• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sizce Sorun Bende mi ?

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Kızlar Bugüne Kadar sevgililerim Oldu Ama Ben Hep Ciddi İlişki aradın Sevgililerim Genelde Şansa Hep Belden Aşağıya Düşük İnsanlar Çıktı sizce Sorun Benmiyim ?

Sorun karsına cıkan ınsanlarda olabılır.
mutlaka karsına senın ıstedıgın gıbı bırısı cıkacaktır ama;
Bızler senı hıc tanımıyoruz,sorun sende dıye teshıs koyamayız kı.
ama bazen ınsan tum olumsuzlukları ustune cekebılıyor
boyle boyle ınsanları anlamıs oldun sende bundan sonrakı adımlarında daha mutlu olursun umarım..

Sorun karsına cıkan ınsanlarda olabılır.
mutlaka karsına senın ıstedıgın gıbı bırısı cıkacaktır ama;
Bızler senı hıc tanımıyoruz,sorun sende dıye teshıs koyamayız kı.
ama bazen ınsan tum olumsuzlukları ustune cekebılıyor
boyle boyle ınsanları anlamıs oldun sende bundan sonrakı adımlarında daha mutlu olursun umarım..

Genelde Ben Erkek Arkadaşlarımla Öyle Çok Özel Yakınlaşmam Yeni Nesli Bilirsiniz Elle Tutuşurum Sarılırım Birde Bazen Öpüşme Okadar Ama Herzaman Daha Fazlasını İstiyorlar Bende sevmem Böyle Şeyleri Ciddi İlişki olsun İstiyorum Pasif Biri deyilim İşim Güçüm var Arkadaşlarla Gezeriz Evden İşe Genelde Çok ağır başlı Olduğumu Söylerler Onlar mı Bana Ağır geliyor Ben mi Onlara Çözemedim ..

ona göre baştan erkek arkadaşlarına söyliyceksin nasıl bir insna olduğunu nasıl bir ilişki istediğini canım...
uymuyorsa onlarda yollarına gidicekler.

ben bir yerde okumuştum.
bir ilişki başladığınızda 5 ay el ele tutuşmaktan öte birşey yapmayın diyordu.
eğer dayanıyorsa ve saygı duyuyorsa beklentisi farklıdır diyordu.
dene istersen.

Benden Sadece 1 Yaş Büyük Oluyorlar canım O Konuda Yaşıma Uygun Olmaları Önemli Ben bugün 19 Oldum .

Canım yaşın çok genç erkek arkadaşlarının da öyle. Erkekler evliliğe farklı bakar okul askerlik iş mantıken yani ve o yaşlarda ki erkekler hayatımı yaşıyayım düşüncesinde oluyor ve tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Hemen fazla samimi olma ağırlığın olsun karşında ki belli eder kendini ve sana saygısı olan birini buldun mu evliliğe kadar gider düşüncesinde olma daha çok kırılırsın uzun bir dönem çünki yarın ne olacağı belirsiz. Hakkında hayırlısı olsun, sen gibi biri çıksın karşına inşallah.

Canım yaşın çok genç erkek arkadaşlarının da öyle. Erkekler evliliğe farklı bakar okul askerlik iş mantıken yani ve o yaşlarda ki erkekler hayatımı yaşıyayım düşüncesinde oluyor ve tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Hemen fazla samimi olma ağırlığın olsun karşında ki belli eder kendini ve sana saygısı olan birini buldun mu evliliğe kadar gider düşüncesinde olma daha çok kırılırsın uzun bir dönem çünki yarın ne olacağı belirsiz. Hakkında hayırlısı olsun, sen gibi biri çıksın karşına inşallah.

Amin Canım Bu saaten Sonra Ben Kimseye Gitmem Zaten Gelen Bana Gelsin Gelen Zaten Seviyordur :)

Çıkma Teklifi Edenlerin Ahlahsız Teklifleri Beni Sinir Ediyor !!

Amin Canım Bu saaten Sonra Ben Kimseye Gitmem Zaten Gelen Bana Gelsin Gelen Zaten Seviyordur :)

Çıkma Teklifi Edenlerin Ahlahsız Teklifleri Beni Sinir Ediyor !!

Gelen zaten sevmiyorda olabilir ama ? O teklifi kabul edenler elbet var onun verdiği rahatlık vardır senle zaman kaybetmek istemiyorlar her halde direk ahlak sızca teklif ettiklerine göre.

