Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok var ya bu kadar erken belirti vermez beklemen gerek. Ama geri çekilme korunma yöntemi değildir bunu unutmayalım lütfen risk hep vardır:)Merhabalar Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunduk yumurtlama dönemime denk gelmiş olabilir adetime 10 gün var kasik ağrım var sizce hamilemiyim?
Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala kasık ağrım oluyor erken mi yaptım acaba testi daha 5 gün var adetimeMerhabalar Eşimle geri çekilme yöntemi ile korunduk yumurtlama dönemime denk gelmiş olabilir adetime 10 gün var kasik ağrım var sizce hamilemiyim?
Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala kasık ağrım oluyor erken mi yaptım acaba testi daha 5 gün var adetime
kan testi verseniz daha net sonuç alırsınız aslındaMerhaba yeni olduğum için konu acamadım yada ben bulamadım bilmiyorum normalde eşimle korunmuyoruz ama eşim bu ay bir tartışma sonrası geri çekilme yaptı ve bu yumurtlama zamanına denk geldi ve sonra adetime 5 gün kala bunu biraktı ve benim adetime 5 gün kala çok bel kasık ağrım vardı ama gebelik suphemde yoktu sonra bu ağrılar hafifledi ama adetimde 10 gün gecikti kızımın ısrarlarına dayanamayıp gebelik testi yaptım ve kaset test gölge gibi çıkmasına ramen erken gebelik testim saniyeler içinde iki çizgi çıktı ben hemen gidip kan veremedim ve bu sabah gecikmenin 16 günü ve ben kan verdim sonucum daha çıkmadı ama ben gittim ve iki adet test aldim bebetime erken ve normal testi vardı eczanede eve geldim ve ilk idrarla yaptım erken gebelik iki çizgi ama soluk prmbe normal teste bildiğiniz varla yok gibi çok silik çıktı ve kafam çok karıştı ilk tesisten bu yana daha koyu olması gerekmez miydi ve benim iki çocuğumda geç dolenme olmuştu ve düşük tehlillkeleride yasadim dusuklerimde var ama bu duruma anlam veremedim ve çok üzüldüm sizce ne oldu hamilemiyim
Kan sabah verdim sağlık ocağında ama sonuç çıkmadı henüz ve tekrar yaptığım testlerde böyle olunca uzuldumkan testi verseniz daha net sonuç alırsınız aslında
eşim bu ay bir tartışma sonrası geri çekilme yaptı
Kızınız kaç yaşında?adetimde 10 gün gecikti kızımın ısrarlarına dayanamayıp gebelik testi yaptım
Neye üzüldünüz tam olarak? Kan testi sonucunu beklemeniz en doğrusu.çok üzüldüm
üzülme sabret bekle bakalım Allah büyükKan sabah verdim sağlık ocağında ama sonuç çıkmadı henüz ve tekrar yaptığım testlerde böyle olunca uzuldum
Büyük kızım 13 kuçük kizimda 6 yasında ama onların ikisi arasında 4düşüğüm var
Kızınız kaç yaşında?
Neye üzüldünüz tam olarak? Kan testi sonucunu beklemeniz en doğrusu.
Allah gönlünüze göre versin. Kan sonucunu buraya da yazın mutlaka.Büyük kızım 13 kuçük kizimda 6 yasında ama onların ikisi arasında 4düşüğüm var
İki kızım ilk evliligimden babaları vefat etti şuan bir yıllık evliyim ve ilk test pozitif çıkınca eşime söyledim çok sevindi ve kizlarimda aynı şekilde şimdi bir hafta sonra yaptığım testlerde daha net köyü bir ikinci çizgi beklerken soluk bir pembe ciktı bebetime marka ama yinede hirmonlarim yükselmenin demekki diye şüpheye düştüm sanırım fazla duygusalim
İnşallah yazıcam dualarınız için çok teşekkürler Rabbim her isteyene versin inşallahAllah gönlünüze göre versin. Kan sonucunu buraya da yazın mutlaka.
Kan sonucunuz ne çıktıİnşallah yazıcam dualarınız için çok teşekkürler Rabbim her isteyene versin inşallah
Gecikmenin 16 gününde kan verdim 0.200 çıktı yani negatif şuan 26 gün gecikmenin ve 2gun önce idrar testim hala pozitif doktor randevusu ağustosun 13 bulabildim anca yarın tekrar kan vereyim diyorum ama çekiniyorum bilmiyorum neden idrarda pozitif kanda negatif çıkalı 10 gün oldu sanirim sabah gidip randevuya kadar tekrar kan vericem hamile değilim diyorum ama neden hala bunca zamandır idrarda pozitif sorusu kafamı çok yoruyorKan sonucunuz ne çıktı
0.200 negatif mi oluyormuş? Negatif olunca bildiğim 0.0001 falan oluyorGecikmenin 16 gününde kan verdim 0.200 çıktı yani negatif şuan 26 gün gecikmenin ve 2gun önce idrar testim hala pozitif doktor randevusu ağustosun 13 bulabildim anca yarın tekrar kan vereyim diyorum ama çekiniyorum bilmiyorum neden idrarda pozitif kanda negatif çıkalı 10 gün oldu sanirim sabah gidip randevuya kadar tekrar kan vericem hamile değilim diyorum ama neden hala bunca zamandır idrarda pozitif sorusu kafamı çok yoruyor