlisin ve gece gunduz bebegin gogsunde.sezeryan tercih edenler korktuklarindan,alttan muayne bile olamadiklarindan bahsediyor genelde ama bicak altina yatmak bunlardan daha kolay degil inanin.avrupada son care olarak goruyorlar sezeryani bir tercih degil.sebepsiz yere bi hamile ben sezeryan istiyorum diyemiyor,saglik nedeniyle gerekiyorsa son care,ve sezeryan orani cok cok düsük.herseyin normali iyidir,kendi kendinizi korkutmayin normal dogumdan.
bazı kısıler cok rahat atlatmış bazılarıda dıkıslerden hıc rahat edememıs. bı arkadaşım sezeryan oldu 2. gun ayaktaydım dıyo. aslında bırazda doktordan kaynaklı dikişi cok sıkı yaparsa agrı ve sızı cok olurmuş sanırım

siz sezeryanmı oldunuz
Evet canım epidural sezeryan oldum şimdi yine hamileyim bu sefer hep bayiltmali düşünüyorum hiç ama hiç bişe görmek hissetmek istemiyorum😂 zaten bebek emin ellerde olur kapıda annaanne babaanne baba hala kaparlar bakarlar ben atılana kadar

Dogumu planlamak cok olmuyor ama dogumdan cok emzirmeye odaklanin her hamilenin yaptigi en buyuk hata bu bende dahil. ☺️

sezaryen oldum cok kolaydi hic boyle kolay oldugunu dusunmemistim bilseydim normal dogumu beklemezdim hic 😂

Normal dogumda bebek icin komplikasyon cok fazlq sezaryende hem anne hem bebek icin risk yok denecek kadar az.

saglikli olani normal dogum ama degerlendirirken buna gore degerlendirin.

Herhangi bir problem yokken sezaryen yapilmasina karsiyim lakin herkes bebegi ve kendi icin en iyisini ister.

Evet canım epidural sezeryan oldum şimdi yine hamileyim bu sefer hep bayiltmali düşünüyorum hiç ama hiç bişe görmek hissetmek istemiyorum😂 zaten bebek emin ellerde olur kapıda annaanne babaanne baba hala kaparlar bakarlar ben atılana kadar
Peki epidural sezeryandan snra sancın ağrın vs oldumu o nasıl bır hıs canlısın orda ama sana bısı yapıolar nası bı duygu korku varmıydı

Peki epidural sezeryandan snra sancın ağrın vs oldumu o nasıl bır hıs canlısın orda ama sana bısı yapıolar nası bı duygu korku varmıydı
Mutlaka oldu sihir değil ki bu sonrasinda da hicbisey hissetmeyesin...annelik bu 1 hafta dışını sıkacan canım ..normal doğum dada mutlaka acı sancı hepsi vardır ...oradaki anlar beni biraz panikletti bebek çıkarılırken hissettim o beni kötü yaptı sadece ve sakinleştirici istedim ondan sonrası hiç bir şey hissetmedim

Normal doğumda kesi olurken sancıdan onu hissetmiyorsun ki. En azından ben hissetmedim. Korkma bence ben de çok korkak ve anksiyeteli bir insanım.

Mutlaka oldu sihir değil ki bu sonrasinda da hicbisey hissetmeyesin...annelik bu 1 hafta dışını sıkacan canım ..normal doğum dada mutlaka acı sancı hepsi vardır ...oradaki anlar beni biraz panikletti bebek çıkarılırken hissettim o beni kötü yaptı sadece ve sakinleştirici istedim ondan sonrası hiç bir şey hissetmedim
anladım cnm ozmn en ıyısı tam sezeryan sanırım hıc bır sey gormicem ozmnda korkmamış olcam :)

Bende kesik filan olmayacaksa o anlık acıya dayanırım diyorum ama o kesmeler filan çok korkutuyor. Canlı canlı keseceklerine ben uyuşukken karnımı kesseler daha iyi diyorum. 🙈
Çok yanlış cevrede bazı kendini bilmezler abartıyor 18 yaşında oğlumu doğurdum epiduralsiz canım suni sancıyla 30 yaşında kadın basbas bağırırken ben bu ne kadar abartıyor diyerek doğurdum. Kesi konusuna gelince kimseyi canlı canlı kesmiyorlar sen sancı çekerken iğne vuruyorlar hissetmiyorsun kesiyor ve dikiyor ben doktora dikisim yok mu dedim 4 tane dedi hissetmedim dedim güldü. Saçmalamayın kimse canlı canlı insanı kesip dikmez

canım ama ben cok korkuyorum kendımı bılıyorum ne ıkınabılırım korkudan nede canlı dogurabılırım, keşke korkak bırı olmasam tabıkı normal derdım ama benım gbı kısıler ıcın bence en ıyısı sezeryan yaa:KK43:
Benim halam sinekten korkan bir kadındı vallahi billahi bak sinek uçsa arkamiza saklanırdı o kadar korkak bir kadın 4 tane 2 sene aralıklarla doğurdu ondan da mı korkaksın sen ?

Sizin belirleyeceğiniz bir durum değilki ama bu .. Herşey normalken dr bu tercihi Size bırakıyorsa o doktor bence doktor değildir.

Çok yanlış cevrede bazı kendini bilmezler abartıyor 18 yaşında oğlumu doğurdum epiduralsiz canım suni sancıyla 30 yaşında kadın basbas bağırırken ben bu ne kadar abartıyor diyerek doğurdum. Kesi konusuna gelince kimseyi canlı canlı kesmiyorlar sen sancı çekerken iğne vuruyorlar hissetmiyorsun kesiyor ve dikiyor ben doktora dikisim yok mu dedim 4 tane dedi hissetmedim dedim güldü. Saçmalamayın kimse canlı canlı insanı kesip dikmez
Msjınız cesaret verdi bi anda. Aslında canım tatlı olsada acı eşiğim yüksektir. Tüp bebek tedavisi geçirdim ben. Yumurta toplama sonrası sıvı birikmesi oldu bende. Benden sonra operasyondan çıkan kadının işlemi daha kısa sürmüştü, daha az yumurtası vardı. O acıdan inledi, benim gıkım çıkmadı. Düşük yaptım müdehale ettirmek istemedim, beklenen bi düşüktü zaten acile bile gitmedim, sabah herşey bittikten sonra gittim. Rabbim kolaylık versin. En hayırlısı neyse o olsun. 🤲

Back
X