A alasya Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 157 42 13 28 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #1 Kızlar yumurtlama döneminde göğüsler acır mı sizce yoksa adet belırtısı mı bilemedim daha bat 15 gün var
Kızlar yumurtlama döneminde göğüsler acır mı sizce yoksa adet belırtısı mı bilemedim daha bat 15 gün var
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #2 alasya .!.: Kızlar yumurtlama döneminde göğüsler acır mı sizce yoksa adet belırtısı mı bilemedim daha bat 15 gün var Genişletmek için tıkla... Ağrı yapar bazen
alasya .!.: Kızlar yumurtlama döneminde göğüsler acır mı sizce yoksa adet belırtısı mı bilemedim daha bat 15 gün var Genişletmek için tıkla... Ağrı yapar bazen
PembeAnkaKusu Hope and Luck 🌸🍀 Twins 💙💖 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Eylül 2020 3.806 4.690 83 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #3 Olabiliyor bazen
S sz96 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 94 21 88 29 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #4 kizlar ben nerdeyse 7 haftalik hamileyim bugun adetim olacak gbi karnim agridi ve hafif leke geldi sizce normal mi
kizlar ben nerdeyse 7 haftalik hamileyim bugun adetim olacak gbi karnim agridi ve hafif leke geldi sizce normal mi
bebeklinick 100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.138 En iyi cevaplar 1 40.887 598 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #5 sz96 .!.: kizlar ben nerdeyse 7 haftalik hamileyim bugun adetim olacak gbi karnim agridi ve hafif leke geldi sizce normal mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanamasidir. Kırmızı olursa veya pembe... Doktora gidilmeli. Kahverengiyse sorun yok
sz96 .!.: kizlar ben nerdeyse 7 haftalik hamileyim bugun adetim olacak gbi karnim agridi ve hafif leke geldi sizce normal mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanamasidir. Kırmızı olursa veya pembe... Doktora gidilmeli. Kahverengiyse sorun yok
s_gofret Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 3.482 En iyi cevaplar 1 4.796 133 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #6 alasya .!.: Kızlar yumurtlama döneminde göğüsler acır mı sizce yoksa adet belırtısı mı bilemedim daha bat 15 gün var Genişletmek için tıkla... Benim geçen ay öyleydi. Yumurtlamada başladı adet olana kadar da geçmedi
alasya .!.: Kızlar yumurtlama döneminde göğüsler acır mı sizce yoksa adet belırtısı mı bilemedim daha bat 15 gün var Genişletmek için tıkla... Benim geçen ay öyleydi. Yumurtlamada başladı adet olana kadar da geçmedi
s_gofret Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 3.482 En iyi cevaplar 1 4.796 133 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #7 sz96 .!.: kizlar ben nerdeyse 7 haftalik hamileyim bugun adetim olacak gbi karnim agridi ve hafif leke geldi sizce normal mi Genişletmek için tıkla... Keşke doktora gitseniz belki progesteron iğne ya da hap verir
sz96 .!.: kizlar ben nerdeyse 7 haftalik hamileyim bugun adetim olacak gbi karnim agridi ve hafif leke geldi sizce normal mi Genişletmek için tıkla... Keşke doktora gitseniz belki progesteron iğne ya da hap verir
S sz96 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 94 21 88 29 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #8 s_gofret .!.: Keşke doktora gitseniz belki progesteron iğne ya da hap verir Genişletmek için tıkla... dun aksam hastaneye gittim gebelik var dedi ama daha cok kucukboldugubicin net bisey söyleyemiyorum dedi
s_gofret .!.: Keşke doktora gitseniz belki progesteron iğne ya da hap verir Genişletmek için tıkla... dun aksam hastaneye gittim gebelik var dedi ama daha cok kucukboldugubicin net bisey söyleyemiyorum dedi
s_gofret Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 3.482 En iyi cevaplar 1 4.796 133 28 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi alasya #9 sz96 .!.: dun aksam hastaneye gittim gebelik var dedi ama daha cok kucukboldugubicin net bisey söyleyemiyorum dedi Genişletmek için tıkla... Genelde kanama olunca iğne yaparlar ama kanama koyu kahverengi gibiyse normal görüyorlar onu İnşallah üstüne görme gibi bir şeydir beta hcg nize yarın da baktırıp 2 günlük artışı takip edebilirsiniz
sz96 .!.: dun aksam hastaneye gittim gebelik var dedi ama daha cok kucukboldugubicin net bisey söyleyemiyorum dedi Genişletmek için tıkla... Genelde kanama olunca iğne yaparlar ama kanama koyu kahverengi gibiyse normal görüyorlar onu İnşallah üstüne görme gibi bir şeydir beta hcg nize yarın da baktırıp 2 günlük artışı takip edebilirsiniz