Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sizce röfle yaptırayım mı bakın saçıma fikir verin

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
saçlarımı yıllardır sarı tonları ve röfleyle kullandım şimsi röfleye aklım kayıyo yine ama saçlarım şuan canlandı ne yapsam aklım karıştı sizce rengi nasıl röfleli saçımıda koyuyorum

Eklentiler

• $DSC03289 (400 x 471).webp
    $DSC03289 (400 x 471).webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $hhhhhhh.webp
    $hhhhhhh.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 83
ilk resimdeki renk hosuma gitti =) ama röfle saçları yıpratıyor muhtemelen saç renginizde kendi saç renginiz degildir

aynı şekilde ilk resimdeki rengin ve modelin çok güzel olduğunu düşünüyorum değiştirmenize hiç gerek yok bence

zaten ilk resimdekide sarıdan pek uzak değil. aklın sarıya kayıyorsa bu rengin üstüne uçlarına balyaj da güzel durur

bu gun kuaföre gittim dip boyası yaptırmaya balyaj die kafamı çelmeye çalıştılar ama iyi ki kanmamışım bu kadar güzel yorumdan sonra....tşk

röfle artık en az perma kadar demode bence.tek renkte de çok çarpıcı sonuçlar alanlar var.saçların açık renge yatkınsa irlanda kızılı yada tatlı karamel tonları düsünebilirsin ama röfleyle saçını yorma derim ben

Tüm yorumların aksine ben iki renkli saçları seviyorum. Renk oyununun saça derinlik ve ışık kattığına inanıyorum.o yüzden illa ki röfle

saçlarımı yıllardır sarı tonları ve röfleyle kullandım şimsi röfleye aklım kayıyo yine ama saçlarım şuan canlandı ne yapsam aklım karıştı sizce rengi nasıl röfleli saçımıda koyuyorum

şuan ki halide güzel.ama röflede bir başka güzel bence saçınızın yıpranmasını istemiyorsanız dipten değilde uçlara yaptırın $image.webp bu şekilde uçlarda bence siz yakışır :16: sevgilerr

Back
X