Gelen zaten sevmiyorda olabilir ama ? O teklifi kabul edenler elbet var onun verdiği rahatlık vardır senle zaman kaybetmek istemiyorlar her halde direk ahlak sızca teklif ettiklerine göre.

Bir Çocuk Uzunca Teklif Etti Ama Gözüm Tutmadı Bana dediki Benimle Çıkarmısın Bilmem dedim Ama Benle Yatıcaksın dedi Bende Git Çevrendeki Hafiflerle Takıl Ben Sana Ağır Gelirim dedim Postayı Koydum .

Bir Çocuk Uzunca Teklif Etti Ama Gözüm Tutmadı Bana dediki Benimle Çıkarmısın Bilmem dedim Ama Benle Yatıcaksın dedi Bende Git Çevrendeki Hafiflerle Takıl Ben Sana Ağır Gelirim dedim Postayı Koydum .

Kimdi bu çocuk ? Yani nasıl bir ortamda tanıdın ? Okul mu,arkadaş vasıtasıyla mı,veya başka...
Seni ve yaşam tarzını hiç mi bilmiyordu ?

Kimdi bu çocuk ? Yani nasıl bir ortamda tanıdın ? Okul mu,arkadaş vasıtasıyla mı,veya başka...
Seni ve yaşam tarzını hiç mi bilmiyordu ?

Ya mağzada Çlışıyorum Bikere Gelmişti Arkadaşımın Arkadaşı Gelip Giderdi bazen Feysten Ekledi Öyle sadece Slm Nbr Aslında Nasıl Biri Olduğumu daima Belli Ettim Ama O Biraz Zengin Çocuğu Gece Hayatı Olanlardan İşte Tanımamış İşte Herkesi Aynı Sanan Zavallının Teki !!

Sen nasıl bir çevrede yaşıyorsun yahu şu okuduklarımı gördükten sonra yeni çevrelerden insanlarla tanışmanı doğru buluyorum:)

Son düzenleme:
Bu biraz erkeğin yaşı ve olgunluğuyla ilgili olduğunu düşünüyorum.Kendinden bir 4-5 yaş büyük biriyle beraber olsan belki daha farklı olabilir.Özellikle beraber olduğun kişiler öğrenciyse ciddi değil de eğlence olarak ilişki yaşayabilir.Ciddi bir ilişki kendi ayakları üstünde durabilen ,çalışan ve toplumsal değerlere önem veren genç bir adamla olur diğer türlü o yaşlarda ciddi birini bulmak çok zor.Tabi sevdiğin kişinin karakteri çok önemli :)

Son düzenleme:

Ne günlere kaldık Allahım, insanlar birbirlerinden peynir ekmek ister gibi cinsellik
talep ediyor. Bilinçli tüketiciler çoğaldı zağar.

Yok muydu etrafta şöyle kafasına geçirdiğinizde beş on yıldızı birden dönderecek bir şey.

Benden Sadece 1 Yaş Büyük Oluyorlar canım O Konuda Yaşıma Uygun Olmaları Önemli Ben bugün 19 Oldum .

anlaşıldı canım. o yaşta erkeklerin nedense böyle bir hevesleri oluyor.
ondan sanada böyle muhabbetler açıyorlardır. belki yakınlaşmak istiyorlar.
sen ona göre ayarlıcaksın muhabbetini canım.

Genelde Ben Erkek Arkadaşlarımla Öyle Çok Özel Yakınlaşmam Yeni Nesli Bilirsiniz Elle Tutuşurum Sarılırım Birde Bazen Öpüşme Okadar Ama Herzaman Daha Fazlasını İstiyorlar Bende sevmem Böyle Şeyleri Ciddi İlişki olsun İstiyorum Pasif Biri deyilim İşim Güçüm var Arkadaşlarla Gezeriz Evden İşe Genelde Çok ağır başlı Olduğumu Söylerler Onlar mı Bana Ağır geliyor Ben mi Onlara Çözemedim ..

Yasını yenı gordum tatlım.
sen kendınden suphe etme. ama daha karakterı oturmus bırılerıyle flort et edeceksen.
bunun ıcınde yasıtın olmayan bırısı olabılır her ne kadar akıl yasta degıl basta olsada :)
ayrıca bırde şunu dusun boyle ucuz ıstekler ıcın senınle tanısan ınsanlar olucagına hayatına ıyı tanımadan kımseyı almamak daha
saglıklı bır secenek olabılır. zaten gencsın calısıyormussun sosyalsın emınım daha dogru ınsanlarla karsılasacaksındır:)

Back
X