Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani anlatmaya gerek yok görüyorsunuz pozitif basbaya işteŞimdi test yaptım
Canım benim Allah'ım sana da tez zamanda bu duyguyu tattirsin inşallah dua ederim olmayan herkese inşallahahh ne güzel bir duygu hayırlı olsun ben yaşayabilecek miyim ki bilmiyorum neredeyse 2 yıl oldu
Allah razı olsun darısı sana inşallahSizinle dertleşmek burda çok güzel kızlar hepinizden Allah
Canım benim Allah'ım sana da tez zamanda bu duyguyu tattirsin inşallah dua ederim olmayan herkese inşallah
Eşinizin haberi yok mu korunmadiginizd
Yoktu bu ay korunmadigimo soylemedimEşinizin haberi yok mu korunmadiginizdan
Doğru değil yaptığınız.Yoktu bu ay korunmadigimo soylemedim
Açıkçası hoş bi durum değil emrivaki hele ki ortak alınacak bi kararda benim açımdan sıkıntı ki eşim de böyle bişey yapsam rahatsız olur keşke bu fikrinizi diye getirip öyle icraata gecseydiniz hayırlı olsun bu arada baya net testinizYoktu bu ay korunmadigimo soylemedim
Ama eşinize ve onun düşüncelerine saygı duymuyormuşsunuz. Nasıl söyleyeceksiniz bilemem. Seni kandırdım, düşüncelerin umrumda değildi, gizlice hamile kaldım mı diyeceksiniz?Saygı duyuyorum düşüncenizi
Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamış değilim ben zaten düşünüyorduk eşimle şuan bi oğlum var kardeş istiyordu eşimde biliyodu zaten anne değilsin sanırım anlamiyosun bazen çocuğun ne istediği önemlidir benim düşüncem bu msj yazdın fikrini bende saygı duydum nedir yaniAçıkçası hoş bi durum değil emrivaki hele ki ortak alınacak bi kararda benim açımdan sıkıntı ki eşim de böyle bişey yapsam rahatsız olur keşke bu fikrinizi diye getirip öyle icraata gecseydiniz hayırlı olsun bu arada baya net testini