kizlar sizce pisman olurmuyum

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Esim bu hafta umreye gideck 3 aylik bebegimiz var ve havalimani bize 2 saat mesafede yani 2 saat git 2 saat gel...esimi isyerinden arkadasi arabayla birakcak aracta kayinvalidem ve gorumcemde olcak .... bwn cocuktan dolayi havaalanina git gel zor olur diye bigun oncesinden ailemin bundugu sehre gdeyim diyorim hizli trenle. Sorum şu.: esimi ugurlamadigim icin onu o kiyafetlerle goremedigim icin pisman olurmuyum ??

Benim anlamadığım özel arabayla havaalanına gitmek zor olacak diye bahsediyorsunuz ama hızlı trenle ailenizin yanına gidiyorsunuz bebekle.
Dünya hali ne olacağı belli değil başka bir ülkeye gidiyor ben görüp sarılmak isterdim.

Benim anlamadığım özel arabayla havaalanına gitmek zor olacak diye bahsediyorsunuz ama hızlı trenle ailenizin yanına gidiyorsunuz bebekle.
Dünya hali ne olacağı belli değil başka bir ülkeye gidiyor ben görüp sarılmak isterdim.
Eger esimi hava alanina gotrrsem git gel 4 saat hava alani ve ogunde hizli tren mecbur bide o 4 saat yani toplamda 8 saat bebege yazik olmszmi diye

eşinizi yalnız mı bırakacaksınız
bebeğinizin karnını doyurun çıkın yola zaten yol boyu uyur sıkıntı çıkarmaz size

Esim bu hafta umreye gideck 3 aylik bebegimiz var ve havalimani bize 2 saat mesafede yani 2 saat git 2 saat gel...esimi isyerinden arkadasi arabayla birakcak aracta kayinvalidem ve gorumcemde olcak .... bwn cocuktan dolayi havaalanina git gel zor olur diye bigun oncesinden ailemin bundugu sehre gdeyim diyorim hizli trenle. Sorum şu.: esimi ugurlamadigim icin onu o kiyafetlerle goremedigim icin pisman olurmuyum ??
şartlar uygun gibi bide ben yaptıklarımdan çok yapmadıklarımın pişmanlığını yaşayan biri olarak git derim eşini umreuye uğurlamaya

3 aylik bebegi ile himalaya'ya cikti cok yakin bir aile dostumuz; ben oglum yeni dogdugunda ucakla Sems-i tebrizi'nin kulliyesine goturdul getirdim. siz yapmak istediginiz seyi yapin, hicbir sey engel degildir buna.

ote yandan zor olacagina inaniyorsaniz gitmeyin ama bunun da vicdan yapmayin; keza giydigi kaftan degil, ettigi dua esastir umrede - hacda. benim de manevi annem gitti umreye, ucaktan inmeden giymis kiyafetini turkiyeden normal kiyafetle cikis yapti. bu kadar sekle burundurmeyin bazi seyleri.

O kıyafetlerle görmeyi bırak... Kutsal bir ziyarete gidiyor, eşi olarak ugurlaman gerekir bence. O gün yalnız bırakmamalısın.. Belki sen pişman olmazsın ugurlamazsan ama o hep yüzüne vurur senin, bir de madalyonun bu yüzü var.

aynı gun yola çıkacaksanız, gıtmenıze gerek yok havaalanına gıtsenız ne fark edecek kı cıkıstan cıktıgı an yanına gıtme sansınız yok zaten, evden vedalasıp ayrılırsınız hatta boyle durumlarda bır fot cekınmek ıyıdır hatıra kalır, sonra bebegınızı alır annenızın yolunu tutarsınız...

Ben daha cok evde esi cocugu varken kendi basina neden umre ziyareti ayarladigini dusundum ??? Ben olsam esimle gitmek isterdim cunku.... esimde bensiz gitmezdi... neyse ugurlayin esinizi memleketede ertesi gun gidersiniz sartmi ayni gun gitmeniz ?

Bencede gidin cocuk veya baska sey durdurmasin sizi siz hayat arkadasisiniz hem uzulebilir ve Allah azzevecelle kabul etsin bizede nasip etsin:KK51:

ben de uğurlamak güzel olur diyenlerdenim.

ama 3 aylık bebekle zor da olabilir, her çocuk bir değil.
yine de bir gün sonra gitmenizi tavsiye edeceğim annenize. en azından evden eşinizi uğurlayabilirsiniz, illa hava alanından uğurlamanıza gerek yok.
ama o da gitmeden siz gidiyorsunuz, garip geldi bu kısım.

yine de bir gün sonra gitmenizi tavsiye edeceğim annenize. en azından evden eşinizi uğurlayabilirsiniz, illa hava alanından uğurlamanıza gerek yok.

Haklisiniz iyiki burda konu acmisim sizlerin sayesinde ne kadar yanlis yaptigimi gordum

Ben daha cok evde esi cocugu varken kendi basina neden umre ziyareti ayarladigini dusundum ??? Ben olsam esimle gitmek isterdim cunku.... esimde bensiz gitmezdi... neyse ugurlayin esinizi memleketede ertesi gun gidersiniz sartmi ayni gun gitmeniz ?
Esimi is yeri gonderiyo bizimde durumumuz musait degildi bide cocuk olunca neysee kismet dedik..

Burdaki yorumlar gercekten beni cokk etkiledii hepinize sonsuz tesekkurler para konusunuda ailm halletti ins esimle birlikte gidiyoruz

Esimi is yeri gonderiyo bizimde durumumuz musait degildi bide cocuk olunca neysee kismet dedik..

Burdaki yorumlar gercekten beni cokk etkiledii hepinize sonsuz tesekkurler para konusunuda ailm halletti ins esimle birlikte gidiyoruz

aaa gercekten mi cok sevindim hadi bakalim ayrilmamis oldunuz birlikte hayirli umreler size o zaman :-)

Back
X